Spise sort hvidløg bistand virilitet problemer

sort hvidløg

Udviklet i Korea, har den sorte hvidløg været stigende popularitet blandt elskere af vestlige køkken i flere år for deres egenskaber til at øge virilitet.

Hele sættet af sorte hvidløg, er frembragt ved "fermentering" i en atmosfære med kontrolleret fugtighed i temperaturer på omkring 80 ° C (140 til 170 grader F) i 30 dage. Uden tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, bare ren hvidløg. Når væk fra varme, er pærer lov til at oxidere i et rent rum i 45 dage.

Denne lange proces forårsager hvidløgsfed bliver sort og udvikle en glat tekstur, med smag minder om balsamico og sojasauce med en sød smag ligesom blomme.

Den sorte hvidløg og dets egenskaber

Skønt fremgangsmåden konsekvent beskrives som "gæring", faktisk er det ikke i strengeste forstand, da omdannelsen ikke involverer specifikke mikrobielle processer, her snarere sker enzymatisk nedbrydning og Maillard-reaktionen er ansvarlige for karamelisering af sukkerarter, mørke og dybe smag og et helt nyt område af forbindelser. Sammenlignet med frisk hvidløg, sort hvidløg er allicin lav, men er overraskende høj i andre antioxidanter.

I en undersøgelse fra 2009, fandt japanske forskere, at sort hvidløg var mere effektivt end frisk hvidløg i at reducere størrelsen af ​​tumorer.

Du må ikke stoppe læsning: 5 vaner som fremskynder hudens ældning

Undersøgelsen blev offentliggjort i tidsskriftet Science af medicinske og aromatiske planter. I en anden undersøgelse blev det konstateret, at den sorte hvidløg har to gange antioxidant niveauer, som deres aldrende eller fermentering, ser ud til at duplikere. det endvidere pakket med høje koncentrationer af svovlforbindelser, især én især: s-allylcycteine ​​(SAC).

Fordelene ved sort hvidløg

Videnskaben har vist en række sundhedsmæssige fordele af sort hvidløg såsom:

 1. Det er 39 gange højere i antioxidant egenskaber og ældning end almindelig hvidløg
 2. Glycin reducerer blodglucose og forhindrer diabetes og isoleucin tilskynder insulinsekretion og regulerer blodsukkeret.
 3. Styrker immunsystemet. Det har en stor evne til at styrke kroppens immunsystem.
 4. Regulerer blodsukkeret. Har en virkning på leverglycogen generation, det reducerer blodsukker og forbedrer insulin i blodplasmaet.
 5. Hjælpe med at forhindre træthed problemer. Germanium niveauer med absorptionen af ​​vitamin B1 i kroppen og vitamin B1 bidrager til at bekæmpe træthed.
 6. Forhindrer hiertensión. Afbalancerer blodtrykket for at fjerne kalium indeholdt deri.
 7. forhindrer ældning. Allicin giver blodlegemer og ilt til alle dele af vores krop og styrer symptomerne på senilitet, når den perifere vene udvider.
 8. Styrker virilitet. Mængden af ​​zink i hvidløg er meget højere end andre fødevarer indeholder. Zinken er den vigtigste komponent i testiklerne.
 9. Undersøgelser foretaget af National Cancer Institute placere den sorte hvidløg med et højere potentiale i forhold til den fælles friske hvidløg om bedre de gavnlige virkninger af kræft.

Må ikke stoppe læsning: Fordelene ved folinsyre i sundhed

Måske er det derfor maleren Mandarin olie Choo Keng Kwang undergik en fuldstændig ændring af deres psoriasis efter kun fire dage til at spise halvdelen af ​​en leder af sort daglige hvidløg, efter at have prøvet utallige hud cremer recept de var alle en komplet fiasko.

Sort hvidløg

 • SAC (mg / g) 5,84
 • Calcium (mg) 36.66
 • Phosphor (mg) 80
 • Protein (g) 12,5

frisk hvidløg

 • SAC (mg / g) 0,32
 • Calcium (mg) 5.0
 • Phosphor (mg) 40
 • Protein (g) 2,2

En fordel ved SAC er, at det absorberes godt og mere stabil end allicin og 100 procent biotilgængelige. Bemærk dog, at fordelene ved sort hvidløg kan være mere effektiv end den friske hvidløg for nogle betingelser, men ikke andre, da dens allicin indhold er lavt. For eksempel kan man ikke være så effektiv, hvis du har en infektion, fordi allicin menes at være den primære antiinfektivum i hvidløg.

Forskning og Skrivning: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1