Steve Jobs og en vidunderlig afspejling af livet.

Steve Jobs og en vidunderlig refleksion og livshistorie.

Med hans egne ord, Steve Jobs, i den berømte forelæsning på Stanford University i 2005. En afspejling af livet, anbefales læst.

Da jeg var 17, jeg læste et citat, der gik noget i retning af: "Hvis man leve hver dag, som om det var din sidste, en dag vil du være rigtigt." Jeg markeret, og siden da, i de seneste 33 år, har jeg set hver morgen i spejlet og spurgte mig selv: "Hvis der i dag var den sidste dag i mit liv, ville jeg ønsker at gøre, hvad jeg gør i dag", hvis svaret var "Nej" for alt for mange dage i træk, jeg vidste, at jeg havde brug for at ændre noget.

Huske, at jeg vil være død snart er det vigtigste værktøj jeg har fundet til at hjælpe mig gøre de store valg i livet.

Fordi næsten alt, andres forventninger, stolthed, al frygt for forlegenhed eller fiasko forsvinder lyset af døden, så kun det, der er virkelig vigtigt.

Husk du skal dø, er den bedste måde jeg kender til at undgå den fælde at tro du har noget at tabe. Du er allerede nøgen. Der er ingen grund til ikke at følge dit hjerte.

Næsten et år siden blev jeg diagnosticeret med kræft.

Jeg havde en scanning på 7:30 om morgenen, og det viste klart en svulst i bugspytkirtlen. Han vidste ikke engang, hvad en bugspytkirtel var. Lægerne fortalte mig dette var næsten helt sikkert en form for uhelbredelig kræft og at min levealder ville være tre til seks måneder. Min læge rådede mig til at gå hjem og få mine anliggender, medicinsk måde at sige: forberede sig på at dø.

Vær sikker på at læse: sundt forhold vs Toxic Relationship - Hvad beskriver bedst dit forhold?

Det betyder at forsøge at fortælle dine børn i et par måneder, hvad du skulle sige i ti år. Det betyder at sikre, at alt er bundet og bundet til at gøre det så nemt som muligt for din familie. Det betyder at sige farvel.

Jeg boede en hel dag med denne diagnose.

Så, sidst på eftermiddagen, havde jeg en biopsi, hvor de stak et endoskop ned min hals, gennem maven og tolvfingertarmen, at bugspytkirtlen prikkes med en nål få nogle tumorceller. Jeg blev bedøvet, men min kone, som var der, fortalte mig, at da han så cellerne under mikroskop lægen begyndte at begræde, fordi det viste sig at være en meget sjælden form for kræft i bugspytkirtlen, der kan helbredes med kirurgi.

Jeg havde kirurgi og jeg har det fint nu. Dette er det tætteste, jeg har været til døden, og jeg håber, det er det tætteste jeg kommer til et par flere årtier. Efter at have oplevet det, kan jeg nu sige det med større sikkerhed, end når døden var et nyttigt begreb, men rent intellektuel:

Ingen ønsker at dø.

Selv folk, der ønsker at komme i himlen ønsker at dø for at komme dertil. Og alligevel er døden den destination, vi alle deler. Ingen har nogensinde er undsluppet det. Og det skal være, fordi Døden er meget sandsynligt det fælles bedste opfindelse of Life. Det er den forandringsagent i livet. Det rydder ud den gamle at gøre plads til det nye.

Du må ikke stoppe læsning: Positive og negative følelser er din indre vejledning

Lige nu er det nye er dig, men en dag ikke for længe, ​​efterhånden, kan du gå blive den gamle og ryddes væk. Ked af at være så dramatisk, men det er ganske sandt. Din tid er begrænset, så du skal ikke spilde det at leve en andens liv.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 + = 67