Fødevarer til behandling af kronisk forstoppelse

Der er forhold, der har tendens til at ødelægge vores liv midlertidigt, en af ​​dem er kronisk forstoppelse. Denne type betingelse er en tilstand karakteriseret ved vanskeligheder eller lav frekvens for en fuldstændig evakuering, kendetegnet ved stærk intestinal smerte og få besøg på badeværelset bevirker et mærkbart underlivsbetændelse.

Mad til kronisk forstoppelse

Årsager til kronisk forstoppelse

Kronisk forstoppelse ofte sker af meget forskellige årsager. Det kan skyldes, at strukturelle læsioner i colon, visse sygdomme som diabetes, Parkinsons sygdom, thyreoidea lidelser, graviditet, nogle typer af medicin påvirker deres forekomst.

Man kunne nævne tre forskellige slags funktionel forstoppelse. Den ene er den normale transit forstoppelse, langsom transit forstoppelse og afføring lidelser eller evakuering.

I normal transit forstoppelse, hyppigheden af ​​evakuering er normalt, men patienter opfatter de er forstoppet. Tørhed i colon kan også spille en rolle i denne type forstoppelse. I tilfælde af langsom transit forstoppelse, afføring passerer gennem tyktarmen den er langsommere end normalt. Men der er andre problemer i tyktarmen, der kan forårsage unormal afføring, selv om de er bestemt ikke et problem med kronisk forstoppelse.

Fødevarer, der behandler kronisk forstoppelse

Sådan undgår kronisk forstoppelse

Her viser vi en velnæret liste over fødevarer, som du kan forbruge med tillid til at behandle kronisk forstoppelse, som selv ikke behandle roden problemet, kan lindre forstoppelse og er lettere at bearbejde.

fisk

Generelt, når vi forbruger rigelige animalsk protein, ofte forbliver i kroppen (tyndtarm) længere end normalt og dermed en proces, som bevirker intestinal forrådnelse, stand til at ændre velfungerende tarmen toksiner tilstedeværelse. Hvis du spiser mindre mængder af kød og fisk kan du markant minimere kronisk forstoppelse.

Må ikke stoppe læsningen: 4 tips til at balancere dine hormoner

Kartofler og korn

Vælg at bruge mel produkter 100% hele, i stedet for at bruge raffineret hvidt mel produkter, disse er et godt valg. Vær forsigtig i at besøge nogle bagerier, fordi de normalt bruger hvidt mel blandet med klid. Indtager kartofler og fuldkorn, enten brune ris, müsli eller hele korn kiks.

brune ris

brune ris for at forhindre kronisk forstoppelse

Brune ris er normalt en kraftfuld afføringsmiddel, der giver os en fremragende mængde af mineraler og vitaminer kompleks også er ganske vanddrivende. Spis to eller tre portioner om ugen, vil denne foranstaltning være en stor hjælp til at slå den kronisk forstoppelse. Hold dig væk fra hvide ris, fordi det er adstringerende.

Grøntsager, frugt og grøntsager

Bow ned af linser, bønner, bønner og kikærter. Forbruge en daglig ration af rå salater, prøv at vælge grøntsager, der ikke forårsager flatulens.

frugter

Næsten alle frugter er afgørende for at undgå kronisk forstoppelse, om de er friske, kogte, tørres og vaskes godt med huden. Fibre (cellulose) indeholdende grøntsager og frugter, fremme intestinal aktivitet og fremskynde passagen af ​​afføring af kroppen. Omfatter banan og vælger nødder og citrusfrugter.

drikkevarer

Tilstrækkelig indtagelse af vand, infusioner, naturlige eller hele safter og bouillon regel hjælpe. Især hvis saft fibermasse, dvs. fiber.

Du må ikke stoppe læsning: Fordele ved usødet juice

Forbered aloe vera juice

ingredienser

  • Aloe vera (et udsnit størrelsen af ​​håndfladen)
  • halv liter vand
  • citronsaft

For sin forberedelse vi sætter til at koge aloe vera vand, Når rytmen er varm i blenderen og så vi tilsæt citronsaft. Denne drik anbefales at indtage på en tom mave.

sunde fedtstoffer

Vegetabilske olier er normalt kendetegnet ved smøre og glatte indersiden af ​​tarmene, så du skal forbruge olivenolie og solsikkefrø, sesam og majs og avocado. Det er vigtigt, at vi giver din krop en daglige mængde af lipider, så at tyktarmen er i stand til at udføre deres arbejde ordentligt. For at opfylde det er vigtigt at bruge frøolier.

Undgå overdreven indtagelse salt

Eksperter har udtrykker overskydende salt når årsag kalium og magnesiummangel, og følgelig ofte værdsætter intestinale spasmer, dvs. drev kronisk forstoppelse. Derfor er disse mennesker rådgive minimere saltindtaget og give magnesium krop ved bælgfrugter og fuldkorn.

Lad ikke kronisk forstoppelse ødelægge din dag, i dine hænder du vælger de bedste foranstaltninger for at øge dit velbefindende. Vind kampen til forstoppelse og igen nyde enkeltheden i livet med disse værdifulde næringsstoffer.

Skrivning: Livet Team Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − = 18