Tegn på frygt for engagement

Frygt for engagement kan ske af forskellige årsager, men oprindelsen af ​​frygt er ikke et negativt fortegn, men foreslår, at vi beskytter os mod noget, og det er det punkt, hvor vi skal se nøje, for at komme til roden af vores fordomme, begrænsninger og tanker om forholdet.

Tegn på frygt for engagement

Selvom frygten for engagement kan have mange årsager og baggrunde, der er en psykologisk tilstand, der nægter at gå på kompromis og undgå det for enhver pris og ofte uden at løse disse grundlæggende problemer, for social og kulturel pres, folk føler sig isoleret fra verden og samfundet, og søge måder at forbinde med en person uden engagement.

Frygt for engagement og signaler

Derfor har vi gjort en interessant liste over signaler, der kan give en person, der er bange for engagement så du kan vide, hvem du er, eller hvis du opdager at du er bange for engagement.

Meget dårlig kommunikation

De har brugt måneder, måske år, du kan ikke udtrykke dine følelser, din partner og fortælle dig at han elsker dig, men du siger det koster dig, ikke fordi du ikke føler, men simpelthen fordi du ved, der vil tage dig til et andet niveau af engagement, der ikke ønsker at gå.

Være bange for nogen fortjeneste, men tab

Da ingen kan garantere, at et forhold ikke vil få os til at udfordringer og visse læring øjeblikke, som kan SR hård og vanskelig, og at overskuddet vil være meget større end det tab, kan du foretrækker ikke at risikere, at tro, at på den måde sikrer du en fyldigere liv, ingen, der kan få dig ud af din comfort zone.

Vær sikker på at læse: Refleksion - På den anden side af vinduet.

Påskud sætte altid dine personlige mål

Først er universitetet, så din karriere, så dit arbejde. Du altid finde en undskyldning relateret til din personlige udvikling for at undgå engagement, og så årene går. Dette er endnu et tegn på en dyb frygt for engagement, eller i det mindste at bevare et forhold til at forsøge at gå videre.

Du har aldrig tid

Unddrage sædvanlige engagement under påskud af manglende tid, som mistænkeligt du aldrig behøver at afsætte til din partner, ideel til at sige, at nu er de ikke er gift eller ikke lever ikke har tid, endsige hvad du vil have for en mere seriøs forpligtelse påskud.

Fremtiden er uvis

Måske ikke alle planlægge din fremtid eller detaljer, så lang tid i forvejen, men når det engagement undviger fremtiden er altid alene og uden forpligtelse. Hvis du har en partner, og du spekulerer på, hvordan du ser dig selv i 5 år, og det eneste svar er, at tilsagnet var aldrig i dine planer.

Alt andet udover dit forhold er vigtigere

Når dit forhold er altid i baggrunden, aldrig se det som en prioritet, du føler, at er midlertidig eller uvæsentlig; Det er indlysende, at engagement er næsten en utopi, der aldrig troede kommer. Det kan skyldes, virkelig det er ikke den rette person til dig, eller du er ikke for hende, men kan også være et klart signal om, at du ikke tager tingene alvorligt og frygten for engagement, du kan tage alt let.

Du må ikke stoppe læsningen 5 tegn på, at dit forhold er drevet af smerte og ikke for kærlighed

Du kan ikke lide at lægge planer

Det er ikke, at du er "King of spontanitet", når afskyr gøre fremtidige planer, hvordan man tænker i løbet af sommeren på stranden med din partner, når i foråret, eller tænke ferie tur "sammen". Chancerne er, at du i fremtiden "sammen" ikke eksisterer, fordi det indebærer en forpligtelse, som måske ikke bringe dig selv til at udføre.

du har misbrugsproblemer

Flere undersøgelser har fastslået, at de fleste af de mennesker, der er bange for engagement har som regel en form for afhængighed, der ikke giver dem mulighed for at formalisere. Disse kan være styrbare afhængighed såsom afhængighed til arbejde, til snus og alkohol; og mere farlig som afhængighed af noget medicin.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2