Kakao kan reducere hjernen aldring

Brain aktivitet er kompleks og kræver næringsstoffer, der hjælper dig med at styre processen 24 timer i døgnet. Det er her, der kommer i spil kakao, der kan reducere hjernen aldring. Flere og flere undersøgelser viser, at deres egenskaber er til gavn for forskellige områder af det menneskelige legeme.

kakao forhindre hjernens aldring

Hvorfor kakao kan reducere hjernens aldring?

Først kunne man sige, at Kakao er en af ​​de bedste debuggere hjernen. Det anbefales også at optimere sundhed blandt ældre mennesker, deres kemiske reaktion hjælper med at fjerne dårligt humør og depression.  Du skal blot tage en moderat mængde chokolade fra dag til at hjælpe hjernen til at fungere korrekt.

En undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Hypertension afsløret interessante fakta om kakao forbrug i 100 mennesker med nedsat beslutningstagning, sprog og mild kognitiv tilbagegang. I to måneder forbrugt en kakao drik i denne tid patienterne, mest væsentligt de forbedret deres hjernefunktion.

Kakao tidskrævende men med forsigtighed

Den første ting, der kommer til at tænke på, når forbrugende kakao er chokolade, er, at dette er et problem, når der ordineres dette forbrug. Til sidst de fleste patienter finde behagelig smag og øge indtag uden at det er nødvendigt. Problemerne er progressive, fordi overvægt, hjertesygdomme, huller i tænderne opstår, blandt andre. Men under moderat forbrug Kakao kan reducere hjernen aldring næsten helt sikkert.

For at undgå nogle af de ovennævnte problemer, eksperter ernæringseksperter anbefaler ikke mere indtagelse af 20 gram kakao om dagen på de fleste. Fortrinsvis hvis det er ren eller bitter kakao og fine mørke (du må forstå meget godt det er ikke det samme kakao og kakao, sidstnævnte er ikke hvortil der henvises, da det er et forarbejdet produkt, og indeholder alle de egenskaber kakao bitter). denne ration Det giver omkring 100 kalorier om dagen. Hvis personen følger en bestemt kost så rationen bør ikke være mere end tre gange om ugen.

Du må ikke stoppe læsning: Massage øger oxytocin forebygge depression og angst

Hjernen kræver "chokolade" til at fungere bedre

kakao forbedrer hjernens funcionamienot

Har du nogensinde spekuleret over, hvorfor du har chokolade kommer til at huske i tider med stress, sorg og depression? Tja, måske er det fordi, siden den første gang, jeg smagte denne smag kakao, din hjerne følte glæde på grund af egenskaberne og smag af det. Dette bringer os så at opdage sin sande fordele, der er som følger:

  • Kakao indeholder en hjerne antidepressiv kaldet tryptophan. Når en kendsgerning forårsager en modløshed, adrenalin kemisk lavt niveau som kritisk ekstern situation. Tryptofan fungerer som en naturlig stimulans, der hjælper hjernen til at generere mere adrenalin som igen ses som en levende øje og de andre sanser.
  • Det er en stimulans tak til koffein og theobromin. Begge komponenter øge blodtrykket når falder. Theobromin tilhører familien af ​​methylxanthiner, som er alkaloider (molekyler) for at stimulere det perifere nervesystem og fungerer som diuretika. Denne sidste fordel Det hjælper slappe blodkarrene, glatte muskler og giver en generel følelse af velvære.
  • Det stimulerer glæde og tilfredshed. På niveauet for hypothalamus er et slot, som er ansvarlig for frigivelsen af ​​feniletilaminas, som er dybest set dem, der producerer følelser af glæde under sex. Kakao indeholder den mindste mængde og hjernen modtager dette input og sender et signal til hypothalamus, som efterfølgende sendes via det neurale netværk.
  • Den er ideel som et antidepressivt middel, antiinflammatorisk og antithrombotisk.
  • Den indeholder flavonoider. Denne egenskab i blodbanen fungerer som en antioxidant og eliminerer frie radikaler og cirkulerer til det øverste lag af hjernen.

Du må ikke stoppe læsning: Sådan at vende hårtab

En smag på ganen med chokolade og vin

Der er hundredvis af opskrifter, der involverer chokolade (kakao) og kunne være perfekt til at spise i ugen og hjælpe langsom og reducere hjernens aldring. Men måske på dette tidspunkt, en behagelig henstilling ville ikke være helt langt ude. Det er at kombinere chokolade og vin, begge har en egenskab til fælles: resveratrol.

Resveratrol også fungere som antioxidant, der reducerer hjernens aldring. En ejendom, som kun få ved, fordi de andre komponenter i vin. En portion på 20 gram og var 200 ml rødvin nok til at slappe af og bistå synapserne af hjerneneuroner.

Brain aldring

Det er vigtigt at huske, at hjernen aldring begynder omtrent ved 30 år. Men dette er ikke en streng regel, hjernen har neurale netværk, der er ved at dø til i årenes løb på grund af faktorer som alder, eksterne ulykker, stofmisbrug, blandt andre. men kakao kan reducere hjernen aldring Hvis ovenstående anvisninger følges og udskejelser undgås, og opgaver, der holder hjernen aktiv udføres.

Skrivning. Lucid Life Team

Billeder: Shutterstock


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 − = 25