Hvor mange timer skal sove for at undgå depression?

Søvn kvalitet og god hvile er afgørende for at undgå depression selv er et middel til at vende nogle symptomer på angst, irritabilitet og stress dagligt lider mere end 60% af verdens befolkning. 

Grædende kvinde, der lider af depression

Søvn, eller mangel på samme, er at være knyttet til klinisk depression. Søvnløshed er meget almindelige i USA og påvirker en ud af tre voksne på et tidspunkt i deres liv. Det menes, at den manglende evne til at falde i søvn eller holde det natten er en nøgle til debut af depression medvirkende faktor.

Hvorfor skal vi sove?

Når vi er børn alle kom til at spørge mor eller far, gørehvorfor vi sover? Som voksne, vi spekulererHvor mange timers søvn er nødvendig? Sandheden er, at søvn er en genoprettelse tilstand, hvor din krop og sind er genopladet og genopfyldes dagens begivenheder. Inden det, der er forskellige stadier med specifikke funktioner.

Hvis denne tilstand af restaurering afbrydes, vil du føle trætte, med en følelse af udmattelse og manglende koncentration, glemsomhed og kontinuerlige sygdomme. Dette kan medføre en ond cirkel af inaktivitet, høj sandsynlighed for lidelse depression.

Hvor mange timers søvn er nødvendig for at undgå depression

Nogle mennesker siger, at "sove fem timer er nok". Men det er slet ikke sundt. Ifølge eksperter antallet af Anbefalede sovende timer en voksen er mellem syv til ni timer om dagen. Mens 6 timers søvn er det  anbefales af WHO.

Selvfølgelig vil hver person bestemme, hvor mange timer minimum behov søvn, relevant, som hvert organ er forskellige. Som modvirker en depressiv lidelse er sove længe nok. Da, er depression forsynes fra en forstyrret eller afbrudt søvn. Derfor er du nødt til at have de rigtige mennesker til at nyde en nærende og søvn betingelser.

Du må ikke stoppe læsning: Fastholdelse uafhængighed i relationer

Sleep etaper

Kvinde sover på sengen med seng lys tændt

den Anbefalede sovende timer De er om natten, hvor vores krop udfører forskellige naturlige og cykliske processer. De foretager ændringer i metaboliske, luftvejene, fordøjelsessystemet og hjerte-kar-neurale funktioner. Hver af dem afgørende for udviklingen og stabiliteten i vores krop. Søvn er opdelt i fire forskellige og grundlæggende trin, der varierer som natten skrider frem. Lad os se:

1. Døsighed

Søvnighed eller døsighed er første etape af søvn og varer kun et par minutter, før ind i næste. Netop på dette tidspunkt vores krop begynder at slappe af.

2. Lys sveller

På dette stadium kan man sige, vi er en lille smule søvn og vågen. Vi kan tale og besvare, men den næste dag, vi vil ikke huske noget af det. Kroppen fortsætter med at indtaste afslapning, men nogen støj kunne vågne op.

3. Langsom eller dyb søvn

På dette stadium kroppen regulerer dets funktioner og aktiviteter betydeligt lavere respiratoriske, kardiovaskulære, blodtryk, blandt andre. Men tarm aktiviteter øges, så kroppen til at absorbere protein og næringsstoffer fra maden indtages i løbet af dagen. Og der er også en stigning af hormoner (FSH og LH), ansvarlig for processen af ​​ægløsning og spermdannelse hhv.

4. REM-søvn

På dette stadium drømme er genereret, er der også en betydelig hjernens aktivitet og en stigning i kardiorespiratoriske uregelmæssige aktiviteter. Tilsvarende er der et fald i legemstemperatur og forøget hormonsekretion som mandlige og kvindelige køn. Ingen huller i løbet af denne fase sikkert vil hjælpe dig undgå depression.

Hvad kan du gøre for at falde i søvn?

kvinde i parken med depression

Søvnmangel eller afbrydelse af dette kan føre til depression eller bidrage til en endnu mere varig depressiv tilstand. Hvad kan vi gøre før de går i seng for at øge evnen til at falde i søvn? Lad os se, hvad der vil hjælpe:

Du må ikke stoppe læsning: Tips til at genoprette nervesystemet, at stress har ødelagt dig

1. Lyt til blød musik før sengetid

Dette trick kan øge afslapning og hjælpe dig med at fokusere sindet på behagelige eller følelsesmæssigt neutrale emner.

2. Lav en liste over ting at gøre den næste dag:

Formålet med dette er at hjælpe berolige sindet, men vær forsigtig og undgå at holder øje med din liste over opgaver, der skal gøres. Ved at sætte tingene skriftligt de resterende timer inden jeg skulle sove, dit sind har tendens til at afsætte disse bekymringer og glemme alt om det, som vil hjælpe dig med at falde i søvn og ophold i søvn.

3. Øvelse

Være træt i slutningen af ​​dagen kan hjælpe dig med at sove. Endorfiner, der frigives, kan bidrage til dit humør forbedres betydeligt. Selvfølgelig, det begrænser udøvelsen senest to timer før sengetid.

Med disse nye vaner kan du begynde i dag, eller hvis du kan forstærke og udføre, kan du forbedre søvnkvaliteten og undgå depression, som ofte har en enklere end det kan synes årsagen.

Hvad skal du undgå?

Hvis du ønsker at sove så behageligt bør du undgå følgende aktiviteter eller situationer:

  • stress
  • Forbruge spændende eller stimulerende drikkevarer
  • Foretag tunge måltider inden sengetid
  • Sove på forskellige tidspunkter hver dag
  • At have den mobiltelefon i dine hænder, når du allerede er i sengen
  • Sove i en meget rodet og visuelle distraktioner såsom lys og elektriske apparater meget stærk uden støj værelse.

Søvnproblemer er almindelige, altid huske hvor mange timer skal sove for at undgå depression. Svaret er, få nok søvn som din krop, det vil sige er nødvendigt, indtil du føler genoplades energi og vitalitet. Ifølge de seneste undersøgelser, nævnes det, at endnu vigtigere kvaliteten af ​​søvn, størrelsen heraf. Så det forsøger at hvile på et sted, der giver dig mulighed for at sove trygt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 17