Hvordan man laver en brand og enkelt brand hjem.

Hvordan man laver en brand og enkelt brand hjem.

Når man arbejder med brændbare materialer, er det tilrådeligt at have en brandslukker, og standarder laboratorier og værksteder er at have en enhed, der formår at styre flammerne i det tilfælde at bryde i brand. I denne artikel vil vi se, hvordan man laver en simpel brandslukker med en simpel formel baseret på en grundlæggende kemisk reaktion.

materialer

- En halm eller halm gas eller en lille plastikrør.
- Eddike.
- Natriumbicarbonat.
- En kork eller ler.
- En papirserviet
- Hilo.
- En plastflaske.

Bevæbnet med vores brandslukker

Vi startede samle vores brandslukker, bærer en lille enhed, der vil være den udløsende faktor for vores brandslukker. Tag omkring 4 spiseskefulde bagepulver og placeret på en serviet, så gør vi en lille taske serviet at undgå at spilde bikarbonat bruge nogle tråd at fastsætte posen lavet serviet.

Nu, vaske plastflaske med opvaskemaskine og lad det tørre. Når tør, tilsættes ca. 5 spsk eddike i flasken, og med hjælp af tråden satte vi posen (vi har gjort med den serviet) i flasken, og sørg for, at dette ikke berører eddike.

Du må ikke stoppe læsning: 50 anvendelser for eddike ... som kendte dem?

Vi fortsætte med at foretage en slags snap hætte med en prop eller den originale flaske top, lave et hul i midten af ​​hætten eller kork og krydset med halmen. Den tætnes med ler for at forhindre lækage af luft gennem dækslet.

Herefter sættes hætten på flasken og bruge modellervoks færdig forsegle kanterne for at forhindre lækage. Nu, dække med en finger den frie ende af sugerøret, ryste flasken hårdt og se, at en voldelig luftudvikling inden dette sker, skal du vente et par sekunder, og slip for enden af ​​halm er i stand til at observere, hvordan vores brandslukker.

Sådan virker det

Inde i flasken en af ​​de grundlæggende kemiske reaktioner, der eksisterer, syre-base neutralisation forekommer. Disse reaktioner opstår, når en syre såsom eddikesyre (eddike), kommer i kontakt med et basisk salt, såsom natriumhydrogencarbonat.

Denne reaktion frembringer frigivelse af gasser, såsom carbondioxid, som er meget udbredt at slukke brande, og som undertrykker mængden af ​​oxygen i forbrændingen og slukker branden, således vores enkle hjem værker og ildslukker.

Kilde: www.comohacer.eu


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − 27 =