Fordelene ved mineral makeup på huden

den mineral makeup er den bedste form for makeup der kan bruges til huden, da dette giver fordelene ved mineraler og er et naturligt produkt, herunder det faktum, der ikke vil tilstoppe porerne, er forenelige med dem, der har følsom og irritabel hud, efterlader ikke huden tør og irriteret og det er ideelt til fedtet hud overflade, der giver makeup efterbehandling med mere naturlig effekt og perfekt dækning.

mineral makeup fordele

Hvad er mineral makeup

Apropos en mineral makeup vi henviser til en mikroniseret eller formalet pulver, dette er den proces, som kan omdannes til gældende produkter som fundament og korrigere de elementer opnået fra jorden, f.eks materialer, såsom anvendes som titandioxid, glimmer, talkum, zinkoxid og mange andre elementer.

Det er meget vigtigt at bemærke, at for en mineral makeup med passende sammensætning, skal det være 100% naturlig, ellers risikerer at blive bruge et produkt med tilføjet ekstra ingredienser, og de reducerer deres effektivitet.

Brug mineral makeup

den mineral makeup giver ingen bakterievækst, hvilket betyder, at det er mindre sandsynligt, at forårsage nogen forurening af vores ansigt i forhold til andre typer af kommercielle makeups. at få det bedste look mineral makeup, Vi inviterer dig til at følge denne handy guide.

Må ikke stoppe læsning: Natural Retsmidler for røde og hvide striber

kvinde anvende mineral makeup

Mineral makeup trin

For at få en mineral foundation på den bedste måde, må vi respektere hver af de skridt, som om nogen var gået glip af måske opnås ikke det rigtige for din hud effekten.

Facial Cleansing

Du skal vaske dit ansigt med en mild sæbe til hud og derefter tørre. Sørg for at fjerne alle spor af makeup eller snavs på dit ansigt. Hvis du har tør hud, er det tilrådeligt at anvende nogle fugtighedscreme (du kan også prøve denne naturlige indstilling for at fugter huden), og lad dette være helt absorberet i huden, før du anvender mineral foundation.

Påfør mineralet korrektion

Med en concealer pensel, forsøge at få en god mængde concealer på din båd nedsænkning mineral korrektion. Så skal du søge dette mineral pulver på nogen pletten, fregner eller mørke rande under øjnene, du ønsker at skjule.

typer af mineral makeup

Færre er bedre kvalitet

Derefter kan du bruge containeren låg makeup og forsigtigt dyppe største kabuki børste. Afspiller med børsten på kanten af ​​låget til at ryste overskydende, der kan quedarle, gøre dette, indtil det ser ud som om børsten ikke havde nogen anden makeup på hende. huske på, at mineral makeup bedst ses med mindre ansøgning.

Du må ikke stoppe læsning: Masker at styrke vipperne

Anvendelse mineral makeup

Anvende mineral foundation i området af ansigt og hals i store, cirkulære bevægelser. Påfør forsigtigt over de områder, der har brug for yderligere dækning til at styrke makeup.

At skabe en effekt mere glød, anvendelse af en mindre pensel og anvendt Kabuki mineral blush på kinderne, hagen og panden.
Du vil få det bedste look mineral makeup du vil se naturlig og strålende, samt at blive engageret i pleje af huden og de fordele, som denne type makeup giver huden

Skrivning: Livet Team Lucida

Billeder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − 24 =