Alder pletter og hvordan man kan forebygge

Gennem årene ethvert menneske begynder at lide af problemer, der kommer med alderen. Blandt de hyppigste Du kan nævne alder pletter, også kendt som "sol lentigines". Det er klassificeret som et skilt, der angiver, at kroppen begynder at alder, normalt de bliver synlige fra tyverne og er fælles fra fyrrerne.

alder pletter

Denne type af pletter De er kendetegnet ved at være større end fregner, De er fladere og har en mørk farve. De vises normalt på områder som arme, bagsiden af ​​hænder, pande, på øvre bryst og i de fleste tilfælde står. Dette æstetiske problem er normalt ikke ondartet hud, dog vi har brug for at vide, hvad effekten af ​​alderspletter og hvordan man kan forhindre hvis de ændrer deres udseende, farve, eller fortsætte med at gøre ondt.

Årsager til hud pletter

mellem de væsentligste årsager til forekomsten af ​​pletter på eksponeringen krop solen er. Huden har brug for sollys til at lave D-vitamin, men for meget kan være skadeligt. Overeksponering forårsager sollys beskadige overfladen lag af huden og indlede en degenerativ proces.

den Du fotosensibiliseret stoffer er også faktorer relateret til alder pletter. Der er stoffer, kontakt lyset oprindelse en allergisk reaktion og fremskynde denne proces i huden. I nogle tilfælde mennesker har højere genetisk tilbøjelighed til at udvikle sol lentigines. Der er specifikke test, der kan afsløre en sådan disposition, og det er tilrådeligt at vide, om vi er disponeret for dem.

Forebyggelse af alder pletter

Produkt pletter på hænder alder

Der er en række tips, som du kan tage på dine vegne for at forebygge eller undgå forekomsten af ​​sådanne pletter på huden, skal du forstå, at det ikke altid effektiv, og afhænger også af, hvilken type hud du har, men generelt Der er en række af vaner, du kan vedtage, hvis du ønsker at forhindre hurtig og udbredt dannelse af alder pletter.

Undgå langvarig udsættelse i solen

En af de vigtigste funktioner i huden er beskyttet mod ultraviolette stråler gennem melanin dannelse og fortykkelse af stratum corneum øjne. dog udsættelse for ubeskyttede sollys skader huden og øjnene. Når solen er intens og kommer ind i kroppen, sollyset er indspillet på huden, intense UV-stråler producerer mindre forbrændinger i udsatte sager, de forlader semi mørke pletter.

Brug solcreme, inden de forlader

for at undgå alder pletter og at disse kan ses overalt i kroppen, anbefaler vi at bruge en solcreme med et minimum af SPF 30. blokkere kan give flere fordele for huden og er også nyttigt at undgå udsættelse for ultraviolette stråler.

Må ikke stoppe læsning: 6 måder at slippe naturligt mørke læber

Påfør blegning cremer

Sol lentigios også forebygges ved anvendelse af blegning cremer og hjem for at beskytte hud lotion. Når pletter er berygtet de kan udføre en række fysiske behandlinger, der forhindrer skader, der kan forårsage kemiske produkter.

Home retsmidler for alder pletter

Der er effektive naturlige behandlinger for pletter på hænder og hud i almindelighed, der kan anvendes i hjemmet. Citron, for eksempel, bliver en allieret til dermis gennem sit bidrag i vitamin. Det hjælper blege pletter, forebygge acne og give en særlig glans, af denne grund anbefales det at gnide en klippe frisk i det område, hvor lentigios vises citron, om to gange om dagen.

kikærter

Remedy opdaget i Israel. Enkel forberedelse og let at lave erhvervelse produkt Ideel til denne hud problem. Brug kun en dåse kikærter eller hvis du foretrækker du kan lave mad derhjemme. Løsning for begge muligheder er lige effektive.

Hvordan til at forberede:

Start 1/3 kop kikærter tilsættes i en beholder, så knust og tilsættes lidt vand, til sidst blandet godt at skabe en ensartet pasta. Med produktet klar du starter med ansøgningen. indledende gnides på pletter og bør overlades til tørre og falde af sig selv. bør udføres denne behandling mindst en gang om dagen, fortrinsvis om natten. Resultaterne er ikke øjeblikkelig, men i et par måneder pletter er forsvundet.

Ingen stop-læsning: 3 Naturlige måder vist sig at reducere rynker

mælkebøtter

Denne naturlige behandling for at fjerne alder pletter er meget effektiv. Den første ting at gøre, er at åbne en mælkebøtte stilken i midten, nu eksponeres som flydende lechilla. Denne væske skal gnides på pletterne mellem to eller tre gange om dagen.

citronsaft

citron til at fjerne pletter fra huden

C-vitamin, der indeholder citron har kridtning virkninger på huden. Dette er grunden til, at hundredvis af syntetiske produkter, der indeholder det. Men dens potentielle effekt er påvist i sin naturlige tilstand. Dens anvendelse er enkel, skal du placere et par dråber i områder af huden, hvor pletter er mindst to gange om dagen.

Efter påføring dråberne skal have lov til at tørre, vente ca. 15 minutter og derefter vaskes med varmt vand områder. Behandling til at fjerne alder pletter baseret citron skal følge 6 eller 7 uger så at de reelle virkninger kan blive bemærket.

Tips til at bekæmpe pletter

Som nævnt kan virkningerne af sollys på huden styres ved forskellige fremgangsmåder. Du kan bruge counter produkter eller receptpligtige produkter, naturlige eller inducerede processer og selv professionelle hud behandlinger vil være mest hensigtsmæssigt, men altid magert mod brugen af ​​naturlige produkter.

sund hud med gode vaner

Sund hud afspejler den samme omsorg og sundhed af kroppen overfladevand og internt. Solen vil altid være til stede, og ja, viser undersøgelser UV-stråler vil trænge ozonlaget og dermed sværere at nå vores krop. Under denne forbindelse skal pleje vaner på vores hud være konstant og under en sikker linje, dvs. ikke teste produkter, fordi "de fortalte mig, at de er effektive." Hvis du kan se en specialist på området ville være den bedste løsning, fordi det, så du kunne behandle specifikt problem qeu det er på din hud.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =