Sådan Gør Marshmallows sundt

Marshmallows har været en lang tid favorit desserter, men det lader til, at på trods af sin lækre smag, ikke bringe nogen sundhedsmæssig fordel. Men alt er ikke tabt, er der måder at gøre din egen skumfiduser på en sund måde, og du kan være i stand til at spise alt, hvad du vil uden at føle sig skyldig. Følg opskriften vi giver dig nedenfor.

Hjemmelavet Marshmallows

Som nævnt, kommercielle skumfiduser, ligesom alle forarbejdede fødevarer, ikke bringer noget godt for helbredet, og selv om de er fedt fri, er også tungt lastet med sukker. En regelmæssig skumfidus har 4 gram tilsat sukker, men du er nødt til at indrømme det er næsten umuligt at spise kun én.

En kop skumfidus indeholder endda 29 gram sukker, der er mere end 400 tomme kalorier, herunder 10 gram mere end den anbefalede daglige mængde.

Må ikke stoppe læsning: Hvad sker der i din krop, når du holder op med at spise sukker

Overdreven indtagelse af sukker øger kalorieindtag og fører til forskellige helbredsproblemer som fedme og vægtstigning.

På den anden side, fødevarer rige på sukker er generelt fattige i enhver sund næringsstof. Også de mere sukkerholdige fødevarer vi indtager, jo mindre plads er der til frugt, grøntsager og sunde fødevarer i vores kost.

Det har vist sig, at forbruget af sukker er direkte knyttet til alvorlige helbredsproblemer lang sigt, herunder:

 • Insulinresistens og diabetes
 • hjertesygdom
 • Højt kolesteroltal
 • Flere typer af cancer, herunder pancreascancer
 • afhængighed Mad
 • Tænder problemer som hulrum.

Du må ikke stoppe læsningen 10 helbredsproblemer være at spise for meget sukker

Sådan Gør Marshmallows sundt

Derfor følgende opskrift på disse fantastiske og lækre skumfiduser, som er fri for sukker, at meget skade på sundhed, er en stor mulighed for at overveje. Også de kan fremstilles i en version af kokos eller chokolade, i henhold til dine præferencer.

Så snart du prøver, ikke længere ønsker at gå tilbage til at købe skumfiduser i butikken sikkert.

ingredienser:

 • 1/2 kop honning
 • 1/2 tsk vanille ekstrakt
 • 1/8 tsk salt
 • 1 1/2 tsk gelatine
 • 1/2 kop koldt vand

Fremstillingsmetode:

Coconut Marshmallows

1. Først skal du smøre en lille brød pan, og dække med pergamentpapir skal også smøres. Derefter i et medium skål eller en beholder med en vedhæftet mixer, hældt ¼ kop vand og tilsæt gelatine. Sæt den til side for at være glat.

2. Derefter tilføje en anden ¼ kop vand, salt og honning i en lille gryde, og læg den over medium varme. Blandingen bringes til 240 grader ved hjælp af en slik termometer. Vær præcis med temperaturen.

3. Også dryp kan prøve noget af væsken i en beholder med isvand, og når den afkøles i vand, bør være stadiet af søde og bløde og danne små pellets. Denne temperatur er nået omkring 7-8 minutter.

4. Tag gryden fra varmen, så snart du ankommer ved den rette temperatur.

5. Nu, tilføje varm sirup til gelatine blandingen forsigtigt under anvendelse af en hånd-blander ved lav hastighed. Hæld den varme blanding i form af tåge i skålen.

6. Derefter tilsættes vanilje og omrør i 12-15 minutter ved høj hastighed for at opnå en opslæmning. Hæld den derefter i den klargjorte pan og holde i reserve først afdækket, i 4-12 timer, eller natten over, så det tørrer.

7. Derefter indholdet simpelthen skæres terninger, og skumfiduser er klar til at blive serveret.

Design dine egne versioner af skumfidus

Kakao-version: Når du er færdig, kan passere skumfiduser skåret i kakaopulver.

Coconut versionen: ristningen skal ½ kop revet kokosnød, sukker, og drys halvdelen af ​​det i bunden af ​​den forberedte pan. Derefter tilsættes det i skumfidus blandingen, og drys igen med halvdelen af ​​den revne kokosnød.

Du kan tilføje form, farve, konsistens og smag, tilføjer, kokos, chokolade, chips eller frugt toppings og gelé og skære dem på forskellige måder.

Livet skriver Lucida
Billeder shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 77 = 84

map