Retsmidler mod solskoldning

Vi ved, at solen er meget gavnligt og vigtigt for produktionen af ​​D-vitamin, godbid hormonel ubalance og mange andre funktioner i kroppen. Men utilstrækkelig eksponering kan forårsage solskoldning, som kan resultere i alvorlige konsekvenser.

solskoldning

En vigtig nylig undersøgelse rapporterede, at kvinder, der ikke tager sol i løbet af sommeren er dobbelt så tilbøjelige til at lide et tip relateret til vitaminmangel, dem der solbade hver dag sygdomme.

Mens solen pleje kan være meget gavnligt, solskoldning kan være meget skadeligt og bør absolut undgås. Ændringer i kosten kan være en stor allieret at forbedre sundheden i huden til solen. Men hvis der solskoldning du kan finde måder at reducere smerter og rødme hurtigt, selv om kosten også menes at hjælpe kroppen helbrede og minimere skader fra forbrændinger.

oslares naturmedicin for forbrændinger

Du skal være forsigtig med solen, især på steder som stranden og bruge naturlig solcreme, når det er nødvendigt, eller trække sig tilbage fra solen i de mest skadelige timer, eller at eksponeringen er kontrolleret, ligesom det er de retsmidler, som du kan bruge, hvis din hud bliver lyserød efter solskoldning:

hydrering

Solskoldning, ligesom enhver form for brænde, kan tørre huden og ofte tid i solen i solskoldning forårsager dehydrering. Som en del af kosten er det vigtigt at forebygge solskoldning første hydrering til at hjælpe med genopretning af væv. Drik masser af vand, te, Kombucha og kefir til at holde huden hydreret.

Aloe vera

også Aloe vera er en gammel middel mod solskoldning. Denne plante virker bedre end en gel eller lotion til at beskytte huden. Hvis anvendelse af en gel, kigge efter en høj kvalitet uden konserveringsmidler. Den bedste måde kan være gennem anvendelse af aloe vera gel, kan du gøre meget nemt og hjemme.

Du må ikke stoppe læsning: 6 fordøjelsesproblemer kan være at gøre dig fed

Herbal Spray

olier til solskoldning

Dette er den mest effektive for smerten ved solskoldning afhjælpe. Eddike cider (fortyndet) betragtes som et effektivt middel mod solskoldning, men det er mest effektivt, når det kombineres med en stærk afslappende urtete.

Fremstilling spray til solskoldning:

Kog 1 kop vand og tilsæt 2 spsk tørrede mynteblade, lavendel blomster og en Tørret banan blade. Fjern fra varmen og lad afkøle. Når kølige, filter urter, der tilsættes samme mængde æble cider eddike til blandingen af ​​kold te og hældes i en sprayflaske. Klar, kan du nu bruge det til at sprøjte dine sår eller solskoldning og lindre dine smerter.

æteriske olier

Æteriske olier som lavendel, niaouli og mynte kan også hjælpe med at lindre brænde og hastighed hud helbredelse. Blanding i en flaske vandflaske og sprøjtes på huden efter behov.

kokosolie

Du kan bruge kokosolie som en mild solcreme. Det er ikke stærk nok til at bruge det til solen hele dagen, men det er et godt valg hver dag for at beskytte den bløde solen. Det kan også hjælpe med solskoldning. Det kan bruges til dage til hjælpe med at stoppe huden at "Pele" og reducere rødme hurtigere.

3 Naturmedicin til hurtigt at lindre solskoldning

Som nævnt, forbrændinger forårsaget af solen er dem, der opstår som et resultat af udsættelse for ultraviolette stråler gennem toppen, der bestyrer lag af vores hud, forårsager overfladiske væv påvirkes. Nogle gange er det endda muligt at blodkarrene, at foderstoffer nogle celler er berørt.

Må ikke stoppe læsning: hjem retsmidler til at behandle anæmi

solskoldning og naturlig behandling

Ifølge sværhedsgraden af ​​solskoldning de vil gå forsvinder mere eller mindre tid. Alligevel altid tilrådeligt at vi undgår solskoldning, fordi nogle gange kan være permanent eller på anden måde forårsage langtidsvirkninger.

Her kan du møde disse 3 naturlige midler til at fremskynde helbredelse solskoldning, give nogle friskhed til din krop.

Mælk opløst i vand

På grund af tilstedeværelsen af ​​mælkesyre i mælkens sammensætning, vil det være effektiv til at fremme befugtning af huden, når det har mistet sine naturlige olier som følge af udsættelse for sol.

At use'll fortyndes tre dele mælk i vand. En klud neddyppet i væsken og påført hver af de berørte områder. Gentag flere gange om dagen.

Apple cider eddike

Hvis vi søger genoprette den naturlige pH af huden Det er en af ​​de anbefalede ingredienser. Det reducerer også virkningerne af solen. For at bruge det skal du gøre følgende:

  • Bland et stænk af æble cider eddike med lidt isvand. Ansøg om dine forbrændinger.
  • En anden mulighed er at inkorporere to kopper æble cider eddike i badevandet. Fordyb din krop i omkring tyve minutter.

Aloe vera gel

Når det kommer til naturlige retsmidler til hudpleje, kan aloe vera ikke gå glip af. Med sin indsats opnå reparere beskadiget væv, udover at afkøle området. Med regelmæssig brug Nogle pletter vil gradvist forsvinde, blandt andre tegn på alder.

Hvis du vil bruge gå til ekstraktion af ren aloe vera gel og forsigtigt sprede Irlo med hjælp fra en massage cirkulerer i hele det berørte område. Udfør denne procedure tre gange om dagen.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − = 12