Blødgør håret naturligt med denne hjemmelavet maske

Med denne hjemmelavet maske kan du slippe af med de krøller uden at bruge varme blødgøre hår naturligt . Lige hår i årevis har været tendensen i frisurer og behøver ikke at være en besværlig proces. Generelt vi blødgøre hår strygejern og tørretumblere, men vi anvender varme til de tråde, og dette påvirker vores hår. Heldigvis løsningen på de fleste af vores problemer er i køkkenet, men ofte ikke kender.

Hvordan til at blødgøre hår naturligt

I denne artikel præsenterer vi en let at forberede hjemmelavet maske for at undgå aggressive procedurer mod håret. Det er tilrådeligt at anvende mindst to gange om måneden som en regenerativ behandling for hår. Men hvis du leder efter konstant glatte hår, Du kan anvende det hver weekend. Ideen er at lade dit hår til at hvile og komme sig efter den mishandling forårsaget af varme og andre kemikalier.

Mask til at blødgøre hår

Hårpleje er afgørende for at opretholde din personlige æstetiske. Der er mange typer af masker til hårvækst og applikationer er virkelig nyttigt at holde det sundt, stærkt, skinnende og smuk. Men i denne artikel præsenterer vi en maske, der ud over dette, kan du blødgøre hår naturligt. Du skal blot få disse enkle ingredienser: 1 moden banan, 1 æg, 2 spsk olivenolie og 2 spsk sødmælk og aluminiumsfolie.

Du må ikke stoppe læsning: De bedste olier til naturlig skønhed

Fremstilling og benyttelse

  1. I en skål, skæres bananerne i stykker og male med en gaffel. Du skal sikre, at der ikke er nogen klumper.
  2. Det indeholder ægget, herunder blommen og rør indtil blandet.
  3. Endelig skal du tilføje to skefulde olivenolie og 2 spsk sødmælk.
  4. Bland alle ingredienser og lad stå i 10 minutter.
  5. Påfør i tørt hår og detangling, masserer ned for at strække og dækker hovedbunden.
  6. Så må du kam udjævning og derefter pak det omkring hendes hoved som en rulle og pak i alufolie for varme.
  7. Vent 30 minutter og vask dit hår med naturlige shampoo og balsam som sædvanlig.
  8. Fjern vandet med et håndklæde og vente på det tørre helt.
  9. At opnå en samlet udjævning, flytte jern til en lav temperatur, afhængigt af tykkelsen af ​​cabellom til perfekt udjævning.

kvinde med glat hår

Hvorfor denne metode til at glatte hår?

Det viser sig, at hver ingrediens har perfekte egenskaber til håret. Banan, for eksempel, er rig på fosfor, kalium og jern. Det giver elasticitet til håret og forhindrer de åbne ender.

Ægget, på den anden side, er en kilde til protein, vitamin A, B og sunde fedtstoffer. Det er en naturlig fugtighedscreme, ideel til tør og skør hår.

Du må ikke stoppe læsning: Ølgær at øge lysstyrken af ​​ansigtet

Mælk er rig på calcium, magnesium og proteiner fremme vækst og styrke roden.

Og endelig olivenolie, blandt andre egenskaber, indeholder E-vitamin, en stor exfoliant, der fremmer vækst og hår glans.

Med alle disse fordele, og anvende masken, kan vi få det, hvis du har brug for at bruge glatning jern til perfekt, ikke at bruge meget varme og forhindrer dermed skader på håret.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2