Hvordan undgår efterlader dig deodorant

Deodorant er en af ​​de produkter, der ikke kan gå glip af i din liste over toiletartikler. Som de fleste kosmetik, bør de vælges i henhold til deres komponenter, smag og kvalitet. Men hvis du gør bestemte handlinger kan gøre deodorant forlade dig, miste alle effekt på kort tid.

og Undgå efterlader dig deodorant

Der er én for hver hudtype og behov, men de er mere kraftfuld, vil dens effekt ikke være 100% pålidelig, hvis du ikke anvender det på den rigtige måde. Sweated've nogensinde oplevet eller irritation eller lugt trods have brugt. Selv i, at du kan begå fejl, og du tæller her.

Fejl, årsag efterlader dig deodorant

Ud over at vide, hvordan man anvender deodorant korrekt, skal du vide, at der er alternativer såsom Hjem deodoranter, der ikke skader huden og de kan også hjælpe dig altid har en god aroma.

Påfør det en gang om dagen, og huden fugtig

Nej, når det ikke er nok, selvom at fremme fortælle dig, at dens virkning varer 12 til 24 timer. Brug den om natten, før man skal sove, og om morgenen, inden de forlader. Badning eller vask, og vent indtil den er helt tør.

Anvendelse som antiperspirant

Selv om mange hævder at være antiperspiranter, ikke har tillid, især hvis din pH er for stærk eller sved. huske på, at deodorant forhindrer lugt og forhindrer antistranspirante sved i dette område. Hvis du ikke kan købe begge produkter hver for sig, i det mindste sørg for at vælge den deodorant virkelig opfylder begge funktioner. Kend de bedste behandlinger for at forhindre overdreven sveden.

Du må ikke stoppe læsning: 10 måder at fjerne poser under øjnene

Antiperspirant dag brug

Hvor bekvemt er, at anvende din deodorant kun om natten det er, når armene er normalt mere tør og effekten vil være mere holdbare.

Uden håndklæder tørre området

forhindre dig i at forlade deodorant

Hvis du er en person, der bare lade dine armhuler tørre udendørs, du gør en stor fejltagelse. Brug en ren og fuldstændig tør håndklæde for at fjerne overskydende vand. Først da området vil være optimalt for deodorant, og det vil blive længere.

Brug deodorant efter hårfjerning

En anden stor fejl. Hvorvidt voks eller anvende traditionelle barbermaskiner, Påfør ikke deodorant umiddelbart efter voksning. Chancerne for, at irritere huden er ganske høje. Hvis du ikke ønsker at tage risici, fjerne hår om natten, når du er hjemme, og hvis du sveder ingen vil lægge mærke til.

Ignorer armhulen er irriteret eller følsom

På sådanne tidspunkter er det bedst at give afkald på den desodórate. Nogle har kemikalier og dufte, der kan forværre situationen. Altid har du mulighed for at købe en, der er allergivenlige, men før du gør det, konsultere en specialist, især hvis situationen er tilbagevendende.

Klædt umiddelbart efter placering

Det er ikke godt, især når de anvendes deodorant roll-on, fordi Det tager længere tid at tørre og bejdse tøj. Vent et par minutter, og når der ikke er nogen spor, kan du klæde med tillid. Vær venlig ikke at genbruge, hvis du stinker, og du ikke har vasket dine armhuler. Ikke nok med at du forurener, men empeorarás situationen. Hvis det er nødvendigt, anvende hjem retsmidler. Blandingen af ​​soda med kalk normalt fungerer at fjerne dårlig underarm lugt.

Du må ikke stoppe læsning: 15 kreative ideer makeup til Halloween

Spray nær armhulen

Det siges, at skulle afværge spray 10 til 15 centimeter. Pas på ikke at indånde det eller sprøjte det i hans øjne. To hurtige sprays er tilstrækkelige. Tro ikke, at du bliver nødt til at tømme hele flasken bedre resultater. Og disse er tips til dem ved hjælp af denne type deodorant, men da vi allerede har nævnt, er det bedst at bruge hjem og naturlig deodorant.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − = 76