Hvordan at blege tænder med frugt

Lær at blege tænder med frugt

Frugt og grøntsager, kan hjælpe med at blege tænder, vi kan endda undgå at spise nogle af dem for at forhindre skader vores tandemaljen og forhindre yderligere farvning. Generelt drikker og junk fødevarer bidrager til tab af lysstyrke og forringelse af tandemaljen langt hyppigere.

Fødevarer, der mørkere og plette vores tænder.

Fordi emalje af vores tænder er lidt porøs, nogle fødevarer bidrager til at fjerne glans og endda spotte dem. Vær opmærksom på følgende liste over fødevarer:

Farvede drikke som kaffe, te, cola, rødvin, mørk frugtsaft (drue, Granada, tranebær, bær).

Fødevarer blålig eller rødlig ligesom blåbær, kirsebær, Granada, røde frugter generelt rødbeder, ketchup, saucer karry eller gurkemeje, lakrids, safran.

Sådan holder vores tænder emalje bliver mere porøs.

Alle sure fødevarer øger porøsitet emaljen, og desværre disse fødevarer er talrige: kød, æg, mælkeprodukter, vegetabilske olier, citrus, raffineret sukker, sodavand, energidrikke, øl, kunstige sødestoffer ...

For at undgå at beskadige din emalje, undgå børste tænder i den næste halve time at have indtaget sure fødevarer. Dette vil give tid til glasuren at hærde igen.

Må ikke stoppe læsning: vigende tandkød og 11 hjem retsmidler til at løse dem

Følgende er en liste over nogle af de fødevarer, der bidrager til at blege tænder eller et beskyttende lag på dem:

Æbler, pærer, selleri, gulerødder, blomkål, agurker.
Salat, spinat, broccoli. Disse fødevarer generere en beskyttende film af tænder, så det er en god ide at begynde at spise en grøn salat.

Udarbejdet hjemmelavet tandblegning.

Hud af en orange
Gnide tænder inde en orange hud (hvide del), da det indeholder kemikalier, der blege tænder. Det skal gnides i 45 sekunder, og derefter vaske dine tænder normalt.

Jordbær og bicarbonat
Jordbær pasta blandet med natriumbicarbonat. Jordbær har en astringerende middel er en naturlig blegning, også indeholder vitamin C. Bindemidlet fjerner pletter og C-vitamin bleger tænder. en burre knuses og blandes med bicarbonat, vil det virke som anti-syre. pastaen på tænderne påføres og efterladt til at handle to minutter. Nå, så de vaske tænderne for at fjerne sukker jordbær.

Blege dine tænder med æble
Spise et æble at bide fungerer som en tandbørste mens bidende eller tygge. Processen med at tygge et æble fjerner overskydende mad og bakterier fra munden, klare overflade pletter. Æbler indeholder æblesyre, et kemisk stof i tænder kridtning produkter, da det hjælper opløse pletter og plak.

Må ikke stoppe læsningen: 10 grunde til at omfatte salater i dine måltider

Bagepulver og citron
Bikarbonat er en del af mange hvidtekalk tandpastaer. Kombiner bicarbonat med citronsaft og påføres med en vatpind på tænderne, lade nogle få sekunder og vaske tænderne for at fjerne citron syre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 40