Du må ikke tage gurkemeje, hvis du er denne type person

Efter hørfrø og hvede græs, gurkemeje er den tredje botaniske kosttilskud salg. I øjeblikket er salget stiger med en sats på 20% på grund af sin store og stærke anti-inflammatoriske egenskaber og andre. Curcumin er et naturligt planteprodukt udvundet fra gurkemeje rod og er almindeligt anvendt som et fødevareadditiv populær for sit milde smag og behagelig gul eksotiske. Generelt anses det for usandsynligt, at give bivirkninger, men ligesom alle mad indtages, hvis du har dem, og du ved før du tager gurkemeje eller curcumin.

tage gurkemeje

Bare fordi noget er naturligt betyder ikke, det er ikke giftigt. Stryknin er naturligt; Cyanid er naturligt. Bly, kviksølv og plutonium er alle elementer, og der kan være noget mere naturligt end det. Men gurkemeje er en plante, hvad der kan være galt på én etage. Det kan ikke forårsage betydelige bivirkninger, men mange mennesker har indtaget mens har haft problemer med svimmelhed, kvalme, diarré og ubehag. Men hvis vi kombinerer høje doser af curcumin med sort peber, hvilket resulterer i et løft på 2.000% i biotilgængelighed, som kunne være samt forbruge hvad der svarer til 29 kopper gurkemeje om dagen. Dette vil resultere i en stigning i blodniveauer og ændringer i DNA in vitro.

Du må ikke tage gurkemeje, hvis du er en af ​​disse 7 slags mennesker

Når det er sagt, må det være den vægt, selv om dette anlæg er af enorm fordel for mange, andre kan ikke være så meget, fordi alle, selv med den samme krop-system, vi er forskellige på mange måder, først. For eksempel, i processen, hvad vi spiser, og også på grund af ikke at vide ordentligt bruge dette krydderi og andre. Som yderligere data, visse typer af mennesker, der bør undgå ingefær, og selv dette krydderi er også en af ​​de mest efterspurgte af sine helbredende egenskaber superfoods der også.

Du må ikke stoppe læsningen 10 fordele ved at spise kassava du behøver at vide

Men lad os fokusere på vores emne i dag. Det er de mennesker, der ikke bør tage gurkemeje:

gravide eller ammende kvinder

Kvinder, der er gravide eller ammende bør tilføje gurkemeje i dine måltider i stedet for at tage gurkemeje kosttilskud. Faktisk er det sikkert for dem, hvis de indtager gurkemeje mundtligt i mængder almindeligvis findes i fødevarer. Det kan være farligt, når det tages gennem munden i medicinske mængder under graviditeten. Gurkemeje kan sætte graviditeten i fare opildne en menstruation eller stimulere livmoderen. Gurkemeje kan også sænke testosteronniveauet og bevægelse af sæd hos mænd, når det tages oralt. Dette kan reducere mandlige fertilitet. Hvis du prøver at være en far, gurkemeje anvendes med forsigtighed.

Mennesker med galdesten

En nylig undersøgelse har vist, at gurkemeje kan medføre nogle alvorlige problemer og galdeblære smerte for folk, der lider af galdesten. Hvis du har disse problemer, bør du undgå gurkemeje for enhver pris. Men curcumin faktisk beskytter leverfunktion og forhindrer galdesten, som en agent for cholecystokinin, lette funktionen af ​​galdeblæren, forhindrer galde stagnerer.

Mennesker med fordøjelsesproblemer

Som angivet ved University of Maryland Medical Center, kan gurkemeje forstyrre syreneutraliserende lægemidler og kunne inducere en ætsende mave værre når kombineret med disse lægemidler. Gurkemeje indeholder skarphed og på grund af det, kunne dens lange brug fremkalde maveproblemer.

Må ikke stoppe læsning: Natural Retsmidler for mucoceles

Mennesker med galdevejene obstruktion

Selv curcumin findes i gurkemeje er meget nyttigt at hjælpe galdeblæren tømning og mindske risikoen for at udvikle galdesten og risikoen for galdeblæren kræft, mennesker der lider af obstruktion af galdegangene bør undgå og være omhyggelig med forbruget af gurkemeje.

Folk, der har nyresten

Folk, der indtager gurkemeje i store mængder hver dag kan øge risikoen for at udvikle nyresten. Gurkemeje er rig på opløselige oxalater. Disse opløselige oxalater kan let forbindelse til calciumoxalat og skabe uopløseligt calcium, som er ansvarlig for næsten 75% af alle nyresten problemer. Derfor bør folk, der har en tendens til at danne nyresten være forsigtig og bør undgå at spise gurkemeje. De bør sætte en grænse forbrug af oxalat i den samlede kost. Grænsen bør være mindre end 50 mg per dag.

Personer med diabetes

Personer med diabetes bør også være meget forsigtig, når man tager gurkemeje. De kan forbruge, men i små mængder. Dette skyldes, at gurkemeje kan sænke niveauet af blodsukker, så mennesker, der lider af diabetes vil indse at sænke blodsukkeret, hvis de indtages i store mængder gurkemeje.

Folk, der vil have kirurgi

Mennesker, der er ved at have kirurgi, bør stoppe med at tage gurkemeje i mindst 3 uger før operationen. Dette er meget vigtigt, fordi gurkemeje kan bremse blodpropper og forårsage yderligere blødning under og efter kirurgi.

Livet skriver Lucida
Billede shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 46