Sådan laver du en hjemmelavet hånd sanitizer

Behovet for en sanitizers det bliver meget vigtigt i vores daglige fordi vores hænder er i daglig kontakt med kemikalier, mikrober og mange andre typer af bakterier, der kan være skadelige for vores sundhed.

hjem sanitizers

Af denne grund, Lucid Life giver dig oplysninger, så du kan gøre det selv. På markedet kan du finde mange muligheder, er det imidlertid bevist, at det ikke er den bedste løsning at bruge kommercielle antibakterielle grund af forskellige faktorer. Men vi mener, at en Antibakteriel gel skabt i dit eget hjem, Det kan indeholde ekstra ingredienser, der giver sundhedsmæssige fordele for miljøet og den institution, der, ud over rengøring, gavner huden.

sanitizer til håndhygiejne

I dag, bære en hånd sanitizer, er mere end praktisk, er det meget nødvendigt, fordi det giver dig mulighed for at have hænderne desinficeres på bestemte tidspunkter af dagen, du har ingen steder efter vask dem til at have kontakt med gelændere, dørhåndtag og andre objekter af offentlig vej, der kan være snavset.

Hvordan søger det er det, der gør det praktisk som tørring er næsten øjeblikkelig og ikke kræver skylning, simpelthen gnide hænderne sammen.

Vira har en køretid på en dag på hårde overflader, som er de møbler. Stoffer, lommetørklæder eller papir, kan leve flere timer. Vira, i vore hænder har en levetid på et par minutter, men hvis du sætter dine hænder til din næse eller øjne under den korte tid, kan få sygdomme.

Du må ikke stoppe læsning: Hvordan man nemt lave en terapeutisk sandaler til dine fødder

Sådan laver du en hjemmelavet hånd sanitizer

Ingredienserne vi bruger, er helt naturligt og ikke være svært at finde, fordi de er tilgængelige i naturlige butikker, såsom apoteker eller købmænd, der sælger æteriske olier.

Det grundlæggende element, der ikke skal svigte os i denne opskrift, er først og fremmest olie tea tree, til at gå tage til efterretning. Betydningen af ​​tea tree olie er dens anti-bakterielle effekt, antimikrobielle og anti-viral. Også denne olie vil gøre gelen kan vare længere. Denne opskrift er så enkel, at dine børn kan hjælpe dig med at gøre det.

Antibakteriel gel hjemmelavet

Ingredienser til gelen

 • Dispenser.
 • 7 til 10 spiseskefulde Aloe Vera gel
 • lavendel æterisk olie, et 10 til 15 dråber.
 • 15 til 20 dråber tea tree olie.
 • 5 til 8 dråber æterisk olie af eukalyptus eller æteriske olier til at give din specifikationer aroma.

Du kan også bruge følgende æteriske olier:

 • Orange - Naturlige Antiseptisk og antioxidant. Det lugter også rart.
 • Kanel - antibakterielle, svampedræbende, antimikrobielle og astringerende
 • Fed - Anti-mikrobiel og antibakteriel
 • Romero - bakterie- og svampedræbende

realisering sanitizers

 1. Du skal fjerne den indre del af aloe vera blade og sætte det i en skål, så derfra vi udtrække skefulde, vi har brug for opskriften.
 2. Dette tilføjes i en beholder til senere tilføje æteriske olier, én efter én.
 3. Vi blande alle stoffer og variere mængden af ​​æteriske olier at opnå en mere eller mindre flydende konsistens.

Du må ikke stoppe læsning: 50 nyttige og kreative genstande lavet med plastikflasker

noter

Altid konsultere en læge eller sundhedspleje udbyder, før du bruger æteriske olier, især hos børn, eller hvis du har en særlig medicinsk tilstand.

Naturlige stærkere desinfektionsmiddel gel

For en stærkere hånd sanitizer, følgende opskrift indeholdende sprit og troldnød er effektiv, selv om det vil være mere lig de kommercielle versioner men uden tricolás.

Home 1 sanitizers

ingredienser

 • Alchol til gnide
 • Vegetabilsk glycerin (valgfrit)
 • Aloe Vera Gel
 • æterisk olie af kanel
 • æterisk olie af tea tree
 • destilleret (eller kolloid / ionisk sølv sølv hvis tilgængelig)
 • Andre æteriske olier, hvis du kan lide lugten

instruktioner

 1. For at gøre denne opskrift, blanding 1/4 kop aloe vera gel, 1/2 tsk glycerin og 1 spiseskefuld alkohol i lille skål. Tilsæt 10 dråber kanel æterisk olie og 10 dråber tea tree olie med andre olier, du vil føje til duften (citrongræs, appelsin, lavendel og mynte er gode valg).
 2. Bland godt og tilsæt destilleret vand (eller kolloid / ionisk sølv) for at fortynde den ønskede konsistens og andre olier for at tilføje ønskede lugt.
 3. Brug en lille tragt eller medicindråbetælleren at overføre hånd sanitizer flasker type pumpe eller spray.
 4. Brug den som du ville enhver anden form for hånd sanitizer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 89 =

map