Palle stald. konstruktive ideer.

e080d1f0897a2fbd6c551de85014c765

Ideer til at bygge staldene budget palle genbruges.
Det er helt almindeligt at se paller i nogle butikker som støtte for deres merchandise eller indlejret i ryggen af ​​isenkræmmere og tømmer værfter. Pallerne er overraskende alsidig og kan være meget nyttig i hjemmet, som vi har nævnt i tidligere artikler.

Generelt kan du få gratis (eller i det mindste til en meget lav pris, -Selv ofte i fremragende stand).

Så se, hvordan du kan genbruge paller til brug i din stald eller hus værktøjer uden for familiens hjem, og til gengæld, og samtidig spare en masse penge:

1. Jord: Du kan komme til at skulle bruge hundredvis af dollars til trægulvet af laden. I modsætning til de usamlede paller, kan du kopiere den samme varme følelse af træ, og få det til en brøkdel af disse omkostninger.

2. I stalden: Pallerne kan bruges til at bygge skure langsigtet med en alvorlig rabat forhold til at købe tømmer. En anden fordel ved LOA staldene bygget med paller (afhængig af den måde, som du vælger til bygningen, og hvis du også skulle demontere) er at udnytte de rum, der allerede er i udformningen af ​​pallerne at tilføje nogle isoleringsmateriale direkte der. Disse konstruktioner kan justeres til at fungere som et drivhus, hønsehus, stald, etc.

Du må ikke stoppe læsning: Byg din egen naturlige skyllemiddel og forhindrer giftstoffer

Her kan du se nogle eksempler på forskellige stalde oprettet med paller.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =