Ingen forsvarsmekanismer for at se virkeligheden i øjnene

Langt de fleste mennesker har inde forsvarsmekanismer at hjælpe med at opretholde en balance psykisk. De tillader ikke dig at se virkeligheden i øjnene og kan forårsage psykiske konflikter og psykiske lidelser. Lad os tale lidt om dem.

ung kvinde med nogen forsvarsmekanismer til at beskæftige sig med deres problemer

Forsvarsmekanismer, som ikke tillader dig at se virkeligheden i øjnene

Her er nogle strategier, der kan forhindre psykologisk niveau, som vi "true", og De holder os i komfort zone, Men de er meget usundt, fordi de forhindrer os at stå over for en virkelighed, der skal overvindes, hvis vi skal opnå en sund og stabil, både følelsesmæssigt og personlig vækst.

1. Fortrængning

Denne mekanisme dybest set omdirigere momentum og smerte til en person eller ting, og normalt har en tendens til at være aggressive reaktioner. Et eksempel på dette kan være, at personen er ked af det eller frustreret over en situation og begynde at smide ting eller ramme væggene med sine næver og ben møbler. Næsten altid det er knyttet til en måde at hente den smerte.

2. Rationalisering

I dette tilfælde er den person forsøger at erstatte en grund til, at der ikke er accepteret af ham, men det er ægte, den anden grund ikke er reel, men for hende er det meget acceptabelt. Dybest set det indebærer at ændre den måde, vi ser virkeligheden gennem en forklaring, der er anderledes.

Et eksempel på dette kan være, at en kvinde når en kærlighed af det modsatte køn og derefter ophører pludseligt. Selvom kvinden havde færdige courtships fortid for den samme sag måske tror, ​​at mennesket er en taber, eller som ikke passer ham fra starten, og dermed manipulerer virkeligheden for bedre at fordøje den del, der passer dig bedst, men stadig er det ikke muligt for dig at se virkeligheden i øjnene og ændre, hvad der skal ændres.

Må ikke stoppe læsning: 6 formler til at kanalisere alle klager mani

3. Undertrykkelse

Dette er en forholdsvis kompliceret mekanisme, fordi det er gennem dette, at den person beslutter at undertrykke deres følelser fordi de kan vise sig at være meget smertefuldt, hvis de forbliver i den bevidsthedsplan. Således den person, bestemmelsen ikke at genopleve lignende arrangementer, der forårsagede ham smerte eller undgå at fortælle andre, hvad der skete i fortiden.

4. Isolering

isoleret for at undgå overfor virkelighed

Dette er en af ​​de forsvarsmekanismer de fleste kan hjælpe mennesker, der levede traumer eller har lidt megen smerte i fortiden. Gennem denne mekanisme personen "skilsmisse" af minder eller følelser, for at kunne klare med virkeligheden og har en lidt større tolerance over for det.

På denne måde kan den enkelte tale med komplette normalitet andre om, hvad der skete med ham, som om at tale med nogen dagligdags affære, der ikke havde nogen effekt på ham.

5. Dannelse reaktiv

Denne mekanisme er baseret på undertrykkelse af impulser og følelser, men også ved en meget overdrevet modsatte opførsel er udskiftet. Et eksempel på dette kunne være, at en person er meget utilfreds med et familiemedlem eller en ven, men deres adfærd viser, at det er i perfekt stand ikke at falde i enhver diskussion.

Må ikke stoppe læsningen: 10 Vaner at skulle give op, hvis du ønsker at være glad

6. Screening

Det refererer til at se eller overføre deres egne følelser, tilbøjeligheder, tænkemåder og mangler til en anden person. Næsten altid fremskrivningerne er mest i mennesker er voldelig eller aggressiv adfærd, der forårsager den enkelte at have en følelse af skyld.

For eksempel kan en person tror, ​​at en nabo hader det, men virkeligheden er, at det faktisk er ham, der hader sin nabo. Denne forvrænget virkelighedsopfattelse kan hjælpe det problem, at opløsningsmidler mellem dem.

7. Regression

undertrykte kvinde som en forsvarsmekanisme

Dette refererer til den måde at handle på en person, der viser, at tidligere adfærd tager som allerede var gået til umodne adfærdsmønstre.

I denne henseende kan en ung mand komme til at sammensætte et raserianfald foran deres forældre, simpelthen fordi de ikke gav ham tilladelse til at deltage i et parti. Det er således demonstrerer en umoden adfærd, der er ikke passende for en person på hans alder.

8. Benægtelse

Det er en forsvarsmekanisme hvor det pågældende fag blokerer nogle eksterne begivenheder, der ikke længere i deres bevidsthed, og dermed fungerer som om de ikke eksisterer i virkeligheden. En prøve kan være en ryger, der afviser, at snus skade deres helbred, for bedre at kunne tolerere deres dårlige vane.

Vi opfordrer dig til at undersøge dig selv og dermed evaluere forsvarsmekanisme som bruger dit sind når de står med en smertefuld omstændighed.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =