Forskellige typer af brystkræft

Vidste du, at der findes forskellige typer af brystkræft, og at disse forskellige klassifikationer er på grund af den type kompleksitet, præsentere fremskridt og sværhedsgraden tumorer? I begge tilfælde forebygge kræft er det bedste valg du kan tage imod dette onde.

brystcancere

Langt størstedelen af ​​tumorer, der opstår i brystet er normalt godartet, uden at blive kræftsvulster og kan være forårsaget af fibromcystiske formationer. Men vi har brug for at forstå Hvad er en cyste og en tumor er at forstå mere dybt, når vi henviser til de typer af brystkræft.

Forskelle mellem tumor og cyste

Som rapporteret daglig land, cyste er som en pose fyldt med væske og fibrose er en unormal udvikling af bindevæv. Fibrose øger ikke risikoen for at udvikle en tumor og kræver ikke særlig behandling. Cyster, hvis store, kan være smertefuldt. Fjernelse af væsken med en punktering normalt tage smerten. Tilstedeværelsen af ​​en eller flere cyster ikke begunstiger fremkomsten af ​​maligne tumorer.

Genetiske faktorer er direkte relateret til godartede tumorer oprindelses- og symptomer sædvanligvis karakteriseret ved svære smerter og hævelse i området, og i de fleste tilfælde ikke udgør en sundhedsrisiko.

Du må ikke stoppe læsning: Tips til at bekæmpe gastroenteritis

I maligne tumorer, er der flere typer afhængigt af placeringen af ​​brystet, hvor unormal vækst af celler og ved trin forekommer.

Klassifikation af brystkræft

Tumorer kan være placeret eller har spredt sig gennem blodkar eller via lymfekar, og har resulteret i metastaser, dvs. en kræft i et fjernt på organet oprindelse.

Af alle tilfælde af brystkræft, kun 7-10% af dem har metastaser starte.

den DCIS

Den stammer i cellerne der beklæder brystgange. Det er en meget lokaliseret kræft, der ikke har spredt sig til andre områder eller har spredt sig. Derfor er denne 'præmaligne' sygdom kan let fjernes. Den kur sats er omkring 100%. Denne type tumor kan detekteres ved mammografi.

Infiltrerende duktalt carcinom Den

(Eller invasiv), er det, der starter i brystet kanalen og passerer gennem det, men styrer fedtvæv i brystet og derefter kan sprede sig til andre dele af kroppen. Det er den mest almindelige bryst karcinomer, forekommer i 80% af tilfældene.

den LCIS

Den stammer i (eller lapper) brystkirtler, og selvom ikke en sand kræft, øger risikoen for, at kvinder kan udvikle en cátumor i fremtiden. Normalt er det sker, før overgangsalderen. Når det opdages, er det vigtigt, at kvinder styrer en mammografi hvert år og flere kliniske tests udføres for at overvåge eventuel udvikling af kræft.

Du må ikke stoppe læsning: Tips til at forbrænde abdominal fedt

Infiltrerende luftrør carcinom (eller invasive)

Denne tumor begynder i brystkirtler, men kan strække sig og ødelægge andre kropsvæv. Mellem 10% og 15% af brysttumorer de er af denne type. Denne karcinom er sværere at opdage gennem mammografi.

Inflammatorisk karcinom

er en sjælden kræft, de repræsenterer kun 1% af alle ondartede tumorer i brystet. Det er aggressiv og hurtigt voksende. Redden gør brystet huden og øge sin temperatur. Udseendet af huden bliver tyk og forsænket, som et orange, og rynker kan vises. Disse symptomer skyldes blokering, der producerer kræftceller på lymfekar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − = 89