Forkæl tandpine og oral sundhed med æteriske olier.

Naturlige retsmidler mod tandpine og oral sundhed med æteriske olier.

Oral sundhed er en god indikator for den generelle sundhed i kroppen. Folk har så travlt, at ofte overser de grundlæggende rutiner tandbørstning og tandtråd. Dette fører til tandpine, sår i munden og tandkød ondt blandt andre sundhedsproblemer.

Der er flere fordele bruge æteriske olier til oral sundhed og tandpine. disse æteriske olier lindre smerter og ubehag forårsaget af tandpine, ømme gummer og sår i munden. De forhindrer også dårlig ånde.

Bruger æteriske olier til oral sundhed og tandpine på følgende måde:

Fed æteriske olie

Denne olie har antibakterielle og smertestillende egenskaber. Den æteriske olie af kryddernellike numbs smerter forårsaget af tandpine, og eliminere infektioner.

Fugt en vatpind (vatpind) med et par dråber af denne olie. Anvendes direkte til de berørte tand og den omgivende tandkødsranden. Gentag ansøgningen tre gange om dagen. Dette vil give lindring fra tandpine.

Tysk kamille æterisk olie

Denne olie er antiinflammatorisk og antibiotikum i naturen. Påfør et par dråber kamille æterisk olie og reducerer betændelse i tandkødet forårsaget af tandpine. intensiteten af ​​tandpine er også reduceret.

Du må ikke stoppe læsning: Hvad er bentonit, fordele og flere anvendelser

pebermynte æterisk olie

Et alternativ til Fed olie er pebermynteolie. Det er en aktiv ingrediens i tandpasta.

Denne olie er en mild bedøvelsesmiddel foruden at være en antibakteriel og anti-viralt middel. Pebermynteolie er fremragende til tandpine, til forebyggelse af infektioner og opretholde frisk ånde.

æterisk olie af kanel

Den æteriske olie af kanel har anti-bakterielle egenskaber, der bekæmper orale bakterier. Dette eliminerer dårlig ånde også.

Essential Oil Magnolia Bark

Denne olie er kendt for sin evne mod dårlig ånde. Det reducerer mængden af ​​bakterier i munden dramatisk inden for 30 minutters brug.

Basil æterisk olie

Denne olie har også antiinflammatoriske egenskaber. Den æteriske olie af basilikum opretholde fremragende mundhygiejne og forebygger dårlig ånde.

Myrra æterisk olie

Denne olie er kendt for at helbrede sår i munden ret hurtigt. Frembringer et farvestof ved blanding 4 dråber myrra æterisk olie i 5 ml brandy. Påfør dette direkte på såret i munden.

Timian æteriske olie

Denne olie holder tandkødet sundt og kan faktisk bidrage til at vende tandkødsproblemer på grund af sine antiseptiske egenskaber. Timian æterisk olie bør anvendes som et mundskyllemiddel fortyndet til behandling af ømme gummer.

Må ikke stoppe læsning: 3 Nem hjem retsmidler mod gastritis

Alle disse æteriske olier kan levere fremragende oral sundhed og sundere tænder. Dog skal det bemærkes, at brugen af ​​disse æteriske olier er ikke en erstatning for roden af ​​en god mundhygiejne vaner såsom tandbørstning og tandtråd og ordentlig hygiejne.

Bemærk: ansvarsfraskrivelse på dette indhold se fodnote p`'agina
Oversættelse: Livet Lucida, alle rettigheder revservados
Kilde: www.searchhomeremedy.com


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 6 = 9

map