Hvordan man laver en smuk have sti i blad formet

I kreative ideer ingen grænser, og vores have giver os mange undskyldninger for at tilføje dekorative elementer, der ikke kan gå glip det. Det giver også os inspiration til at udvikle os og disse idéer til virkelighed. Dette er et godt eksempel. Det efterlader brug som et mønster for at gøre en vej med dit eget design.

Disse konkrete stykker i pladeform, der tjener som fingeraftryk at træde på naturlige overflader, De er nemme at lave og kræver kun et par værktøjer. Bruger disse spor for at skabe en sti til din have eller til hvor som helst du ønsker at have en let vej til at rejse, eller blot at tilføje accenter i dine blomsterbede. Vælg et arbejdsområde, der er niveau, og der vil ikke blive forstyrret i et par dage, mens dine udskrifter tørre.

Hvordan man laver en smuk have sti i blad formet

instruktioner

  1. Vælg solide grønne blade af rabarber eller plante du bedre er tilgængelig og som opfylder disse karakteristika. Mede størrelsen på din plade. Skær en kvadrat af robust plast, der er større end din 6-tommer klinge. Placere plastic på en plan overflade.
  2. Brug en støvmaske, øjenbeskyttelse og læderhandsker. Bland beton i en spand, i overensstemmelse med producentens anvisninger. Tilføj farve til den konkrete tilsætningsstof, i overensstemmelse med producentens anvisninger.
  3. Placere ark oven på plasten med bagsiden af ​​pladen opad. Sæt på gummihandsker. Strækker et tykt lag af 1 til 1½ inches af beton på bagsiden af ​​arket med en murske. 1 inch beton strækker sig ud over kanterne af arket. Du kan placere, før du starter, lidt olie på arket, hvor den konkrete strækning og kan fjernes bedst, når den tid kommer til at gøre det.
  4. Skåret hønsenet med bidetang til dannelse 1½ mindre end formen af ​​bladet inches. Flader metalnettet i den våde beton. Forløbende anden 1-inch lag af beton på tråden, let tryk med murske.
  5. Overskydende plast wrap op på bagsiden af ​​arket. Placer et andet ark af plast på toppen. Lad tørre beton i to dage.
  6. Skrælle plastik sten. drej den forsigtigt over på den ene side af arket. Peeling arket fra at afsløre mønsteret. Pensl resten af ​​bladet med en gammel tandbørste og vand.
  7. Footprint kur i en uge, basting med vand dagligt for at forhindre udtørring.
  8. Grave en hvilested for fodaftryk. Grave en 3-tommer hul i form af trinnet. Hæld en 1-inch lag af sand i hullet. Juster forsigtigt bagsiden af ​​stenen på sandet. Sørg for, at sten sæt er niveau og ikke bevæge sig under fødderne.

måde i haven

Når du har den eller blade, har du ryddet vejen og har tod olo fald forberede dit mix.

blade sten sti

Efter at blandingen bringes i kartonplade med ribber op.

sten sti blade

Når du har alt forberedt og den færdige blanding begynder at anvende med en spatel på arket.

Stone vej med blade

Kontrollere meget godt det er godt dæklag med blandingen, herunder kanterne. Når du er færdig, lad det tørre lidt på et sikkert sted.

Fjern blade halvhårdt blanding og tørre helt på et sikkert sted.

Mens arket tørrer, kan du gå grave i jorden, hvor du vil placere din fodspor ark.

Grusvej blade i haven

Efter at have fjernet den del af landet, er placeret på sengen af ​​jord tørre blade.

Uden havegang

Jeg har det sidste arbejde her.

Du må ikke stoppe læsning: Hjemmelavet Vapor Rub for unge og voksne


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5

map