Lækker juice antioxidant mod frie radikaler

Udarbejdelsen af ​​juice, juice og smoothies kan være en stor hjælp til at bekæmpe frie radikaler, befri kroppen af ​​giftige belastning, som i sidste ende i høj grad kan skade den generelle sundhed.

Frie radikaler er ansvarlige ikke kun proces celle aldring, men også af mange sygdomme, herunder kræft. For at bekæmpe dem du nødt til at forbruge mad rig på antioxidanter, især visse frugter og grøntsager, som kan fremstilles lækre juice.

saft-antioxidant

 Hvordan juice kan bekæmpe frie radikaler

den juices eller saft antioxidanter hjælpe dig til kamp og forsinkelse cellulære aldring, tillade dig at have en bedre sundhed ved at forebygge lidelser nogle sygdomme, beskytte hjertet og holde kolesterol på en regelmæssig niveau, forbliver huden hydreret og bevarer sin friskhed, samt sikre energi, der kræves af kroppen til at klare sig godt, og til sidst rense kroppen af ​​en masse af toksiner.

Denne gang præsenterer vi en naturlig antioxidant juice baserede rød frugt, der yderligere vil bidrage til at forebygge diabetes, hvilket giver en antitumor og antiinflammatoriske virkning. Det vil også bidrage til at styrke immunforsvaret mod infektioner og vira.

En antioxidant saft til at forberede hjemme

saft-antioxidant-1

Vigtigere, røde frugter De skylder deres farve til den høje koncentration og tilstedeværelsen af ​​flavonoider beslægtede, som vist ved videnskabelige undersøgelser med en lavere forekomst af hypertension.

Må ikke stoppe læsning: Sådan laver du en Palanqueta af græskarkerner og sesamfrø og jordnødder med brunt sukker.

Naturlig antioxidant ingredienser juice

  • 6 Moras
  • 6 Hindbær
  • 4 Blåbær
  • 4 Druer
  • 6 Jordbær
  • Et glas renset vand

Udarbejdelse af antioxidant naturlig saft

Den første er at grundigt vaske frugt og derefter hakke. alle ingredienser indføres i en blender eller et blandeapparat. Det vil gradvist tilsætte glas renset vand, chlor og fortsætter med at slå i et par minutter alle ingredienserne, indtil den ønskede konsistens blanding (kan tilsættes lidt vand). Hældes i et glas og indtages umiddelbart efter fremstilling. Det anbefales ikke at opbevare i køleskabet til senere.

Billeder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − = 41