Uanset hvad dine linjer sige om din personlighed

Lykke, vrede, sorg og endda stress er følelser afspejles i ansigtet gennem årene og gå på at blive berømt linjer. De afslører en alder af hver person og forårsage ansigtet mister sin æstetisk form. Dens udseende skyldes tre årsager, herunder gentagne bevægelser af en facial muskel, tab af elastin og kollagen og langvarig udstilling til dem tilsættes klimatiske faktorer såsom UV-stråler.

Uanset hvad dine linjer sige om din personlighed

Hvad afspejler linjerne i ansigtsudtryk?

Disse typer af linier bliver defineret i ansigtet med alderen, er helt normalt, og det er ikke så mærkeligt, det er resultatet af mental aktivitet, der opfattes ubevidst og viser den positive eller negative af fortiden. Af denne grund er det vigtigt at kende hvad dine linjer siger om din personlighed. Her deler vi det vigtigste.

den kommissur

Hjørne funktioner stige til højden af ​​næseborene slutter hvor begynder læber. Dette er et tegn på dem, der ønsker at definere deres ideer og ved, hvad de stræber efter i livet, men også er relateret til den intellektuelle del. Når det spreder under hagen munden nå afspejler en negativ personlighed og er en klar demonstration af, at der er lidt af følelsesmæssig smerte.

Du må ikke stoppe læsning: 18 skjulte betydninger bag mad cravings

Venusian linjer

Dette er en anden berømt linjer, også kaldet smilerynker, vises på ansigt som årene fremskridt. Man kan sige, at de er de yderste hjørner af øjnene udstrålende en let og romantisk karakter, når det er op. Men når de vises ned kun afspejler sorg og angst.

interciliary riller

De er kendt som to rette linjer er skabt mellem øjenbrynene eller den berømte inerciliares riller. Det bør tages i betragtning, når de er symmetriske signal er blot en ærlig, retfærdig personlighed, omhyggelig søgen efter sandhed og mental disciplin. disse linjer normalt de vises i det synspunkt, at tvinge tid til at have en læsning.

Folder mellem øjenbrynene

linjer

Når folder dannes mellem øjenbrynene, der er lige hvor kanten af ​​næsen begynder, også kendt som ring lion, kun repræsenterer en autoritær, stærk karakter, og vrede, vrede og irritation, autoritær ånd, spænding og diktatur .

kloevet hage

Når en revne vises i hagen området kan afspejle en venlig, harmonisk, forsigtighed og positive udvekslinger ansigt. Sådanne linier kan endda udtrykke nogle personlige forfængelighed overvurdering, men generelt tilvejebringer en dosis af sund fornuft.

Du må ikke stoppe læsning: Fordele for kvinder at have intime relationer

Linjer på kinderne

den linjer markeret på kinderne åbenbar stress, angst og nervøsitet. Når de ses i lodret fold betyder det, at indikerer en fed og stærk personlighed.

mercurial linje

Type af ansigtet linje fra hjørnet af mit øje indtil udgangen af ​​kinden. Når der dyrkes i dette område af ansigtet er et tegn på inkompetence eller klodsethed. Desværre ser det ud hos mennesker, der har tendens til at blive deprimeret ofte, men hvis rynke ikke når øjet kan reflektere menneskeheden og venlighed.

vandrette folder

Når vandrette folder vises især på panden og ofte dyb, kun det indikerer en effekt på intelligens, koncentration og stor intellektuel kapacitet, som siger en masse personlighed.

dissipation linjer

Dissipation linjer normalt hænge under øjenbrynene og dette skyldes manglende koncentration, alkoholisme eller mulig stofmisbrug. I nogle tilfælde som regel ledsaget af mørke rande, og dermed bliver som en indikation af forestående depressioner.

Find flere artikler i Salud180

  • 5 sikre tegn på, at du har opmærksomhed underskud
  • Forberedelse af en perfekt smoothie
  • 7 typer af fiber, der kan skade dine tarme

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − = 33

map