Kunstige sødemidler som aspartam og sundhed

aspartam

Brugen af ​​kunstige sødestoffer er steget fra blot et par årtier, og med det, mange sundhedsmæssige problemer.

De har skabt en endeløs debatter om de fordele, der kan give sødemidlet til reduktion af kost, men har også sin modpart, og er mange beviser, at sødestoffer ikke kun hjælpe i kost, men kan øge vægt og forårsage andre sundhedsproblemer.

Kunstigt sødestof Disease EØS (ASD opsætningsvejledning) spreder i hele USA, påvirker titusinder af forbrugerne, og vestlig medicin kalder ham noget, men hvad det egentlig er, så lægerne kan ordinere medicin dyre og planlægge aftaler for de næste par uger.

Kunstige sødemidler og sundhedsproblemer

Kalder tilbagevendende hovedpine, uudholdelige migræne, depression, angst, muskelsmerter, gigt, summende eller ringen for ørerne, kronisk træthed, fibromyalgi, irritabel tarmsyndrom (IBS), Crohns sygdom, inflammation, herunder sure opstød, men ikke EØS, der kalder, eller patienten kan stoppe med at bruge syntetiske sødemidler, og så ikke planlægge flere lægebesøg.

Sygdom kunstige sødestoffer

Symptomer på sygdommen kunstige sødestoffer kan ændre sig natten over, afhængigt af mængden af ​​kemisk sødestof du spiser, og hvad. Nogle kombinationer er særligt giftige. Forbrugerne kan fra en hovedpine, opkastning eller problemer med synet at maveonde. Mange mennesker oplever forstyrrelser i centralnervesystemet, nervøse spasmer, kramper og unormale reflekser. (Holisticmed.com)

Det hele startede, da Ronald Reagan tiltrådte i 1980. Han straks fyret lederen af ​​FDA, under overvejelse af Donald Rumsfeld (CEO for farmaceutiske Searle på det tidspunkt), og Dr. Arthur Hull hyret Hayes, Jr., som auspiciously godkendte han aspartam. Det var årtiet af kosten mani, og Rumsfeld og deres vælgere lavet en formue med kunstigt sødestof, der var blevet forbudt i årtier på grund af resultaterne af laboratorietest viste det var kræft. Den samme proces med FDA godkendelse, gav måde at sucralose i 1991, og derefter sorbitol i 2003.

Du må ikke stoppe læsning: Den bedste måde at få muskelmasse

Forsket og skrevet af holdet Lucida liv.
Billede:  Steve Snodgrass

Skriv specifikt relateret til emnet: Den bitre sandhed om Splenda


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5