10 midler til behandling af åreknuder naturligt

Enten til æstetiske eller sundhedsmæssige problemer, Åreknuder er en meget irriterende problem der kunne forekomme i benene, disse udvidelser af venerne, at der for visse grunde er ikke korrekt opfylder sin rolle bære blod tilbage til hjertet, så blodet begynder at ophobe sig i dem, dilatere dem og dreje dem.

behandle åreknuder Åreknuder varicer

A åreknuder vil altid tilskrevet overvægt og betragtes som en udelukkende kvindelig problem. Men mænd lider lige så meget som kvinder, og vægten har intet at gøre med det, herunder den ekstra vægt af graviditeten.

Men den gode nyhed er, at Du kan behandle åreknuder og i nogle tilfælde helt vende dem.

Der er flere foranstaltninger, der kan træffes for at behandle åreknuder, men når det kommer til en arvelig problem, desværre er der ikke meget at gøre, den mest holdbare løsning er at gå til en specialist, der kan fjerne åreknuder eller karsprængninger i benene, som helt sikkert vil det ske gennem et kirurgisk indgreb.

Betydningen af ​​retsmidler til at behandle åreknuder

I nogle dele af verden, hvor kostvaner stadig kun forbruge uraffineret, dårlig blodcirkulation, og derfor behøver åreknuder ikke forekomme overhovedet (H. Trowell, Burkitts og K. D. Heaton, kostfibre, Fiber Foods Depleted og sygdom, Academic Press, London, 1985).

I orientalsk medicin, åreknuder svarer generelt til syndromet beskrevet som "Spleen Chi reduktion på grund af mangel", og som derfor behandle åreknuder, undertiden med ganske overraskende resultater.

Her er nogle løsninger, der kan behandle åreknuder hvis det gøres rigtigt.

Hazel til at behandle åreknuder

Romani Medicin har været i stand til at behandle eksisterende varicer og kontrollere spredningen af ​​dem med forskellige løsninger. Dette er et naturligt middel til brug for dette:

Kog halv kg frisk bark af en busk hassel (hassel) i en halv liter rødvin indtil kun halvdelen af ​​det oprindelige beløb. Påfør dette som et kompres på det angrebne område hver dag.

Hazel er et medlem af familien af ​​birk (Betula alba); flavonoider og tanniner i den friske bark (og rødvin) har en astringerende virkning på venerne.

Horse kastanjetræ

At behandle åreknuder, tage fire spiseskefulde af bark af hestekastanje (Aesculus hippocastanum), som er blevet indsamlet i foråret (du kan købe og tør) og sæt den til secae langsomt i et skyggefuldt sted, blød natten over i en liter koldt vand.

Regnskabsmæssig denne væske kortvarigt kogende den næste dag. Drik et glas det hver morgen og aften.

Hamamelis virginica homøopati

I homøopati, den sædvanlige præference er at behandle åreknuder Hamamelis virginica den (hamamelis). Andre effektive retsmidler demonstreret i homøopati inkluderer: klematis Aristolochia (bedre under menstruation), bonderose (venøs overbelastning), almindelig kvalkved (med kramper og følelse af tunghed i benene) og almindelig rude (til Varicocele og åreknuder opsvulmet) .

Du må ikke stoppe læsning: Betyder at bekæmpe hår sebum

Varices1 godbid åreknuder

Ruda at behandle åreknuder

Flavonoler rutine har været længe kendt for at hjælpe i degenerativ karsygdom og skrøbelige kapillærer.

Det fungerer godt som et vitamintilskud eller endnu bedre, som en grov te, tage 1-2 spiseskefulde i en kop kogende vand og lad indgyde 15 minutter. Derefter tager en kop 3 gange om dagen.

Boghvede er også en god kilde til rutine. Forbrugt regelmæssigt sikkert har en god effekt til at behandle åreknuder.

Blåbær én af de effektive retsmidler til at behandle åreknuder

Kirsebær, brombær, blåbær europæere (blåbær) og tjørn bær indeholder alle en rig blanding af flavonoider og oligomere procyanidiner, som er kendt for at reducere skrøbelighed af venen, øge muskeltonus af vener og styrke venøse vægge.

De skal spises frit at behandle åreknuder.

Ananas bromelain er effektiv til behandling af åreknuder

Pari ved håndtering af de varicer regelmæssigt forbruge bromelain, proteolytisk enzym i ananas, også det hjælper med at forhindre hærdning og klumper af dele med åreknuder, da det fremmer nedbrydningen af ​​fibrin.

Naturopati teknikker

I naturopathic, kan en lang række teknikker, hjælpe med at reparere vaskulær skade og at støtte den venøst ​​tilbageløb opad, og for at stimulere strømmen hvor stagnation derfor er fremragende til behandling af åreknuder. Disse omfatter:

 • Walking i havet dækker op knæet (mineralerne og salt i vand er gavnlige).
 • Hæver foden af ​​sengen 10 cm; holde benet forhøjet (r) som muligt.
 • Cykling og svømning; hovedstand.
 • Forhindrer forstoppelse og ikke sidde med benene over kors.
 • Bøjning og strækning af anklerne flere gange om dagen.
 • Varme og kolde bade (eller sprays eller begge ben brusere) alternativ sæde.
 • Massage børste friktion.
 • Ansøg lokalt salvie te varm komprimere og amerikansk elm (eller ler eller mullein) grødomslag til sår.
 • Massere området med opad varm olivenolie og myrra (undgå fortyndede vener).
 • Udsættes eczematøs områder af benene til en moderat mængde af sollys.

hydrotherapies

Hydrotherapists er fremragende til behandling af åreknuder. Anbefaler, at benet to gange om ugen i tre uger, og en aften om ugen, så pak. Dyp et stykke køkkenrulle i varmt blomst te hø og vride det.

(Lav hø blomst te hælde to kopper kogende vand over to teskefulde blomst hø, lad stå i 10 minutter).

Så disse håndklæder placere dem omkring læggen for at komme fra knæet til anklen ikke for stramt, men stram nok, at håndklæder klamrer sig til huden.

Efter at rulle op et badehåndklæde rundt om køkkenruller og en plastfilm, så sengen er ikke våd.

Al emballage skal fjernes efter 90 minutter.

Varices2 godbid åreknuder

Gøtu Kola

Herbalists anvendes Centella asiatica som et middel, der har vist sig at kontrollere niveauet af lysosomale enzymer i blodet.

Du må ikke stoppe læsning: hjemmelavet mynte shampoo til fedtet hår

Alternativt kan den ribbede melilot (Melilotus officinalis) indeholder flavoner og coumarin, når åreknuder ledsages af væskeophobning eller ark hamamelis også.

Slagter kost (Ruscus aculeatus) har en lang historie i Middelhavslandene til at behandle åreknuder og tilhørende sår.

calendula

Ifølge den britiske Pharmacopoeia Herbal, en anden god retsmidler er Calendula (Calendula officinalis) i kombination med destilleret troldhassel i lotion.

Tips til behandling af åreknuder

Retsmidler til at behandle åreknuder

Denne artikel vil være meget nyttigt, da du nævner det Foranstaltninger fælles for venerne ikke lider sådanne skader.

1. Gør en form for fysisk aktivitet vil være meget gavnligt at forhindre varicer, skånsomme øvelser såsom gåture, svømning, cykling eller yoga De er ideelle til både at forebygge og til dem, der allerede har åreknuder, og at kontraktvilkår vener, hvilket gør disse er "tømt", og kan sende blod til hjertet ordentligt.

Den bedste praksis er udføre disse øvelser hver dag, klar dag kan man variere dem, og med dem i mindst 30 minutter eller en time, vil det være mere end nok.

2. Brug egnet fodtøj sørge for, at du opretholde en ordentlig cirkulation i benene.

3. adfærd kolde bade Det er et meget godt alternativ til at forhindre dens forekomst.

4. Tranebær hjælper med at forbedre cirkulation, da den har vasodilatoriske egenskaber, anti-blødende og styrkende vener, med blot en skefuld tørrede tranebær i en kop vand, har du en løsning på dine problemer udseende åreknuder.

5. Sæt æble cider eddike, vil gulerod og aloe vera glas i en blender gør du får en pasta, der anvendes som maske på varicer, du skal gøre det muligt at stå i mindst 30 minutter, og derefter at fjerne det skal bruge koldt vand.

6. hvidløg er en ingrediens, der ikke bør gå glip i en fysisk behandling for åreknuder, og som kan tage gassen venerne og forbedre cirkulation, et alternativ til, hvordan man bruger det ville knuse og bland det med alkohol, så skal du anvende mindst fire gange om ugen.

prøv-det-varicer-med-hvidløg

En anden måde at bruge hvidløg er at følgende opskrift:

ingredienser:

 • 1 spiseskefuld olivenolie
 • 4 fed hvidløg, fint revet medium
 • 1/2 kop appelsinjuice

Fremstillingsmetode:

Bland alle ingredienser, og bladene nøjes med 12 timer før brug blanding. Efter at finde anvendelse på områder, du har ramt åreknuder gør cirkulære bevægelser indtil absorberet godt ind i huden. Efter at det dækker området i 50 minutter med en bandage eller varmt håndklæde. Denne metode vil give lindring på en hurtig måde. Gentag, når du har brug for det.

Må ikke afvise aldrig se en specialist, der er tilbøjelig til at give opmærksomhed til dine åreknuder, og måske kombinere disse naturlige behandling teknikker, der er blevet bestilt af en læge, være den bedste løsning.

Forskning og Skrivning: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5