Sådan Gør din egen Hanging urtehave.

Sådan Gør din egen Hanging urtehave.

Voksende dine egne urter er en fantastisk måde at spare penge og undgå overdreven køber, der næsten altid ender i affaldet. Hvis det er stadig for koldt til at plante udendørs, hvor du er (eller hvis du er i et lille rum), denne hængende urtehave er det perfekte sted at få det at gå til foråret projekt.

Hvad du har brug for: dåser med plastlåg (te, kakao og kaffe dåser er et godt valg), bøjler, klemmer, saks, krydderurter (basilikum, rosmarin, dild, koriander, persille, etc.), bånd, kaffefiltre, et søm, en hammer, type X-acto kniv, stykke klæde eller papir og lim eller spray klæbemiddel.

Tør mens efter dine dåser, fjerne bunden af ​​dåsen med en dåseåbner. Brug af hammer og søm, bore huller - 10-15 nær centrum.

Glidende bunden inde i dåsen, stoppe luften indefra. Pasta tape en tomme fra den ydre kant af dåsen. (Du kan også bruge en varm lim pistol.) Når du har det godt og fast, bore to huller på hver sin side af dåsen af ​​en kvart tomme fra kanten. Det er de huller til ophæng.Vend dåsen. Tryk forsigtigt planten i dåsen. Denne del kan være en smule tricky, så du måske ønsker at gøre det i vasken / vask eller i udlandet.

Når du har græs i dåsen, tage filteret og skære en lille diamant i midten, med en slids, der strækker sig til kanten af ​​den ene side.

Fold kaffefilter omkring græs og tapede kanter. Indsætte den i båden, så den øverste del af filteret er stram Dette vil hjælpe med at forhindre lækage og falde, når jorden tur rundt dåsen.

Du må ikke stoppe læsning: En praktisk vejledning til Naturlægemidler tinkturer

Brug den type X-acto kniv, skæres et hul ca. 1-2 cm i diameter i midten af ​​plastikfilm. Hullet størrelse virkelig afhænger af størrelsen af ​​anlægget. For stor og flygte, for lille og du kan ikke få planten igennem det. Hvis du er i tvivl, gøre først en lille én.

Denne del er vanskelig: planten omhyggeligt passerer gennem hullet i plastikfilm. Den bedste måde at gøre dette på er at tage midten af ​​anlægget, indsamle alle bladene sammen, og forsigtigt dreje indtil et reb-lignende form og ikke gå overalt.

Når du har låget på gulvet, kan du tape det, hvis planten er særligt store eller tunge. . Derefter skæres stof eller papir i strimler med tilstrækkelig slæk til helt wrap omkring dåsen og overlapper lidt. Skær den så bred nok til, at der er cirka en halv ekstra tomme fra toppen af ​​dåsen (det plejede at være bunden).

Grab stof ved den ene kant og placerer den samme på undersiden af ​​dåsen, hvor planten blade. Tapes eller lim den lodrette kant af stoffet til dåsen, så omviklet med stoffet stramt omkring den. Den kan bruges spray lim, lim eller klar tape for at fastgøre stoffet. Fold derefter den ekstra halve tomme af stof eller papir inde i toppen af ​​dåsen og indsæt eller tape sat på plads. Pas på ikke at dække vandhuller.

Spansk oversættelse: hold liv Lucida Alle spansk oversættelse kopibeskyttet. Engelsk kilde: www.persephonemagazine.com

Du må ikke stoppe læsning: 10 måder at leve med glæde have nok


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 89