Hvilke planter til at have i en have med gryder

Hvilke planter til at have i en have med gryder

Realziados syltet haver giver en mulighed for at skabe et grønt område i snævre rum og høste fordelene af aromatiske planter, lægeurter, blomster og smukke farve, der fylder de små rum.

Tips til at vide, hvilke planter mere enig nuesro have med krukker:

Vælg planter, der passer ind i dit rum. For en container haven i et vindue, bør du begrænse dig selv til hjælp urter, luft planter, kaktus og andre små planter. Tværtimod i en have i et værelse du har plads til bregner, eller endda små træer; og i en gård kan du rumme mellemstore prydtræer ligesom japansk ahorn. Du skal også overveje, hvis du planlægger at ofte ændre sted potter. Planter i store potter vil være langt vanskeligere at omarrangere end mindre.

Vælg den relevante mikroklima, hvor du vil have planter. Vandplanter, grøntsager, frugt og blomster har brug for otte timers sollys, rod grøntsager har brug for seks timer og fire bladgrøntsager. Andre planter, såsom bregner og andre buske og urter har brug for sol indirekte. Hvis du dyrker din have til en indvendig plads du har til rådighed, vil afgøre hvilke planter du skal plante. Også overvejet fugt. Hvis du bor i et klima med kolde vintre, vil dit hus være tør inde i løbet af vinteren, og hvis din have er i, er du nødt til at bruge en luftfugter eller en mini drivhus at fodre planter, der har brug for fugt.

Du må ikke stoppe læsning: Anvendelser af kanel til at opretholde sunde haveplanter

Vælg planter, der passer til din smidighed og dygtighed som gartner. Hvis du har tendens til at glemme alt om dine planter, holde sig til dem, der er godt tilpasset til forglemmelser såsom støbejern anlæg og modersmålet. Men hvis du er en mere opmærksom gartner, kan du vælge planter, der kræver hyppigere vanding, gødskning og pleje, og dem, der ikke har brug for meget.

Vælg planter, der supplerer hinanden. Udvidelse af University of Illinois anbefaler, at en container haven skal have en kombination af høje planter eller "thrillers", runde planter eller "filler" og hængende planter eller "Spillers". Også vælge planter med forskellige bladformer og teksturer. Denne sort vil gøre din have ser visuelt interessant. Vælg også planter med flotte farver. Brug en indre have til at fremhæve de farver, der anvendes i udsmykningen af ​​rummet, og en uden at harmonisere med landskabet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

map