7 Naturlige fødevarer for at afhjælpe tømmermænd

7 Retsmidler at afhjælpe tømmermænd

bananer

Du har måske hørt, at bananer favoriserer atleter, fordi de indeholder kalium, og er af samme grund, som gør dem store tømmermænd kur. Når du er hungover, har din krop mistet en masse af kalium, der skal genopfyldes, så spiser en banan, når du vågner op, vil give tiltrængt lettelse. Hvis du er meget syg, og du kan ikke bære tanken om at tygge en hel banan, banan milkshake blandet med et par dråber af vores næste tømmermænd afhjælpe, det er en mere acceptabel måde føle menneskelig igen. Eller, hvis du stadig er i stand til at stå efter ankomsten hjem efter at have drukket, har en banan før du kommer sig fuldstændigt, kan du hjælpe med at starte gendannelsesprocessen endnu tidligere.

honey bee

Honningen er en af ​​disse mirakel fødevarer, der har mange applikationer og hjælper tømmermænd. Fruktose søde ting, hjælper kroppen til at metabolisere alkohol mere og indeholder også kalium, såsom bananer. Hvis du tager fejl, kan du tage to til seks teskefulde af det hver 20 minutter, eller indtil du føler dig bedre, eller du kan kombinere sine helbredende kræfter med bananer til ovenstående opskrift på en dobbelt dosis af feel-bedre.

bad

Mens du måske tror, ​​lindre tømmermænd kommer til at sætte nye stoffer i din krop, får du også udføre alkohol. Så mange som en tredjedel af det giftige affald fra kroppen elimineres gennem huden (hvilket forklarer, hvorfor Onkel Pete altid lugter en flaske whisky), og kan fremskynde denne proces ved at give dig en dejlig bad i dit badekar eller bare tage en varmt brusebad. For at hjælpe afgiftning proces endnu mere, kan du sætte en klat wasabi (japansk peberrod) pulver i dit badekar eller bruge nogle badesalt wasabi.

Du må ikke stoppe læsning: Muskelsmerter behandlet med naturmedicin

kulhydrater

Hvis du er på et lavt Carb kost, glemmer det bare for i dag. En af de bedste måder at slippe af med den følelse af "hvis du kan lide something'll returnere alt," er at gå imod, hvad din krop fortæller dig, og spise noget - helst en sund servering af kulhydrater til at absorbere alle alkohol i maven og bland med mad under behandling af din krop. Det er bedst at gå med noget blødt, der ikke bringer dine Indvolde som fuldkornsbrød helst med smør eller nogle grundlæggende pasta (fuldkorns helst), eller kan selv ønsker at slå, at tømmermænd med pasta med sovs vores næste naturligt middel mod tømmermænd.

tomater

Der er en grund til, at folk elsker at drikke Bloody Marys dagen efter festivas. Den er rig på vitaminer, mineraler og enzymer, at alkohol fratager din krop og indeholder fruktose, som hjælper med metaboliske alkohol i dit system. En måde at stoppe tømmermænd er at drikke nogle tomatjuice blandet med lidt cayenne peber, sukker og citron.

vand

Undskyld hvis dette gør os disciple af Captain Obvious, men du kan virkelig ikke udarbejde en liste over naturlig kur tømmermænd eksklusive H20. Det er bevist, at det virker bedre end sandsynligvis nogen anden ressource i denne artikel, så længe du huske én ting - at være ædru nok til at drikke rigeligt med vand efter at være kommet hjem part eller endnu bedre, under festen. Drik et glas vand for hvert skud, kop eller dåse alkohol, næsten garanterer du vil ikke have en tømmermænd den næste dag, og hvis du ikke kan gøre det, er det bedst at tage 3 eller 4 kopper vand lige inden jeg skal sove. Men vi ved alle, at have modet til korrekt fugte med vand, når du har haft en masse af cocktails er lettere sagt end gjort, så du kan stadig gøre det om morgenen, når du vågner op.

Må ikke stoppe læsning: hjem retsmidler til chilblains.

Spansk oversættelse: hold liv Lucida Alle spansk oversættelse kopibeskyttet. kilde: www.stumbleupon.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =

map