10 tips til at uddanne et barn følelsesmæssigt stærk

Opdrage vores børn er et af de spørgsmål, der holder os altid bekymret, forældrerollen er en virksomhed, alle vi starter med det håb, at den kærlighed og engagement, der har investeret i squeeze de bedst mulige frugter såsom beskyttende instinkt vi alle ønsker at vores børn er sikre, og at intet i livet kan skade dem eller aflede dem fra en lykkelig fremtid og en lovende liv.

hvordan man kan opdrage børn følelsesmæssigt stærk

Invester i tøj, mad og uddannelse samt vores evne giver os mulighed for, at udvikle deres evner til fulde med fritidsaktiviteter, vi venter på at erhverve hygiejne vaner og ordentlig sundhed, overvåge dine venner og kammerater, det er virkelig en komplet arbejde 24 timer i døgnet, dog muligheder tror ikke små detaljer ikke at være mindre mærkbar ikke er vigtige, da den er baseret på udviklingen opdrage et barn følelsesmæssigt stærk.

Følelsesmæssig uddannelse er en stor barn af traditionel undervisning, i løbende skolernes læseplaner på verdensplan, uddanne følelser Det indtager en meget lille eller undertiden ikke-eksisterende, produktet af disse uddannelsessystemer fokuseret på viden er virkelig skræmmende for menneskeheden, flere og flere børn og unge er involveret i problemer, der ikke har anden kilde end at forvalte deres egne følelser.

Som ansvarlige forældre må vi tage fat på denne ulempe, og lad os ikke rive med behovet for altid at dække videnindhold, følelsesmæssig ledelse er et redskab, hvorigennem vores børn vil have en succesfuld fremtid, hvis blot vi lærer, aritmetik, breve, eller videnskab. Uddannelse af et barn følelsesmæssigt stærk kræver opmærksomhed og være opmærksomme på, at følelser altid styre alle adfærd i vores liv, ud over at give vægt på følelser, børn åbenbar og brug eller ledelse, at de erhverver gennem hele deres barndom.

Tips til at uddanne et barn følelsesmæssigt stærk

men Hvad er en følelsesmæssigt stærk barn? Det er, at barnet i stand til at identificere deres egne følelsesmæssige tilstande og andre, forstå, at ting kan påvirke dem, og hvordan man håndterer disse stater til at sætte dem til at arbejde med at skabe løsninger på de problemer, som de står overfor.

Det lyder simpelt, og det er, det vigtige første er, at vi som forældre, vi fungerer som facilitatorer af processen og det betyder forståelse for, at vi også er involveret. Ansvarlighed er det første krav, at vi skal tage, for at gøre denne proces nemmere, her kan du gennemgå en liste 10 tips til at uddanne et barn følelsesmæssigt stærk.

uddanne følelsesmæssigt

1. Udvikle konkurrenceevnen

Den første er at forstå, at vi mener med konkurrenceevnen er den følelse, vi oplever, når vi er sikre på, vi kan håndtere situationer effektivt. At udvikle denne følelse hos børn skal:

 • Hjælpe med at identificere deres styrker og svagheder
 • Vejledning om de problemer og påvirkninger dem i at løse problemet.
 • Tilskynde til anerkendelse af aktionerne har været positive.
 • Stimulere beslutningsprocessen
 • Forbedre din evne til at se de færdigheder af andre, altid undgå sammenligningen.
 • Undgå for enhver pris at beskytte vores ønske om at generere i den lille idé om, at der ikke er plads til at løse situationen (sidstnævnte er vigtigste tips)

2. opbygge tillid

Den selvtillid er det vigtigste redskab til at have en høj selvværd anden karakteristisk for følelsesmæssigt stærke børn. Vi letter tillidsskabende igennem:

 • Fokuser din opmærksomhed på det bedste ved barnet, Derfor kan du også se det.
 • Han gav udtryk for i klare ord deres færdigheder.
 • Giv ordentlig anerkendelse af hans succeser.
 • Alaba positiv personlighed egenskaber, altid at undgå at falde i de falske roser.
 • pres aldrig barnet, ikke incitamenter til at gå ud over, hvad han kan klare.

Må ikke stoppe læsning: 3 måder at spotte en falsk smil eller en reel smil

3. At fremme sammenkoblingen

Etablering af bånd med familie og samfund sender et budskab om sikkerhed hos børn til at føle sig sikker, elsket og acceptere børns holdningsændringer, kan føre tilslutninger, hvis:

 • Tilskynder deltagelse af små gruppeaktiviteter i, familie og samfund.
 • Det giver et sikkert og forudsigeligt miljø for børn både fysisk og følelsesmæssigt.
 • Opret familie møder til at løse konflikter retfærdigt og åbent.
 • Lær din tillid gennem retfærdig behandling og dine løfter holdes.

4. Empati

Udvikle eller fremme udviklingen af ​​empati hos børn er vigtig, empati er evnen til at sætte dig selv i den andens sted at forstå den tid, der foregår, i stedet for en anden er ikke at blive påvirket af problemerne med andre, men Hvis du vurderer vigtigheden af ​​at forstå situationen for andre mennesker omkring dig.

 • enkle ord åbent og tale dine følelser, lad ikke barnet alene fortolke, hvad der sker, hvis du græder ikke stoppe med at gøre i stedet forklarer i enkle ord, som du gør, skal du sørge for at inkludere i forklare ting at ændre, men i øjeblikket er det.
 • Aldrig dommer en anden og mindre foran en lille, Vi ønsker ikke at hæve uforsonlige dommere, på den anden side ønsker vi at udvikle evnen til at forstå, at vi alle i større eller mindre grad, vi er forskellige.

5. Self

Det synes kompliceret og endda selvmodsigende at tale om at udvikle selvkontrol i andre, men det er virkelig muligt, endda helt små børn, er en nem øvelse, du kan opnå:

 • Udvikler og stimulerer fremkomsten af ​​selvstændige dialog og anerkendelse af følelser gennem forhør, spørger barnet til at beskrive følelser eller er meget aktive han mente om forskellige arrangementer, bruger fortællingen, Expose eksempler, han taler om fysiske følelser , hjælpe med at identificere, hvordan dine følelser påvirker lukker med et resumé af konklusioner vedrørende den virkning, at følelser er produceret i deres miljø.
 • Han taler om ansvar og lederskab, lærer, at følelserne kommer alene, men det kan håndteres og er alene ansvarlig for at udføre denne kamp.

6. Global bevidsthed

Dette koncept vil synes måske lidt tidligt for børn, men det er ikke i virkeligheden mange små har udviklet i en tidlig alder, er det vigtigt at formidle til børn, at deres handlinger kan ændre fra mennesker eller planeten, fordi vi er forenet i globalt.

 • Fokuserer på at forklare effekterne af menneskelige handlinger på miljøet, foredrag genanvendelse baseret på vigtigheden af ​​at opretholde en sund livscyklus.
 • Illustrerer de naturlige processer og bruger den analogi at sammenligne små ting, der sker i det nære miljø af barnet.
 • Taler og demonstrerer med fakta.

Du må ikke stoppe læsningen 7 grundlæggende ting, som fortjener at modtage i et forhold

7. Udvikle plasticitet

Plasticitet er evnen til at tilpasse sig og ændre adresse problemerne.

 • Åbne fora med fejlfinding.
 • Tilskynder brainstorming til at finde løsninger.
 • Den fastsætter styrker og fordele, der pålægger udfordringer både barnet og familien.
 • Det stimulerer styrke.

8. Skills konfrontation

Konfrontation er den kraft, hvorved vi står virkelige problemer på udkig efter løsninger, dette er en meget vigtig færdighed vi kan udvikle dem:

 • Undgå undvigelser, ikke stimulere beslutningen om at flygte løse problemerne, tværtimod ledsager lille til løsning af konflikter.
 • Valorica og altid establezce betydningen af ​​at fortsætte kampen indtil slutningen, uanset resultatet, hver tabt eller vundet slaget erfaring genererer.

9. Sense impermanency

Lær og antager, at alt i livet er i konstant forandring er også en meget vigtig tip, forgængelighed opløser en af ​​de værste køjer for følelsesmæssig frigivelse, irrationel vedhæftet fil. Selv om det er rigtigt, at børn har brug for sikkerhed samt mennesker har brug for at vide, at alt, der begynder vil have en ende.

 • Fejrer den afsluttende fase med ham, i slutningen af ​​dagpleje eller børnehave eller folkeskole er det vigtigt at fejre med dem og forklare, at det er over tid, men denne sidste starter noget nyt.
 • Inddrag barnet i død oplevelser, er vi tilbøjelige til at skjule dødsfald af slægtninge og venner til at undgå smerter og sorger med lidelse og poster af deres kære, dette er ikke sundt for dem, det giver ikke mulighed for nødvendigt at forstå, at vi passerer i livet, inddrage dem sat i enkle ord, hvad der skete og vise styrke til at håndtere det.

10. Effektiv brug af følelsesmæssige ressourcer

de følelsesmæssige ressourcer, som vi refererer, er dem, som vi udviklede gennem vores eksponering mod forskellige livserfaringer, og fra små vi omdanne vores adfærd til at beskæftige sig med forskellige problemer. Men mange af dem bliver kontraproduktiv. Vi opfordrer den effektive anvendelse af følelsesmæssige ressourcer, hvis

 • Vi opfordrer anerkendelse af følelser og holdninger taget imod dem.
 • Vi evaluerer med dem fordelene ved den ene eller den anden holdning
 • Vi underviser effektive strategier for håndtering af følelser gennem eksempel.

Vi gentager igen, at forældrerollen er der ingen manual, og at dette er et forhold, hver dag er bygget i samarbejde med alle deltagere, disse er små effektive tips, men din kærlighed og din intuition vil altid tage den bedste rute , har tillid til dem.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 36