Spinat og fordele for muskler

Spinat har mange fordele for kroppen, den mest fremtrædende er evnen til at forbedre muskeltonus, samt give væsentlige vitaminer for at opretholde en stærk og sund krop.

Spinat nitrater forbedre muskeltonus

En ny undersøgelse viser, at tegneseriefigur "Popeye" havde ret. Alle disse år, at han har spist spinat at gøre hende større biceps, han vidste noget forskere opdager først nu - Dette anlæg kan gøre musklerne stærkere og mere effektiv, ifølge en nylig undersøgelse. Forskning viser, at nitrater, en rigelig forbindelse i spinat, er tilgængeligt nogle andre grøntsager også, og er ansvarlig for at øge produktionen af ​​to proteiner, at tone muskler.

Hvor meget spinat er nødvendig?

Den opmuntrende er, at det beløb, du har brug for at spise spinat at modtage denne ydelse kan opnås gennem en normal kost. Det nødvendige beløb for mennesker at producere lignende resultater kan opnås fra en lille pose af spinat, og disse komponenter er også til stede i chard og sorter af mørk grøn salat.

Det er ikke første gang, at spinat er blevet krediteret med en betydelig sundhedsmæssig fordel. før forskning om fordelene ved spinat, Den fandt, at denne plante kan accelerere helbredelse fra et hjerteanfald og har potente anticancer egenskaber.

Du må ikke stoppe læsning: 5 grunde hvorfor badning hver dag er ikke en god idé

I forskning, som snart vil blive offentliggjort i Journal of Physiology, funktionen af ​​musklerne i mus blev evalueret efter de fik drikkevand indeholder nitrater i en uge. Mens forbedring blev observeret i de muskler, der anvendes til moderat motion og udholdenhed, en klar forbedring blev observeret i de muskler, der anvendes til aktiviteter med høj intensitet styrke. Med andre ord, spise fødevarer med højt nitrater, såsom spinat, kan hjælpe med at løfte vægte eller kører på en stejl bakke. Det kunne også øge modstanden i disse bestræbelser.

Hvorfor netop denne fordel ske?

Spinat øger muskelstyrke

Forskere er involveret i undersøgelsen ved Karolinska Instituttet i Stockholm fandt, at nitrat bidrage til at øge produktionen af ​​proteiner, der forekommer naturligt i musklerne. Frigivelsen af ​​calciumioner (Ca 2+), et essentielt elektrolyt for muskelsammentrækning, øget protein forårsager frigivelse af højere niveauer af calciumion i musklerne, hvilket fører til stærke sammentrækninger.

Selvom undersøgelsens forfattere ikke angiver, om at spise rå eller kogt spinat, den første metode er bedre, fordi rå grøntsager indeholder vigtige enzymer De tabte i madlavningen. Spise en spinat salat ville være en god måde at indarbejde nitrat i kosten.

Forskerne er begejstrede for resultaterne og villig til at udforske virkningerne på mennesker med muskelsvaghed og muskelsygdom, samt forringelse af muskelstyrke skyldes aldring.

Vær sikker på at læse: Forebyggelse luftvejsallergi er mulig

Skrivning: hold liv Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

map