Sænker blodtrykket med sukkerroer

Sænker blodtrykket med sukkerroer

For at sænke blodtrykket med roer behov for at lære at leve et liv i balance, styre dine dårlige vaner, ordentlig kost og tage kontrol over dit blodtryk.

Sukkerroer eller også kendt som sukkerroer (Beta vulgaris) er en plante (vegetabilsk) ganske populære i gastronomi også har et højt indhold af A-vitamin og C-vitamin, samt bliver en naturlig kilde til calcium, fosfor og kalium. Men i naturmedicin roer det er meget berømt for at have egenskaber, der hjælper reducere blodtrykket eller blodtryk.

Halv liter rødbeder saft om dagen reducerer blodtrykket

En afslørende undersøgelse i 2008, offentliggjort i tidsskriftet Science Daily; Han fandt, at drikke en halv liter rødbeder saft om dagen reducerer blodtrykket. Denne undersøgelse viste, at efter et par timers drikke sukkerroer saft systolisk blodtryk på en gruppe af mennesker, der gjorde ikke så, at blodtrykket faldt et gennemsnit på 5,4 point. Det betyder, at i patienter, der lider af forhøjet blodtryk ville være en stor naturlig medicin.

Hvorfor blodtryk tendens til at falde med roer

Tidligere undersøgelser havde allerede haft nogle resultater med hensyn blodtryk med roer, dette link er nu ubestridelig, og resultaterne er allerede afgørende. Så i dag er sukkerroer eller rødbeder anbefales at sænke blodtrykket eller blod.

Du må ikke stoppe læsning: Hvis du føler dig deprimeret om at spise mere af disse fødevarer 23

De helbredende egenskaber relateret til blodtrykket med roer bør være, at når du drikker sukkerroer saft og blandes med spyt bliver nitrit, behandling med saltsyre findes i mavesækken, som igen omdanner nitrogenoxid, hvilket reducerer blodtrykket.
I dag Nylige undersøgelser konkluderer, at spise roer kan miste mellem 5 og 10 point i blodtrykket. Virkningerne begynder at vise efter 3 timers forbruge denne grøntsag kraftfuld.

Sukkerroer juice opskrifter

Som nævnt i begyndelsen af ​​artiklen, saft eller sukkerroer saft er det mest effektive til at reducere blodtrykket. Selvom eksperterne ikke udelukke forbruget af roer i salater og andre fødevarer, men stadig saften sukkerroer den mest effektive koncentration.

Det er derfor, den ideel til at sænke blodtrykket med sukkerroer saft er. Næste mest populære opskrifter.

Sukkerroer juice med sanahoria

Sukkerroer saft til 2 roer eller roer, der skal kogt i 25 minutter med vand, der er lidt større end påkrævet; kogte og du skal skrælle roerne og flydende det overskydende vand fra kogning. Husk, at indeholder sukkerroer og behøver ikke at tilføje mere. Du kan også tilføje gulerod til præparatet.

Du må ikke stoppe læsning: næringsstoffer, du har brug for til behandling af osteoporose og svimmelhed

Andre sukkerroer juice

Roer med saftevand: Du kan blande sukkerroer juice med appelsinsaft, limonade og Chicha.

Der er også en version salt sukkerroer juice fremstillet med to roer blandet med en strøm af olivenolie og en knivspids salt.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 − 83 =

map