Foods at se yngre efter 50 år

Der er ingen trylledrikke at sikre evig ungdom. Ud over tiden, ødelæggelserne af stress, forurening, rygning, soleksponering, sygdom og alkoholmisbrug bidrage radikalt til processen med aldrende krop. Medicinsk forskning demonstrerer en sund livsstil, der omfatter motion og en smart kost for at holde dig yngre, fratrække år til dit udseende.

Kvinde, der ser yngre ved at spise disse fødevarer

Mad til mennesker over 50 end de yngre holder

Til kamp virkningerne af aldring, Nogle fødevarer giver bedre forsvar end andre. Disse super fødevarer er beføjelser næringsstoffer indeholder generøse doser af antioxidanter, polyfenoler, vitaminer og mineraler. Så ni fremragende mad for folk over 50 år, som vil hjælpe dig forblive sunde og ser yngre er nævnt.

1. Laks

Laksen er rig på vitamin B-12, hvilket forbedrer energi niveauer og fedtsyrer som omega-3 og medvirker til at passe huden og forhindre rynker. Laks indeholder også astaxanthin, betragtes som en super antioxidant, som hæmmer visse former for kræft og neurodegenerative sygdomme. Denne fisk er en god kilde til protein for at opbygge lean muskel. En sund kost mad til hjertet, er laks fyldt med positive fordele for kroppen, som det virker til at bekæmpe de synlige tegn på ældning.

2. Avena

Fuldkorn, især havre korn fungere som en booster for et sundt hjerte ved at sænke dårlige kolesterol. Takket være det høje indhold af havre fiber fremmer god fordøjelse og forbedrer energi niveauer. En halv kop indeholdende havrestivelse 4,6 gram, så accelererer stofskifte og fedtforbrænding.

Spise en daglig servering af havregryn holder en fuld mave, medvirken i vægttab. Havre giver også kroppen mangan hjælper udnytte næringsstoffer huden som cholin, thiamin, biotin og vitamin-C.

3. Tomater

Tomater indeholder lycopen, et næringsstof, der sjældent findes i andre fødevarer. Lycopen beskytter mod skadelige ultraviolette stråler, holde huden ser yngre og sundere udseende. De fleste frugter og grøntsager producere de bedste næringsstoffer når spises rå, men kogte tomater intensivere egenskaber lycopen. Tomater indeholder også kalium for at opnå stærkere knogler og tænder, hjælper også i sigte.

Du må ikke stoppe læsning: Føj protein til din kost og vil blive lettere.

4. Blåbær

Spise blåbær har imponerende fordele for kroppen, herunder dens evne bredt undersøgt for revers hukommelsestab kort sigt, forbedre balance og koordination. Blåbær bidrager til sundhed i huden, hjælper med at blødgøre fødderne, hvilket forhindrer furerne og udtryk linjer, ligesom smilerynker.

De synlige resultater af at spise en kost, herunder blåbær kan være mere imponerende end resultatet efter plastikkirurgi. Blåbær har den mest høje niveauer af antioxidanter sammenlignet med andre frugter eller grøntsager. De giver en kraftfuld forsvar mod mange aldersrelaterede sygdomme, herunder visse kræftformer. Tilføj denne lækre frugt smoothies og mañaneros dine shakes, og benytter sig af alle dens fordele.

5. Kale

Kale har enorme indhold af antioxidanter og betragtes som en af ​​de mest ernæringsrigtige fødevarer. Denne grønne grøntsager indeholder højere niveauer af C-vitamin, som de fleste fødevarer, cirka 4,5 gange mere end spinat, og netop dette vitamin er afgørende for collagensyntese, Dette bidrager til en sund og strålende hud. Grønkål er også fyldt med omega-3, der bidrager til at passe huden og forebygge tørhed og rynker.

6. Røde druer

Forbruget af røde druer leverer en masse af resveratrol, en anden antioxidant anti-aging for kroppen. Medicinske undersøgelser viser, at resveratrol aktiverer et protein, der arbejder for at fremme levetiden og forbedre den fysiske sundhed. Forskere studerer effekten af ​​resveratrol i udviklingen af ​​behandlinger for bremse udviklingen af ​​aldring og eventuelt forebyggelse af aldersrelaterede sygdomme, såsom type 2 diabetes, hjertesygdomme og fedme. De positive fordele ved resveratrol ikke ender i røde druer; næringsstoffet er til stede i druer produkter som rødvin også. Husk at drikke med måde.

Du må ikke stoppe læsning: Hvordan til at tabe med gulerødder

7. Æbler

"Et æble om dagen kan holde lægen væk", en populær sætning, der siger fordelene ved denne velsmagende røde frugter. Æbler er fulde af C-vitamin, en nøglekomponent i immunsystemet booster. den Vitamin C accelererer produktionen af ​​hudceller, det hvilket bidrager til en strålende hud og skinnende, sundt hår. Æbler indeholder også vitamin B og vitamin B9- at støtte kroppens evne til at bekæmpe hudirritationer, udslæt og akne.

8. Nødder

Nødder, herunder valnødder, mandler og paranødder er effektive og kosttilskud for at minimere tegn på for tidlig ældning. Nødder produceret phenoler og mineralet selen Det fremmer hudens elasticitet. Også de besidder potent antioxidant for at beskytte mod hudkræft og reducere tegn på for tidlig ældning. Valnødder og mandler er rige på omega-3 fedtstoffer er gavnlige i reducere ophobning af abdominal fedt.

9. Avocadoer (avocado)

Avocadoer betragtes som en promotor for naturkosmetik, samt et rigt nærende mad. Avocado virker i kroppen til at producere vitamin E-styrke og reducere frie radikaler, kan avocado genoprette den naturlige kollagen og indfører andre næringsstoffer såsom beta-caroten, som minimerer de synlige tegn på ældning.

Avocadoer indeholder gavnlige umættede fedt niveauer, der beskytter hjerte sundhed og fremmer øjet sundhed. Oliesyre indeholdende protein og hvilket organ, når kontrol sult.

Hvis du har så heldig at arve gode gener til at holde de unge; Du skal vide, at motion og kost er det bedste forsvar for at minimere virkningerne af aldring. Intet stopper uret som en stærk og sund krop fuld af energi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =

map