Hvordan at vide, hvis du er færdig med dit forhold afgjort

som at vide, at du endte dit forhold afgjort

Et af de store problemer med selv-forbedring på alle områder er ringe eller ingen magt til at overvinde fortiden, trække følelser og nag fra fortiden, som ikke tillader os at "vende siden". Vi tilbyder under en række spørgsmål, som du vil vide, hvis ayuarán slog op med dit forhold til gode.

Hvordan at vide, hvis du er færdig med dit forhold afgjort

10 spørgsmål vil lade dig vide, hvis du virkelig har slået op med din fortid kærlighed.

Har du tale med din ex?

De siger, at når du afslutter et forhold, den bedste afstand er den største. Kontakt med din ex er klare beviser, der ikke ønsker at forlade fortiden bag, og hvis du har startet et nyt forhold er yderst skadeligt for alle.

Har du holde objekter fra fortiden?

Hvis du åbner dit skab og finde bamser, kærlighedsbreve eller ethvert objekt, der repræsenterer et forhold fra fortiden; formentlig ubevidst opnået desligarte ikke gøre denne person fortiden. Selv i tilfælde af par, der deler forældremyndigheden over et barn, det prceso er helt anderledes, bør du altid være opmærksom på, hvad det er du holder og hvorfor, da der er et vigtigt svar på, om du ender dit forhold par, mens det stadig et forhold, der ikke længere har det samme formål.

Du må ikke stoppe læsning: De åndelige konsekvenser af alkoholforbrug

¿KO'd din ex af sociale netværk?

Disse dage sociale netværk er blevet det bedste værktøj til at interagere med din fortid, finde folk "i går", herunder tidligere elsker. Har din ex i Facebook, er det en latent fristelse og en test stadig ønsker at vide, at personen.

Taler du eller spørgsmål om din ex?

hvordan man kan vide, hvis du ender dit forhold

De siger, at han, der glemmer ikke påberåbes, og det er sandt. konstant taler om din ex betegner som endnu ikke glemt, eller at en eller anden måde du huske, og hvis interessen er indlysende spørgsmål. Selv om der ofte er det en uselvisk handling uden forstillelse eller det kan være et vigtigt faktum at vise, at ikke engang færdig rod med at relationsspecifikt

Skal du til steder, du var med din ex?

Alle par har specielle, symbolske og på en måde indrammet deres forhold. Når et forhold slutter, er det klart, at disse steder bør være i fortiden, men hvis du holde ud med din nuværende partner uden en nødvendighed eller uundgåelig sti er et tegn på, der viser, at der stadig klamrer sig til minderne om i går.

Holder du billeder af din fortid kærlighed?

Dette er formentlig en af ​​de klareste, at din fortid ikke er så glemt som den burde beviser. Gem billeder af dit tidligere forhold kan betyde, at du går glip af, mærkelig eller du håber at gentage disse øjeblikke, eller du har ikke bare begravet følelse, og hvad du fodring uden at vide det.

Du må ikke stoppe læsning: Vil du være mindre neurotisk / a? Tænk mere om døden

Har du beholde telefonnummeret til din ex?

Det andet spørgsmål er, hvorfor?; hvis du holder telefonnummeret til din ex uden at have noget til fælles (dette er uden tilfælde af forældre, der har adskilt), er det fordi du tror, ​​eller i det mindste du tænkt at kalde ham. Hvis du har ikke den ringeste hensigt at gøre det, fordi jeg ikke slette den og bevæge sig på den pågældende side.

Har du hyppige fælles venner af din ex?

Dette er ofte en meget besværlig dilemma, for i sidste ende, du ender med at have de samme venner din partner og er meget svært at give dem op efter en pause. Eksperter anbefaler, at du bør fremmedgøre dem mindst i nogen tid, i hvert fald indtil du kan føle tillid til, at hvad der er blevet overskredet trance, som er en proces, og som sådan tager tid.

Har du tortur med minder fra din fortid?

Det er indlysende, at efter et breakup er mange minder at glemme; sange, steder, film, folk osv Men hvad nu hvis du stadig torturere med disse ting efter pausen, formentlig ubevidst stadig du klamrer sig til fortiden og leder efter disse triggere at tage dig til ham.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − = 83

map