3 creme ingredienser til at reducere øjet rynker

Mange har ikke noget problem med tanken om at have rynker som du alder, men der er nogle mennesker, der begynder at se for tidligt. Og når tidligt begynder at lægge mærke rynker på dit ansigt oftere, kan de ikke hjælpe, men finde måder at holde det mindre tilbøjelige til huden. Mange mennesker, især kvinder, er elskere af naturlige midler til at, deres effektivitet. Det konstaterer, at en af ​​dem er følgende opskrift, som kun tager tre ingredienser, der er afgørende for reducere rynker Eye meget.

reducere rynke-en-øjne de

Hvad er årsagen til rynker

Under den naturlige ældningsproces, vores hud går gennem 3 store forandringer:

  1. Hudcellerne deler langsommere, hvilket læderhudslaget fortyndes
  2. Den dybeste lag af huden bliver løs, hvilket påvirker hvert næste lag
  3. De kirtler er reduceret, hvilket reducerer beskyttelse olie, det giver vores hud

Denne modningen kan forekomme i utide med overeksponering for sollys. Solens UV-stråler skade din kollagen. Mens din krop reagerer ved at genopbygge kollagenfibre, frigiver frie radikaler i processen, hvilket yderligere skade celler.

Det er derfor, du bære solcreme regelmæssigt og spise fødevarer rige på antioxidanter er meget vigtigt at holde din hud ser ungdommelig så længe som muligt.

Må ikke stoppe læsning: Fedtet hår og fejl, der forværre situationen

Andre årsager til for tidlig rynker omfatter giftstoffer fra dit miljø og især cigaretrøg. Spise en kost af hele fødevarer, motion, være klar over, hvad du bringer hjem og rygestop er nogle af de bedste ting, du kan gøre for din hud (og hele kroppen).

Hvordan du håndtere rynker

Den naturlige tilgang til at reducere rynker er for det første, at fjerne dårlige vaner, der får dem til at genoprette sunde olier i huden, og fremmer sund hud celler med antioxidanter. Hvis huden omkring øjnene også forekommer hævede eller beskadiget, også du ønsker at indarbejde anti-inflammatoriske ingredienser.

3 creme ingredienser til at reducere øjet rynker

Følgende hjem afhjælpe creme eller olier for at reducere øje rynker, har 3 ingredienser, der gør netop det, og disse er: E-vitamin, æterisk olie af timian og kokosolie.

  • Vitamin E er en stor antioxidant, der kan hjælpe med at bekæmpe de frie radikaler beskadige din hud.
  • Jomfru kokosolie kan fugter hud (og hår) godt og er også en anti-inflammatorisk.
  • Den æteriske olie af timian er en antioxidant, kan være anti-inflammatorisk og er blevet anekdotisk bruges til at styrke huden i århundreder.

reducere-the-rynke-med-vitamin-e

Vitamin E kapsel

Du har brug for:

  • 2 enheder E-vitamin (klemt kapsel)
  • 2 dråber æterisk olie af timian
  • 1 tsk kokosolie

Du må ikke stoppe læsning: 7 æteriske olier, der hjælper dig forvise øjet rynker

Sådan gør du:

Kombiner de 3 ingredienser og massere omkring dine øjne og pas på ikke at gøre nogen kontakt med dem. Eventuelt overskydende med en ren klud eller papirserviet. Gør dette 1-2 timer før sengetid dagligt.

Bemærk:

Æteriske olier er meget koncentrerede og kraftfulde, det er vigtigt altid at tjekke de særlige sikkerhedskrav data. Opbevares utilgængeligt for børn, ældre og kæledyr. Kun til udvortes brug. Undgå kontakt med slimhinder og øjne. Hvis nogle af de æteriske olier kom i kontakt med dine øjne, vask med en vegetabilsk olie, såsom olivenolie, ikke vand.

Nogle olier kan forårsage hudirritation hos mennesker med følsom hud. Det anbefales at udføre en patch test før brug. For at udføre testen plaster, placere en dråbe på bagsiden af ​​dit håndled og lad det sidde i en time eller mere. Hvis der opstår irritation eller rødme, vaske området med olivenolie efter koldt vand og ikke bruger opskriften.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1