Overhold konsekvenserne af at sove med makeup. Du ønsker ikke at gøre det længere

Ansigtet er et af de områder af kroppen, der fortjener mere forsigtig, fordi enhver ufuldkommenhed eller problemet vil blive afspejlet det samme. Din hud er mere sart og bliver mere sårbar for det skal vide, at Sleeping med makeup kan ødelægge dit ansigt.

Konsekvenser for at sove med makeup

Fødevarer, varme, kulde, sved, mange faktorer påvirker sundheden og udseendet af dit ansigt, men en af ​​de de fleste skadelige vaner sover med makeup. Du har sikkert hørt om konsekvenserne af denne handling, men dovenskab eller "manglende tid" du stadig pådrage det.

Konsekvenser af søvn med makeup

For at du kan stoppe med at gøre det, viser vi dig nogle af de ting, der sker, når du går i seng uden rengøring og fugtgivende dit ansigt. Ikke noterne? Lad tiden gå og se, at vi havde ret.

Tilstedeværelse af akne, bumser og hudorme

Tilstoppede porer og hud ikke ånde. Konsekvens? En hud fuld af bumser, hudorme og bumser, som du forestille udseendet på dit ansigt vil ikke se på alle godt.

virkninger og konsekvenser af søvn makeup

Tab af øjenvipper

Hvis du drømmer med lange, tykke vipper og vil næppe befolkede du kan have. For at opnå denne effekt bruges normalt masker, men hvis du ikke forlader før man skal sove, øjenvipper tørre ud, og dette påvirker håret får det til at efterfølgende falde eller blive skør og skør.

Du må ikke stoppe læsning: Hvordan undgår for tidlig aldring af huden

mulige infektioner

Bakterier er indkvarteret uden tilladelse og kan ikke efterlade dem der længe. De kan pletter i ansigtet, acne og infektioner vises, så anvende en grundig rengøring. Bare så din hud kan gå sikkert i armene på Morpheus og hvile uden ørering skader, der kan forårsage søvn makeup.

Sværere at fjerne senere

Jo flere timer forbliver på dit ansigt, jo sværere er det at fjerne senere. Klæber og cums at man ser med en dårlig udseende. Så remover og anvende en passende sæbe til din hudtype. Glem ikke at fugte din hud.

tør hud

Tørhed vises meget nemt, når huden ikke har været med makeup i flere timer. Vitaminer og mineraler, der opstår natten over og vil ikke blive vist, derfor, hud vil vende uigennemsigtig og skællende. Andre konsekvenser makeup i mange timer, er oprettelsen af ​​et lag, der dækker huden forhindrer behandlinger er effektive til at fugte, som tager over huden til at reparere. Derfor kan du nu forstå, hvorfor Sleeping med makeup er ikke tilrådeligt.

Udsættelse for frie radikaler

Sove med makeup på plads kan øge eksponeringen af ​​frie radikaler, forklarer Dr. James C. Marotta, hvilket fører til nedbrydning af kollagen og får huden til at ældes hurtigere, kendt som tidlig aldring.

Du må ikke stoppe læsning: Brug kokosolie i kosmetik og personlig pleje

Udseende af styes

Sovende med mascara og eyeliner tykkelse kan føre til blokering af hårsækkene og talgkirtler af øjenlåg, som nævnte dermatolog Dr. Schweiger "Når disse områder bliver fyldt op, hvilket resulterer i dannelsen af ​​små buler kaldet stier ".

udseende styes sove med makeup på

sprukne læber

Sleep med nogen form for læbestift kan forårsage tørhed og revner i munden. Den bedste løsning er fugtgivende læbepomade hjælp maling i stedet. Med alle disse konsekvenser, der kan forårsage søvn makeup ikke du synes det er det bedste valg til at trække før sengetid?

andre ulemper

Det har intet at gøre med din skønhed, men at se den fulde pude makeup ikke, det er noget at hallucinere. Der er pletter, der er svære at fjerne, og hvis sagen er meget silke, så du skal ikke løbe risikoen for at beskadige din undertøj. Ikke hver dag kan du købe en ny.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =