Skader forårsaget ved hjælp øre podninger

Vatpinde anvendes til hygiejne ører for at fjerne ørevoks, der akkumuleres inde i dem. Men dets anvendelse kræver en vis forsigtig med ikke at skade dine ører.

Vatpinde øre

Skader forårsaget ved hjælp øre podninger

Der er nogle mennesker, der tror, ​​at bruge vatpinde til at rense dine ører kan fjerne overskydende voks og snavs. Enhver inden for medicin, du kan sige, at der er set mange katastrofer som følge af brugen af ​​vatpinde

 • Fra trommehinder boret til komprimeret voks, der er mange negative konsekvenser forbundet med øre rengøring personalmentete foretaget. Risikoen for denne boring er, at det kan forårsage ansigtslammelse eller svimmelhed, blive nødvendigt i nogle tilfælde, kirurgi.
 • I nogle tilfælde, komprimeret voks i en lang periode af tid og ubehandlet, kan faktisk blive smittet og forårsage alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser. Specialiserede Læger rapporterer, at patienterne ofte er indlagt af denne grund, og i de fleste tilfælde er årsagen til dette problem ikke bliver opdaget indtil uger eller måneder efter en kraftig medicinsk behandling. Med andre ord kan i disse ubehandlede voks betingelser være livstruende.
 • Selv et lille stykke voks skubbet trommehinden kan forårsage interaurale dæmpning (reduktion i hørefølsomhed) i den kontralaterale (modsat) øre op til 20 decibel.
 • Det samme stykke voks i trommehinden kan også forårsage tensor tympani muskelspasmer føler, hvilket medfører en "brøl" eller "buzz".

Som du kan se, konsekvenserne af at bruge vatpinde, kan være skadeligt, hvis ikke passer på og viden. Også, hvis du har små børn, kan de efterligne, hvad du gør, og i hænderne på en lille, kan konsekvenserne af at indføre hispos og andre objekter være værre. Der er en række elementer, som folk bruger til at rense deres ører. Nogle af de mest interessante er i lægens kontor og alle kan lide de samme skadelige virkninger for øret:

 • vatpinde
 • hårnåle
 • knibtang
 • Kuglepenne og blyanter
 • sugerør
 • Papir Clips
 • Legetøj

Forholdsregler Hvis du bruger vatpinde

Nu hvor du kender nogle konsekvenser af at bruge vatpinde og andre enheder, er det vigtigt, at du overveje visse forholdsregler på tidspunktet for anvendelse med henblik på at undgå at såre os selv, og bevare integriteten af ​​trommehinden. Her er nogle tips:

Du må ikke stoppe læsning: Parasitter i fødevarer og hvordan man undgår dem

 1. Den svaber skal bruges til rengøring af ydre øre og øregangen rundt alene.
 2. Den svaber bør ikke indføres, før øregangen. Ellers ville det skubbe voks til bunden, som kunne tilslutte øret. Dette er en af ​​de mest almindelige konsekvenser af at bruge vatpinde. Hertil kommer, som bemærket ovenfor indsætte vatpinden dybt kan punktere trommehinden. Tilsvarende, når øret er tilstoppet af ørevoks, kan det medføre svimmelhed eller hørelse.
 3. Hvis du kan undgå bedre brug ville være mere praktisk, da, vatpinde kaste fnug bomuld af samme materiale de er lavet, og at fnug kan tilføje op i øret og danne en prop med voks.

Sådan Clean ørevoks

Desuden er det vigtigt at vide, at ørevoks produceres i øregangen er nyttig; faktisk beskytter øret støv og forurening fra bakterier og vand. Så hvis du ønsker at slette et specifikt behov, er vi nødt til at gøre det på en mere stringent måde, men du skal vide, at i de fleste tilfælde, er øregangen ikke behøver at blive renset.

Under hårvask eller brusere, tilstrækkelig vand ind i øregangen for at løsne voks, der er akkumuleret. Endvidere i øregangen hud det vokser naturligt i et spiralmønster udad, mens fornyelse, ørevoks går med det. Det meste af tiden voks er løs og falder af af sig selv under søvn. Behovet for en vatpind er egentlig ikke nødvendigt.

Men hvis ørevoks dig utilpas og ønsker at forhindre hurtig dannelse i mellemøret, skal du tørre ører, når du tager et bad, fordi vandet har tendens til at puste ørevoks. Når du er i tilstedeværelse af en stor mængde støv, har du mulighed for at bruge ørepropper.

Du må ikke stoppe læsning: Naturlige måder til at opretholde et sundt hår

Sandsynligvis nu du kender konsekvenserne af at bruge vatpinde, du gerne se muligheder for at rense ører. Faktisk podninger er ikke den eneste måde for øre hygiejne. Der er andre alternativer.

 • Brug kun botaniske eller naturlige løsninger, der er blød at øret. Til produktion af overdreven voks, kan den daglige anvendelse af en god naturlig afhjælpe fortynde og migrere jævnt ørevoks. For eksempel er en af ​​de bedste måder at fjerne ørevoks er olivenolie, da det blødgør ørevoks, så det er lettere at forlade øret. Sætte to eller tre dråber olivenolie i påvirket af overdreven blokering under sengetid øre. gentages kontinuerligt i 3-4 dage. Fjernelse ørevoks gennem olivenolie, er en effektiv måde ved at blødgøre ørevoks, hvilket gør det lettere at fjerne.
 • En anden måde til sikker fjernelse ørevoks, er gennem homøopatiske eardrops. De hjælpe med at lindre kronisk obstruktion af ørevoks, mens blødgørende det.
 • Blande 1 tsk salt ½ kop varmt vand indtil fuldstændig opløsning. Nu, sættetid et stykke vat i opløsningen og presse et par dråber af det i øret lidt vippe hovedet op. At være i denne position i nogen tid for saltvandet er placeret korrekt i øret. Nu bøjer hovedet i den modsatte retning for at dræne øret løsning. Dette er den bedste løsning til at fjerne ørevoks at slippe af med problemet derhjemme.
 • Må ikke gøre antagelser. Absolut den sikreste måde at rense dine ører af voks, der foregår med en læge for at udføre denne opgave.

Lucida forskning og skrivning of Life
Billede shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − 95 =