Foods til at øge muskelmasse på en sund måde

muskelmasse

På jagt efter ideel til at øge muskelmassen kost? Tjek den mest egnede fødevarer til muskelhypertrofi. Drømmen om mange er at øge muskel og tabe fedt, men at dette mål er nået, skal forene en afbalanceret kost med motion, især bodybuilding, specielt velegnet til dem, der beder en stigning i muskelmasse og en masse tålmodighed og engagement, fordi resultaterne er ikke øjeblikkelig.

Mad og muskelmasse

Men for dem, der opnåede de mål bør vide, hvad den menneskelige krop har brug for og mellem essentielle næringsstoffer for den korrekte funktion af kroppen, de er kulhydrater, proteiner, fedtstoffer, vitaminer, mineraler, opløselige og uopløselige fibre og vand, der skal være til stede i den altid afbalanceret og sund måde at fodre.

Så hvis du leder efter en mere statelig og sund krop, vi giver dig nogle tips og kostvaner hovedsageligt indiceret til dem, der længes efter at øge muskelmassen.

Kost til at øge muskel størrelse for begyndere

I kosten til at øge muskelmasse, begyndere det bedste råd er at huske, at de "svage" i dag kan være "stærk" i morgen og det er altid vigtigt at bemærke, at et positivt resultat er kun mulig efter en stor indsats og engagement, trods alt, hver krop reagerer forskelligt, så lære og forstå, hvordan din krop fungerer, er nøglen til succes.

For begyndere kost for muskel hypertrofi (øget muskelmasse) skal bestå af alle vigtige næringsstoffer for et velfungerende af organismen, proteiner, men bør øges, primært proteiner af animalsk oprindelse, som er rige på essentielle aminosyrer, disse forbindelser konstruere væv, især musklerne.

Så investere i en afbalanceret og sund kost bestående af animalske proteiner såsom rødt kød (anbefales at være dyr fri græsning), fisk, æg, frugt (som bananer, appelsinjuice, tomat, æble), nødder, frø, disse er nogle af de mest anbefalede fødevarer for at få volumen i de tidlige stadier.

Kost til at øge muskelmasse kvindelige

Hver dag flere kvinder forsøger at holde kroppen i form, nogle drømmen om en skulpturelle krop fuld af kurver og muskler. Men for at få en fuld legeme alle muskler kræver intens og med en ekstra dosis af dedikerede praksis, er det fordi den kvindelige krop fungerer anderledes end mænd, at være mere befordrende for en ophobning af fedt i forskellige områder af kroppen, som kræver en ordentlig kost og træning rutine, som skal være opfyldt.

Som en ordentlig kost af fødevarer med lavt fedtindhold protein, herunder, æggehvider, havregryn, bønner, linser, kikærter, yoghurt (Du kan se her en opskrift på hjemmelavet yoghurt) brød med tilsatte frø, nødder, skummetmælk, tun, og magert rødt kød.

Og ud over en sund og varieret kost, anbefaler mange ernæringseksperter hjælp kosttilskud, der hjælper gevinst muskelmassen, som er kilder til protein og kan spises efter måltidet, men du skal have en sund menu, der indeholder kulhydrater , vitaminer, mineraler, fibre og vand i deres sammensætning. Det anbefales samråd med en kvalificeret læge, før du begynder at bruge eventuelle tillæg træner.

Kost til at øge muskelmasse mandlige

Som den mandlige krop producerer hormonet testosteron, som hjælper med få muskelmasse, hypertrofi hos mænd det er hurtigere, hvilket gør det muligt for mænd at have mere definerede muskler.

Men hvis målene nås skal følge en streng diæt, der følger det samme mønster med at spise, foruden den førnævnte brug af protein kosttilskud som valleprotein i de anbefalede mængder, se oplysninger om laktoseintolerans, hvis du kan, for at identificere volde dig nogen problemer.

Desuden skal du bruge en passende uddannelse til at tillade genvinding muskelgrupper og korrekt indtag af kulhydrater til at forhindre negativ nitrogenbalance fører til proteinkatabolisme, med andre ord, nedbrydning af mager masse og dermed sikre en stigning betydelig stigning i muskelmasse.

Hvis du har spørgsmål om, hvad der er den anbefalede kost for muskel hypertrofi, tøv ikke med at kontakte en ernæringsekspert, der kan vejlede dig i dit tilfælde.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 79