Få en længere øjenvipper bruger aloe vera

Du kan få en længere øjenvipper med brug af aloe vera sammen med nogle æteriske olier og vitaminer, kan alt dette forberede derhjemme for at begynde i dag for at prøve disse opskrifter, der vil give mere volumen og befolker dine vipper.

Øjenvipper pryder vores ansigt, klar dets vigtigste funktion er at beskytte vores øjne, men de er et vigtigt punkt at give skønhed til vores ansigt, hver kvinde ønsker har en lang og tyk øjenvipper, at gøre dig se fantastiske øjne om at anvende nogle pleje én hjemmelavet opskrift med aloe vera kan styrke faner og for at opnå dette, så du ved, hvordan at gøre denne drøm til virkelighed Læs denne artikel og få dine længste øjenvipper med aloe vera.

Hvordan til at se længere øjenvipper

nogle lange øjenvipper og rigelige giver en meget sensuel look, øjne hvide i øjnene bliver og er meget lettere at opnå en naturlig, men slående makeup, såsom nøgen effekt, bare gøre op et meget rigelige øjenvipper, forskellen er meget mærkbar.

Ikke alle er så heldige at være født med denne type af øjenvipper, nogle har korte, slanke eller meget klart, at de ser hans øje, som om han var noget, der er måder gøre vipperne ser mere rigelige, men de har en omkostning, og nogle gange er noget ubehageligt, ikke at nævne, at i tilfælde af falske øjenvipper, kan hyppig brug ende med at skade det naturlige og midlet ville være værre end sygdommen.

Må ikke stoppe læsning: Hvordan at oprette din egen naturlige makeup?

Aloe vera for en længere og rigelige øjenvipper

Aloe vera til brug i behandlinger til at have længere øjenvipper

Falske øjenvipper er en fantastisk løsning for særlige dage, men ville det ikke være meget bedre til at gøre noget for vores naturlige vipper styrkes og vokse ved at blive den mest rigelige tid? I dag viser vi tre opskrifter med aloe vera at gøre din øjenvipper bliver længere og rigelig.

1. Aloe vera og E-vitamin

Til denne behandling du har brug for at børste nogle mascara du ikke længere bruger, skal du rense det meget godt, et stykke af papirmasse af aloe vera og E-vitamin kapsel, placeret i en blender papirmasse og tilsæt olie vitamin kapsel, fortætter at opnå en blanding, butik i en glaskrukke i køleskabet og anvende mascara børste hver nat, forlader handler indtil næste morgen, skal du gentage hver aften.

2. Serum et tykkere og vipper

For at gøre denne hjemmelavede og naturlige serum, du har brug for de siugientes ingredienser:

  • 2 spiseskefulde ricinusolie
  • 4 spiseskefulde vitamin E-olie
  • 2 spiseskefulde aloe vera gel
  • 1 gamle mascara eller neglelak beholder (godt vasket)
  • 1 mascara stang (vasket godt)

Begge olier bør blandes først, og derefter tilføje aloe vera gel til blandingen. Rør godt og hældes i beholderen. En gang klar, bør du anvende en lys frakke vipperne selv dine øjenbryn også og kæmning godt med bar mascara. Du kan gentage det dagligt i 6 uger.

Du må ikke stoppe læsning: 4 naturlige løsninger til kedeligt hår

Ingredienser på et bord for at forberede en maske for øjenvipper

3. Sæt op til at forlænge vipperne

vi har brug for:

  • 1 tsk kamille tekoncentrat
  • 1 spsk af aloe vera juice
  • 1 spiseskefuld olie eller linolie jojoba

Du kan anvende denne blanding vipper om to gange om dagen under anvendelse af en bar mascara (godt vasket tidligere) kan også bruge det som en maske, skal derefter, lad stå 15 minutter skylles, så mascara påføres. Dette er en nærende opskrift på øjenvipper og vil beskytte dem mod tørhed og forhindre brud, og dermed øge deres levetid.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − 45 =