hjerte-kar-øvelse til at tabe fedt

hjerte-kar-øvelse

De fleste af os ved, at den mest effektive træning for fedt tab er uddannelse med hjerte-kar-øvelse , enten gang, løb, svømning, cykling eller indendørs cykling, elliptisk, trapper klatring, etc. Men der er mange, der ikke gør tilstrækkeligt for maksimere fedttab.

Sådan udføres cardio for fedt tab.

der er 2 vigtigste metoder til at brænde fedt igennem hjerte-kar-øvelse: interval træning, som består af høj intensitet træning hvor vi vil veksle mellem et meget hurtigt tempo, og en tilbagevenden til ro på i en session, der normalt ikke overstiger 20 minutter. Fordi høj intensitet er påkrævet, og muligheden for skade på mennesker, der har et godt niveau af fitness, lad os fokusere på den lave intensitet hjerte-kar-træning.

Den første ting at vide er, at kroppen kun vil begynde at brænde fedt at bruge som energi, når energien lagres som glykogen i vores muskler er tømt (som bruges til at håndtere stress af uddannelse), så for det vi har 3 bestilte optioner højere fedtforbrænding ved en lavere per session:

1. Udfør fastende hjerte-kar-træning

Dette er det tidspunkt, hvor vores krop vil begynde næsten fra begyndelsen af ​​vores uddannelse til at bruge fedt som energikilde, fordi vores glykogen butikker vil være opbrugt efter 8 timer uden at have spist noget mad, så det er om morgenen dette er det bedste tidspunkt på dagen til at gøre vores cardio hvis vi brænder maksimal fedt.

Du må ikke stoppe læsning: Guide til den rigtige kombination af fødevarer

2. Efter vægttræning

Når du har gjort en træning med høj intensitet vægt i vores krop har udtømt vores glykogen butikker vil begynde at bruge fedt som energikilde, hvis vi gør det samme, men altid uden at indtage nogen drikke med sukker eller fødevarer som det vil blive brugt som en energikilde selv protein.

3. På ethvert andet tidspunkt af dagen

Hvis du ikke gør nogen af ​​disse to øjeblikke, gøre mindre end 30 minutter, vel vidende, at i et møde i den anden 2 times'll forbrænde mere fedt til samme tidspunkt i sidstnævnte.

Når du ved, hvornår er det bedste tidspunkt at maksimere fedtforbrænding, Hvordan kan vi det?

Der er en simpel formel, der tjener til at beregne: (220 minus din alder) x 65% = beats per minut, vi skal gå til fedtforbrænding.
At have kontrolleret pulseringer under træning, anbefaler vi at købe en pulsmåler.

Du bør ikke se ud, hvis du sveder mere, hvis du forpustet eller forsøger at køre lange afstande meget hurtigt, indtil dit hjerte ud (medmindre du laver intervaltræning), fordi dette kun vil miste muskeltonus.

Du må ikke stoppe læsning: Mad til at øge muskelmasse på en sund måde

Så hvis du følger disse instruktioner mindst 3 gange om ugen, sammen med en kost, der gør dig til en kalorie underskud, men der har alle makronæringsstoffer, vitaminer og mineraler, vil du være på en fedtfattig lidt tid.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 12 = 16