Banan og chia budding gluten eller mejeri

Det er godt at have ved hånden opskrifter, der er nemme, sunde og hurtige at lave og kan tage for at arbejde eller nyde derhjemme. Ernæring i perioder med stress i livet, er meget vigtig, og alligevel er det som regel forsømt. dette cremet banan budding og Chia er glutenfri og mejeriprodukter, Det er lækker, fuld af sunde fedtstoffer, kalium og vitamin C. Det ligner en banan fløde cirkel uden nogen hvedemel og raffineret sukker og sidst men ikke mindst, nul mejeri. Gør praktisk, nem at bære og super nærende at tilføje til din almindelige kost.

banan budding gluten eller mejeri

Alle disse "nej", du måske finde mærkeligt, der ikke indeholder, gør dette chia banan budding virkelig sunde, De fordi, med dette, er at undgå irriterende og inflammatoriske stoffer, såsom gluten, protein hvedemel; kaseinprotein også inflammatorisk mælk intolerance syge; og raffineret sukker, som er overflødigt at sige, det er en af ​​de fødevarer, der forårsager betændelse og selv hører til listen over kræftfremkaldende stoffer.

I dag er forpligtet til at se vores sundhed, og selvom alt med foranstaltning resulterer i balance, når du allerede lider af kroniske sygdomme, er det bedre, at du undgår for enhver pris disse særlige fødevarer og suplas af andre end sundt, er lige så lækker.

Du må ikke stoppe læsning: Salad at punktere maven og tabe

Med dette, kan du ikke gå glip af de lækkerier, som du elsker og ønsker at fortsætte smagning. Og for at vise netop dette eksempel kan du nyde helst du kunne muligvis vil, uden frygt for, at kan ødelægge selv din kost for at tabe sig.

Så er denne fantastiske banan og chia budding gluten eller mejeri.

Cremet banan og chia budding gluten eller mejeri

ingredienser:

  • 1/2 kop kokosmælk
  • 5 spsk hvide chiafrø (kan også være sorte frø)
  • 1 tsk vanille pod ekstrakt eller
  • 2 bananer mosede
  • 1-2 tsk citronsaft
  • valgfri knivspids kanel

instruktioner:

Placer chiafrø i kokosmælk og lad i cirka 5 minutter sammen med vaniljestangen. Bland med den mosede banan, kiwi og bruges til at dekorere eller en anden favorit frugt, kan du også blive toppet med nødder og bær, hvis du ønsker, eller tilføje et strejf af kanel i stedet.

Livet skriver Lucida
Billede shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

map