5 fødevarer, der kan svække dit immunforsvar

Fødevarer svækket immunforsvar SITEMA

Immunsystemet beskytter os mod fremmede stoffer såsom bakterier, parasitter eller virus. Vores immunsystem er komplekst, og der er mange faktorer, der kan svække kroppens forsvar. Disse omfatter angst, stress eller mangel på søvn. Men vores mad påvirker tilstanden af ​​immunsystemet.

Fødevarer, der skader immunforsvaret

Især hvis du spiser indføres i kroppen toksiner næringsstoffer. derfor Det er vigtigt at vide 5 fødevarer, der kan svække dit immunforsvar fordi hvis den træder i en tilstand af ubalance er nedsat evne til at bekæmpe infektioner ikke er i stand til korrekt at fjerne celler inficeret med bakterier og vira.

1. Raffineret sukker

Sukker misbrug er knyttet til svækkelsen af ​​de forsvarsværker, der bekæmper smitsomme sygdomme, der forårsager immunsystemet mister 40% af sin kapacitet til at reducere smitsomme patogener.

Den demineraliseret sukker til kroppen forårsager slid på mulighederne i immunsystemet. For at metabolisere raffineret sukker, kroppen uddrag fra andre væv og organer, mineraler og vitaminer med, hvad skader det forårsager lang sigt. For at bekæmpe virus og bakterier, hvide blodlegemer brug C-vitamin til at bekæmpe infektiøse midler, men overskydende sukker C-vitamin udhuler vores krop.

Du må ikke stoppe læsning: Sandheden bag Sukker: sød tyv af livet. (Del 4)

2. Salt

For meget salt i vores kost er knyttet til vækst af autoimmune sygdomme relateret til celle. I disse tilfælde immunsystemet virker på sundt væv, beskadige kroppen og glemmer at bekæmpe patogener.

3. raffineret korn

De indeholder få næringsstoffer og lidt fiber sammenlignet med de samme fuldkorn, de kommer fra. Disse fødevarer er sædvanligvis stærkt forarbejdede så de indeholder en for stor forekomst af kemiske tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, som kan svække betydeligt evnen af ​​hvide blodlegemer til at fjerne bakterier og q ue immunsystemet svækkes.

4. Mejeri og kød

Én undersøgelse antyder, at mejeriprodukter og rødt kød indeholde et molekyle, der mennesker, kommer naturligvis ikke producerer kaldes Neu5Gc. Vores celler absorbere denne forbindelse, og til sidst kroppen producerer antistoffer mod det.

Efter mange års indtagelse af mælk og kød uforholdsmæssigt konstant antistofproduktion kan udløse en mild inflammatorisk immunrespons, men kontinuerlig. Denne type af kronisk inflammation har længe været forbundet med kræft.

5. Sodavand og læskedrikke

Disse sukkerholdige drikkevarer kan indeholde mellem 30 til 50 gram sukker i en enkelt dåse. Du kan forestille dig den skade, som dagen forfriskninger kan gøre for dit helbred. En undersøgelse viste, at sukker kan sænke immunsystemet kun ti minutter efter at have taget disse drikkevarer.

Du må ikke stoppe læsning: Stress i barndommen hjernens udvikling bremser.

Den syreholdige, især spiritus coca cola, kan også forårsage skader i tarmkanalen, som tillader bakterier i at trænge ind. selv kost sodavand kan skade dit immunforsvar og måske især dem, der er de bedste sælgere som "sund". Aspartam findes i dem kan skade celler i kroppen neutral, hvilket gør mere plads til infektioner.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − 86 =

map