Reklamen, der konverterer fugtighed i vand

Reklamen, der konverterer fugtighed i vand

Kampagnen Mayo agentur for universitetet UTEC tiltrak sig opmærksomhed fra prestigefyldte internationale publikationer.

Hvis du boede på 89,5 kilometer syd for Lima, i dette område, vi alle kender som Bujama, ville du vide, at vandet-eller rettere, dens fravær er et problem, er du nødt til at tygge dagligt. Som tygge ørken støv, som er bygget i hovedstaden (og dens omgivelser). Men det, idet kilometer fra den Panamericana Sur endte takket være en reklame panel.

Initiativet til at bygge et panel til at tage fugtigheden i en ørken Lima, som kan nå 100%, og processen til fremstilling af drikkevand kom ikke fra nogen stat enhed, men en reklame firma. Mayo agentur tog opgaven fra University of Engineering & Teknologi (UTEC) og forlod det i hænderne på den kreative duo bestående af Juan Donalisio og Alejandro Aponte. Vi talte med sidstnævnte for detaljer om kampagnen.

Hvordan opstod ideen om at gøre dette panel kommer fra?
Ideen kom som en normal for at gøre et panel på strategisk punkt, hvor unge tilbringer deres ferie sæson. De havde placeringen af ​​panelet, og hvad vi kom op som den første tilgang, baseret på begrebet UTEC, det var at gøre noget smart med hegnet. Det var ikke bare en besked. Men ud over det havde vi til at vise potentielle ingeniørstuderende kan give store løsninger til reelle problemer og i dette tilfælde er problemet var manglen på drikkevand i mange områder af byen.

Teknisk det må have været hårdt planlægning
Vi tænker på at gøre et hegn, der genererer vand og det første, var at undersøge, om det var muligt eller ej. Og det var faktisk levedygtig. Sammen en tværfaglig gruppe af fabrikanter og teknikere i vandrensningsanlæg konstruktører, leverandører, specialister. De var omkring tyve mennesker udover de mennesker, der installerede hegnet. Vi sad og sagde ja det var muligt og tests blev foretaget og formået at gøre.

Du må ikke stoppe læsning: genanvendt plast dåser fyldt med sand til byggeri i Nigeria

Hvor skuffelse begynder
Hvis du boede i Bujama ville du vide, at under et panel ved siden af ​​vejen, er der et rør, der har tilladt folk til at glemme den godt vand til at drikke. Dette kommer fra et reservoir placeret i toppen af ​​en reklame stykke, der leveres af fem maskiner, der bruger filtre og en kondensator til at tage fugt og vriste livet. Kvinder og børn tager hundrede liter om dagen skaber det magiske bygning. Der er nogen, der bekymrer sig om der hærværk, men er ikke nødvendigt, fordi alle respekterer, hvad der giver dem liv.

Men projektet har ikke kun været der. Executive Vice President for agenturet, Ricardo Ortiz, fortæller os, at medierne eksplosion, der har taget dem til at blive vist i medier som Time eller BBC har lavet kampagnen "skyder reklamemedier til at blive et emne af offentlig interesse." Og der der siger, at blandt de mange opkald fra udenlandske medier, der har modtaget agenturet i de seneste måneder, har også kommet opkald fra Irak, hvor de ønsker at kopiere denne erfaring, men uvist, om i mellemøstlige ørken fugtighed når 50 %, hvilket er hvad det kræver at starte denne vid.

Du må ikke stoppe læsning: Transforming et dæk potteplanter og 25 designs.

For nu, i maj for at holde forbedre panelet de tror, ​​de allerede har, så den idé, at Donalisio og Aponte lanceret, drevet af kreative generaldirektør Mayo, Humberto Polar, ikke bo der mere.

"Nå, det var en meget flot projekt, man er vant til kampagne for biler, banker og andre, men når de får denne form for projekt er meget interessant. Jeg har bemærket med svaret fra medierne og sociale netværk, at spørgsmålet om vand krise er noget, der rører os alle. De lokale allerede vant til dette vand og panelet har helt løst deres problemer. Du kan blive gentaget i andre områder, "siger Aponte.

kilde: www.elcomercio.pe


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 + = 27