Forskel mellem migræne hovedpine og følelsesmæssige

Alle nogensinde har oplevet i sit liv en irriterende hovedpine som ofte kan forhindre dig i at udvikle normale daglige aktiviteter. Det er altid tilrådeligt at lære at skelne mellem forskellige typer af hovedpine, såsom at kende forskellen mellem migræne hovedpine og følelsesmæssige at skelne dem og ved, hvordan man behandler dem.

Migræne-og-den-hovedpine-emotionelle-3

Selv hvis du tror det følelsesmæssige hovedpine og migræne behandles den samme betingelse, de to er helt forskellige, men lige irriterende. Men når du lider af nogen af ​​disse 2 hovedpiner, er det vigtigt at lære at skelne mellem dem.

Vidste du, at hovedpine kan være forårsaget af følelsesmæssige problemer? Dette sker med følelsesmæssige hovedpine, en tilstand, der kan skyldes spændinger og udtrykkes ved en hovedpine kendt som følelsesmæssige hovedpine eller spændingshovedpine.

Denne type af hovedpine migræne afviger med flere funktioner og symptomer, der vil forklare i denne artikel.

Forskelle mellem migræne og spændingshovedpine eller følelsesmæssige

hovedpine illustration

Følelsesmæssige hovedpine er forårsaget af stress, så også kendt som spændingshovedpine. Det er karakteriseret som en hovedpine, hvis symptomer med stærkt pres i tindingerne, og bagsiden af ​​hovedet, kan det også blive afspejlet smerter i nakken.

Du må ikke stoppe læsning: Sådan laver du din egen urte astringerende til ansigtet

Smerter forårsaget af den følelsesmæssige hovedpine eller spændingshovedpine kommer til at vare i 30 minutter eller flere timer, dog kan den følelsesmæssige hovedpine nå forlænge i 2 til 3 dage og megen smerte, opnå pludselig forsvinder.

Årsager til hovedpine

Det kan skyldes flere faktorer, af søvnløshed, til stress, højt blodtryk problemer, herunder de infektioner og lav kroppens forsvar kan udløse denne spændingshovedpine. Uden at udelukke noget faktor blandt udløser af følelsesmæssig stress, der fremmer fremkomsten af ​​følelsesmæssige hovedpine.

Hvordan følelsesmæssig hovedpine forsvinder

En illustreret billede af følelsesmæssige lidelser hovedpine

Følelsesmæssige hovedpine kan forsvinde ved hjælp af massage nakken eller ryggen, hjælpe med at lindre og fjerne spændinger, der udløste den følelsesmæssige faktor hovedpine.

Det anbefales også til behandle følelsesmæssige hovedpine gå til traditionel medicin eller behandlinger med naturlige midler, der hjælper slappe af kroppen af ​​spænding.

Mens migræne er karakteriseret ved at have en stærkere smerter end der er forårsaget af hovedpine, er smerten ikke går væk øjeblikkeligt som følelsesmæssig hovedpine, men har tendens til at blive forlænget. Smerter forårsaget af migræne ofte manifesterer sig i et bestemt område af hovedet, der påvirker den normale udførelse af daglige rutine.

Migræne kan skyldes svimmelhed, kvalme og opkastning, til desorientering, hvilket gør det vanskeligt at udføre andre opgaver normalt.

Må ikke stoppe læsning: 9 tegn på en funktionel alkoholiker

For at udelukke en af ​​disse to betingelser anbefaler vi et besøg på speciallæge så de kan modtage særlige instruktioner om, hvordan til at handle, hvis du lider af en følelsesmæssig forstyrret hovedpine eller migræne.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 24 =

map