4 ting, der føles, før et hjerteanfald

før et hjerteanfald

Når en person lider af et hjerteanfald, betyder det, at en eller anden grund blodgennemstrømningen er blokeret og oxygen ikke nå hjertet.

Hvad sker før et hjerteanfald

Dette kan medføre os skader i hjertet og endda død, derfor er det meget vigtigt at være opmærksom på en mulig hjerteanfald og alle de symptomer, der vises, før det sker, kunne disse minutter vi kan vinde redde liv eller af en elsket.

Vide, hvad ting, de føler, før et hjerteanfald.

Pludselige brystsmerter

Der kommer en pludselig alvorlige smerter i brystet, mange patienter, der har lidt hjerteanfald beskrive det som om de følte en stærk trykken for brystet, som om nogen trykkede hårdt, at området. Smerten er meget stærk som pludselig, sædvanligvis i hjertet område eller i midten af ​​brystet. Dette sker kun et par minutter, før et hjerteanfald, men det er en meget mærkelig smerte, der vil være let at genkende, fordi du ikke har følt før, medmindre du allerede har lidt et hjerteanfald.

sved

Sved og svede er en naturlig reaktion, forekommer overdreven varme eller udfører enhver motion. men før et hjerteanfald unormal sveden, koldsved uforklarlig og så pludselig og uberettiget foreliggende, huden fugtes og afkøles. Dette skyldes, at arterierne bliver tilstoppet. Disse symptomer afslører en oplagt hjerteproblem, dage kan give fremmøde et hjerteanfald, det er derfor, hvis vi begynder at have dem er meget vigtigt at se lægen så hurtigt som muligt, kan redde dit liv.

Du må ikke stoppe læsning: En avocado om dagen kan hjælpe med problemer relateret til kolesterol og hjerte

Fordøjelsesbesvær, kvalme og opkastning

Før et hjerteanfald, mange mennesker oplever ofte dårlig mave eller fordøjelsesbesvær; især hos ældre er almindelig fordøjelsesbesvær eller nogen fordøjelsesproblemer. Herunder alvorlig mave fordøjelsesbesvær kan du forveksles med et hjerteanfald. Hvis en person, der ikke lider af fordøjelsesproblemer, pludselig har fordøjelsesbesvær, kvalme og opkastning; det kan være et tegn på en tidligere hjerteanfald. er det bedst at se en læge hurtigt at udelukke eventuelle hjerteproblemer.

Pludselig smerter i venstre arm og andre dele

Dette er måske den mest kendte symptom før et hjerteanfald. Hjertesygdomme specialister kendt som "henvist smerte". Du skal vide, at smerte før et hjerteanfald kan rejse til forskellige dele af kroppen, omend den venstre arm er den mest almindelige og velkendte, er ikke det eneste område, hvor du kan rejse denne smerte; også Du kan komme på skulderen, halsen, kæbe, ryg tænder og mave. Hvis du føler en pludselig og uberettiget smerter i nogle af disse kropsdele, der er nævnt, er det sandsynligt, at på få minutter lider et hjerteanfald, anbefales øjeblikkelig lægehjælp.

Du må ikke stoppe læsning: Ingefær og hvidløg med honning til 8 almindelige lidelser

Hvordan kan forekomme hos kvinder

Hos kvinder kan symptomerne være identiske, men med små variationer, for eksempel, er mere tilbøjelige til at have symptomer på pludselig åndenød kvinder, kan de oplever kvalme og opkastning og i nogle tilfælde den smerte kan komme tilbage. Mød 7 andre symptomer, som kvinder kan opleve, før de har et hjerteanfald.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − = 83