18 skjulte betydninger bag mad cravings

Mad cravings behøver ikke at stoppe dine sunde spisevaner og kan være talspersoner for noget vigtigt. De kan være den måde, din krop fortæller dig, hvad du virkelig har brug for at arbejde bedre. Her er en fortolkning af de skjult bag de mest populære mad cravings betydninger.

mad cravings

18 skjulte betydninger bag mad cravings

Dette er, hvad din krop er faktisk du vil, når de junk food cravings ramte dig:

1. Chokolade

Dette er bedstefaderen til alle ønsker, og en, der ikke ønsker at ignorere. Det er ikke underligt, at chokolade fremstår som den mest almindelige ønske, fordi det virker i vores endorfiner og gør os føler godt. Ikke så galt med at ville føle sig godt, så du ikke ønsker at fratage dig selv af chokolade lang sigt.

Hvad din krop virkelig ønsker er magnesium.
den magnesium, et mineral, som er afgørende for forskellige kropsfunktioner, herunder afslappe blodkarrene, der forsyner os med energi.

Sund Tip: Tag et stykke sort chokolade uden sukker eller mælk. Alternative kilder til magnesium, hvis du havde for meget chokolade nylig er de nødder og frø, mange typer af grøntsager og nogle frugter som bananer og avocadoer.

2. Pan

Det er ikke underligt, at brød er en populær ønske, fordi det er blevet en vane indgroet i vores moderne verden. Det har imidlertid vist sig gang på gang, at spise for meget brød kan føre til vægtøgning.

Hvad din krop virkelig ønsker er aminosyrer.

Sund Tip: I stedet for brød, forsøge at få aminosyrer fra nødder, fisk og æg. Eller bedre, behandlet med en del af quinoa.

3. Kaffe

Der er masser af grunde til, at du kan være trang kaffe, men det mest sandsynlige indeholder et vanedannende kemikalie: koffein. Hvis du tager din kaffe med masser af sukker, kan det også derefter være trangen til sukker.

kaffe mad cravings

Hvad din krop virkelig ønsker er magt.
Virkelige du har brug for energi fra naturlige kilder.

Sund Tip: Prøv at tage en shake om morgenen i stedet for kaffe. Hvis du stadig vil have lidt koffein, prøv grøn te, som bruger en naturlig kilde af koffein og kan endda hjælpe med at fremme vægttab.

4. Sukker

Et ønske, der er svært at ikke mødes, er sukker. Sukkerholdige fødevarer cravings er de cravings føre den samlede liste. Dette er fordi der er så mange fristelser sukker lastet lurer rundt om hvert hjørne. Mange af disse slik ikke tilbyder noget i vejen for ernæring.

Hvad din krop virkelig ønsker er glukose.
Afholdenhed fra alle former for sukker kan ikke være en bæredygtig målsætning, fordi din krop har brug for glukose for at holde blodsukkeret i blodet, hvor de hører hjemme. Bare sørg for, at sammen med dit glukose niveau får du de vitaminer, mineraler og fibre egnet.

Sund Tip: Brug frugt som din kilde til sukker. De indeholder fruktose og glukose og giver antioxidanter og andre næringsstoffer, der gør dem en tilfredsstillende snack når ellers være at spise småkager og andre søde sager.

5. stegte mad cravings

Stegte fødevarer cravings er naturligt, fordi de har tendens til at lugte så godt, når du er madlavning dem, og smager så godt, når du spiser. Massive send fornøjelse signaler i hjernen, så det ser ud til tider du kan ikke gå for lang tid mellem doserne stegt, fed mad.

Hvad din krop virkelig ønsker er sundt fedt.

Sund Tip: Sørg for at du får en forsyning af sunde enkeltumættet fedt og flerumættet fedt i din kost. Store kilder omfatter avocado, og som også indeholder mineraler og fibre, samt nødder som mandler og cashewnødder. Hvis du gør steger fødevarer, så prøv at stege dem i kokosolie for en rig, smøragtig smag og endnu sundere fedt.

6. Drikkevarer

Nogle gange kan en god sodavand er, hvad du tørster, men har du nogensinde holder op med at undre sig over hvorfor? Bortset fra den nyhed, kunne der være en dybere mening bag dette ønske.

bløde mad cravings

Hvad din krop virkelig ønsker er hydrering.
Det kunne være, at du har tilknyttet den tørre fornemmelse af dine læber med væskeindtag og din krop siger disse drikkevarer, og du leder efter hydrering. Men disse drikkevarer er normalt fuld af sukker, koffein og andre kemikalier, og kan have en dehydrerende effekt.

Sund Tip: Drik kun destilleret eller kildevand, når du finder dig selv kræver en cola. Hvis ønsket er der stadig timer senere, så ved du at der ikke på grund af dehydrering, og du måske ønsker at opfylde denne trang lejlighedsvis, men kun lejlighedsvis.

7. Alkohol

Alkohol er et vanedannende stof, så det er ingen overraskelse, at din krop anmoder om det igen. Det største problem med alkohol er den direkte virkning det har på leveren, og den afsmittende virkning af at have en lever, der ikke fungerer godt.

Hvad din krop virkelig ønsker er mineraler.
Det lyder måske mærkeligt, da overskydende alkohol faktisk nedbryder din krop af mineraler, men det er, hvad du tørster, når du leder efter en cocktail. Kalium og calcium er to af disse mineraler, og du kunne være behov for et løft med protein.

Sund Tip: bede om en jomfru drink og få den gode smag uden alkohol. Mange blandede drinks juice indeholder C-vitamin, så du stadig kan have det sjovt uden at såre din krop. Hvis du forventer en stor aften, skal du sørge for at blive genopladet med vitaminer og mineraler for at minimere tabet, det vil tage på dine næringsstoffer niveauer.

8. snacks

Gå ned ad kirkegulvet af snacks af enhver købmand og se, at de dominerende karakteristika er, at de alle indeholder salt. Salt hersker i verden af ​​snacks, og der er ingen tvivl om, hvorfor det forekommer i næsten alle poser æbleskiver.

Hvad din krop virkelig ønsker er natrium.
Din krop har brug natrium, men bør sikre, at der kommer fra de rigtige kilder, ikke bordsalt eller industriel kvalitet salt de bruger i snacks. Denne form for salt fører til væskeretention, men også sundt, hvis de indtages i høj grad.

Sund Tip: Sats på lyserød Himalaya salt eller havsalt som naturlige kilder til natrium. Hvis du for nylig du lader en snack eller salt mad sørg for at gøre noget motion, så jeg kan hjælpe dig med at svede for meget natrium.

9. Fastfood

Vi er hurtigt blevet en verden af ​​fastfood, og man kan ikke køre et par miles fra de mest befolkede områder uden at gå til en fastfood restaurant af en slags. Fast food cravings er konstant, når du har erhvervet en livsstil for hurtigt og man vænner sig til at spise ude kende hver restaurant i byen.

Hvad din krop virkelig ønsker er afbalanceret og tilfredsstillende måltid.

Sund Tip: Selvfølgelig er det bedre at lave din egen mad at spise fastfood. For at gøre dette, skal du sørge for du spiser en varieret kost med magert protein, ikke-stivelsesholdige kulhydrater og sunde fedtstoffer.

10. Pizza

Pizza har en særlig plads i kosten af ​​mange steder, og er en af ​​de mest almindeligt ønskede poster, men hvad der virkelig er bag denne trang pizza?

Hvad din krop virkelig ønsker er fedtsyrer.
Pizza er en fed mad, og hvis du har bemærket, at du har cravings for fed mad i den seneste tid, kan betyde, at du er ved at løbe tør i vigtige fedtsyrer, og din krop forsøger at kompensere.

pizza mad cravings

Sund Tip: Sørg for at du får nok fedtsyrer for sunde fødevarer som laks, hørfrø og valnødder, og se, om det ikke gør en bule i din pizza cravings. Bestil pizza fra tid til anden ikke gør dig dårligt, hvis du er godt på dit helbred, så længe du holder dine portioner under kontrol, og ikke spiser som en måde at kompensere for indtag af fedtsyrer.

11. Ost

Ost vises som en trang, når du forsøger at tabe sig, og er ofte den bane af velmenende mennesker, der kost. Men hvorfor er det så svært at modstå osten, og hvorfor det vises på listen over "ikke spiser" så mange kost programmer?

Hvad din krop virkelig ønsker er kalorier.
Ost er høj i kalorier, og endda en en-ounce servering det giver dig omkring 100 kalorier. Hvis du har været efter et lavt kalorieindhold kost, du måske bemærket, at dit ønske om ost har været stigende, fordi din krop ved, at snart vil gøre op underskuddet.

Sund Tip: Sørg for at du får nok kalorier til at gå dagen uden begær. Spis fødevarer, der indeholder sunde niveauer af kalorier og også give dig med vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer.

12. Food syrer

Syredannende fødevarer kommer i alle forskellige måder, og nogle gange bare fordi en fødevare smager surt, betyder ikke, det er. En prøve af sure fødevarer indbefatter majs, hvede, tranebær, smør, bacon, og mange flere. Citroner og limefrugter er faktisk basisk, når de indtages.

Hvad din krop virkelig ønsker er magnesium.
Hvis du begynder at føle lav, vil din krop forsøge at kompensere for sure fødevarer søger håb om at få dine magnesium niveauer.

Sund Tip: Få et godt udbud af magnesium-rige fødevarer, og du vil opdage, at dit ønske om at sure fødevarer vil forsvinde. Den gode nyhed er, at mange fødevarer rige på magnesium er også basisk.

13. supper og flydende fødevarer

Har du bemærket, du leder efter supper, shakes og andre flydende fødevarer snarere end faste former? Din krop forsøger muligvis at fortælle dig noget.

Hvad din krop virkelig ønsker er vand.
Prøv at have dit vand indtag og se, om det fjerner din trang til flydende levnedsmidler. Kroppen har kun nogle få tegn til at fortælle din hjerne, hvad du vil, og har lyst til at drikke din mad er en måde at sige, at du skal drikke mere vand.

Sund Tip: Få nok vand kan være en vanskelig vane at starte, men begynder at tage et glas fra om morgenen og så videre op til natten med den sidste del af indtag du skal gøre dagligt. Drik halvdelen af ​​din kropsvægt i ounces som et ideal.

14. Kolde fødevarer

Spise fødevarer kulde kan bremse fordøjelse, så du ikke ønsker at gøre dette, medmindre det er sommer, og din krop forsøger at holde hovedet koldt.

Frosne fødevarer cravings

Hvad din krop virkelig ønsker er cool.
Hvis din krop bliver for varm, vil du ønsker at køle hurtigt, og det bedste svar på dette er med kolde fødevarer. Men sørg for at det ikke er et tilfælde af dehydrering og du ikke bruger mad til at kompensere for manglen på vand.

Sund Tip: Bo i cool steder i og uden for, og hvis du ved, du vil være i solen og vil svede, bliver du nødt til at træffe yderligere foranstaltninger for at opretholde et passende niveau af hydrering.

15. Mange mad

Overspisning er næsten blevet en hobby, men det er en af ​​de værste ting, du kan gøre for sundheden og velbefindende. Den farlige aspekt af overspisning er, at det har en tendens til at danne en vane, og du kan udvikle det.

Hvad din krop virkelig ønsker er velafbalancerede måltider i portioner.
Når et måltid er ujævn, med enten alt for mange kulhydrater eller for meget protein, det naturlige instinkt er at spise mere af det for at kompensere for ubalancen. Direkte din opmærksomhed på andelen af ​​kulhydrater og protein i dine måltider.

Sund Tip: Undgå at komme i en situation, hvor de mængder af mad er uendelige. Hold dig til hvad der er på din tallerken og give maven tid til at fortælle din hjerne at du er fuld.

16. Kulhydrater

Mangel på kulhydrater er en af ​​de mest populære for dem, der forsøger at tabe sig ved at tælle kulhydrat cravings. Ikke underligt det synes du, at det du undlod at stemme, især hvis du har brugt til at spise en masse af fødevarer, der var rig på kulhydrater.

Hvad din krop virkelig ønsker disse fødevarer cravings, er vitaminer og mineraler.
Hvis du har taget på et kulhydrat diæt du kan begrænse dit forbrug og dermed forårsager en mangel på vigtige næringsstoffer, idet kulhydrat cravings.

Sund Tip: Vælg de passende kulhydratkilder, du får mest ernæringsmæssige punch. Ikke alle kulhydrater dårlige, kun dem, der ikke giver mange næringsstoffer undervejs.

17. Protein

Hvis du støder på mad cravings som denne, absolut du vil bemærke, at nok af dem er nødvendig for din krop til at udføre grundlæggende funktioner med dine forskellige systemer. Sultende proteiner begynder at gøre dig se de negative bivirkninger, ifølge John Douillard af LifeSpa.

protein fødevarer cravings

Hvad din krop virkelig ønsker er protein. Det er så simpelt.
Dette er en nem opgave, hvis din krop beder om mere protein der ikke er noget andet, du kan give mere protein du har brug for. Måske du har spist for mange kulhydrater og disse fødevarer cravings er en måde, at din krop fortæller dig, at du balance tingene op med en del af protein.

Sund Tip: Hvis du er i disse fødevarer cravings, så sørg for, at du spiser høj kvalitet, helst økologisk magert protein. Det stykke stegt kylling kunne være hvad du tørster, men ville være bedre tjent, ernæringsmæssigt set, som et kyllingebryst grillet.

18. Intet overhovedet

Hvis din appetit er væk, og du vil ikke tørster noget som helst, tror du måske, det er fordi du er helt tilfreds. Men det kunne være, at du ikke får nok vitaminer og mineraler.

Hvad din krop virkelig ønsker er zink.
En særlig mineral, der kunne være årsagen til din manglende appetit er zink. Dette er et vigtigt mineral, der påvirker din gane, og er en, at din krop har brug for hver dag.

Sund Tip: Spis fødevarer rige på zink, og også være sikker på at spise en række frugter, grøntsager, nødder og grøntsager til at dække alle dine ernæringsmæssige baser. Dette bør ske gennem en række dage, hvor du ser din appetit tilbage. Hvis din manglende appetit er vedholdende, tjekke med din læge for at finde ud af om mulige årsager.

Livet skriver Lucida
Billeder shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =