Hvorfor er det ikke god kaffe til at vågne

ikke god kaffe til at vågne

Hvis du er en person, der tager tid at køre til køkkenet og starte kaffen ikke noget at vågne op for at nyde en varm og dampende kaffe, er vi nødt til at give dårlige nyheder og forklare, hvorfor det ikke er god kaffe til at vække os.

Den dårlige nyhed er, at hvis du tager kaffe meget tidligt og bare løfte dig ud af sengen, du starter din dag i den værste måde muligt, da det kan være skadeligt ekstra indtag af koffein, som vi giver til kroppen, og i stedet kan spise morgenmad et stort antal af god mad, hvis de er til gavn for kroppen.

Hvorfor er det ikke tilrådeligt kaffe at vågne

Bare hævet, er vores krop ikke har brug for koffein, der giver kaffe, fordi vores krop er udhvilet, men ofte den brugerdefinerede tillader os ikke at identificere, hvem kan føle sig vågen uden at drikke en kop kaffe.

Det er mere effektivt at tage denne kop kaffe omkring tre timer efter at komme op, da mellem 8 og 09:30 der er øget produktion af cortisol. Specifikt forekommer højere cortisol toppe i vores krop. I timerne disse niveauer er faldende gradvist.
Disse befriet af vores egen krop, hormoner er ansvarlige for alarmering og aktivere vores daglige ur, vores vilje til at øge aktiviteten, fordi de er en kilde til energi til kroppen og stimulerer os i en helt naturlig.

Du må ikke stoppe læsning: Affald grøntsag du kan drage fordel

malet kaffe til exfoliate læber

Hvis vi tager koffein bare stå op, Vi reducere virkningen af ​​dette hormon uden at vide mens vi tvinger mere kaffe hver dag, til at indtage mere koffein der stimulerer os og holde os vågne ligeligt.
Fordi vi udvikler tolerance over for koffein, en "simpel" kop kaffe hver morgen ikke længere være så effektive, og vi får brug for med tiden at indtage mere end en kop kaffe.

Derfor ikke god kaffe til at vågne fordi vi sætter koffein i vores krop, når det er naturligt at nå sit alarmniveau.

Flere grunde til, at du bør undgå vågne

Andre grunde til, at det ikke er godt kaffe til at vågne op er fordi Vi kan forårsage dehydrering, fordi koffein har en vanddrivende effekt. vores organ kan derudover udvikle fysisk og psykisk afhængighed af koffein og endda være lider abstinenssymptomer, som om det var et ulovligt stof.

hvis vågne op med en kop kaffe, kan bidrage til at øge din risiko for migræne. Da hovedpine er tæt knyttet til høje niveauer af koffein forbrug (mere end 400 mg om dagen)

Det er bedre kaffe efter frokost, det er, når vi bliver mere valne ved nedbrydning, og i stedet kaffe bør ikke tage forbi fem eller seks om eftermiddagen, fordi vi er mere følsomme over for koffein og kunne forhindre søvn.

Du må ikke stoppe læsning: Du vil aldrig springe morgenmad efter at have læst denne

Drikke kaffe kan være sundt, så længe du ved, hvordan at drikke det og på hvilket tidspunkt af dagen gøre uden at påvirke resten, fordøjelse og humør, så godt det bør ikke være en rutinemæssig praksis.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 4