medicinsk juice med persille at forbedre leveren

Leveren har mange vitale funktioner i kroppen, og er kernen af ​​hver metaboliske proces. Filtrerer blodet, producerer nødvendig for blodkoagulationsfaktorer enzymer, fedt sønderdeles og frigiver energi. Lever toksiner lagt i en næsten irreversibel udvidelse, og det har en enorm indflydelse på dens funktion. tage dette medicinsk saft med persille og selleri dagligt og din lever vil være som ny.

medicinsk saft til syge lever

Hvorfor er det så vigtigt at forbedre leveren

Leveren er et af vores mest vitale organer. Uden ordentlig betjening, kan det også komplicere en stor del af vores hele systemet. For eksempel:

 1. En fejlfunktion af leveren, reducerer processen med vægttab, fordi fedtstofskiftet vil også langsomt tempo.
 2. Huden ofte bliver en slags sygelig gul farvet blå, hvilket naturligvis ikke din naturlige farve, lyserød hud.
 3. Urinen kan blive meget mørkt, endnu mørkere end normal farve, når den ikke får nok vand.
  Ekskrementer kan se meget mørk tjære konsistens, klar bleg, eller har blod pletter på det.
 4. Mange mennesker føler også de er altid meget træt, som normalt kaldes træthed eller udmattelse. Du kan blive kronisk træt, og det er en god indikation af, at der kan være noget galt med din lever.
 5. Den sidste og en af ​​de mest tydelige symptomer på leverproblemer er hævelse af maven, ofte ledsaget af mavesmerter, mavekramper og ekstra gas. Grunden til, at du kan udvikle denne meget indlysende symptom skyldes det faktum, at væsken er ved at bygge op inden for murene af din mave, og problemet kunne gøre det vanskeligt at trække vejret dig korrekt, hvis væsken også akkumuleres og begynder at presse lungerne.

Du må ikke stoppe læsning: slim sirup lavet med gulerødder og honning

Der er nogle andre symptomer på leverproblemer, der er langt mindre synlige:

 • følsom hud
 • tarmblødning
 • Lav sexlyst
 • Spider vener på huden
 • Vægttab

Detoxifies leveren regelmæssigt for at øge sin funktion, og stimulerer nedbrydningen af ​​fedt i kroppen og bedre funktion af alle andre organer og systemer. Følgende opskrift er en af ​​de mest effektive måder at gøre det. Det vil genoprette de naturlige kræfter din lever på kun 5 dage.

medicinsk saft med selleri og persille

medicinske selleri juice med persille og forbedre lever

Her er de ingredienser, du har brug for dette lægemiddel saft som ingen anden:

 • 6 kopper vand
 • 1 kop hakket persille
 • 3 citroner
 • 5 selleri stilke

forberedelse:

Først vaske ingredienserne godt. Prøv at finde økologiske citroner, fordi ikke pelarás. Bland ingredienserne indtil meget glat konsistens, men efterlader vandet til side. Hældes i vand, og bland igen. Det er temmelig meget, hvad de skal gøre.

For de bedste resultater, drikker 2 kopper afhjælpe før hvert måltid. Det ville være tre gange om dagen. Gør dette i tre dage, en pause på 7 dage, og gøre det hele igen. Hold dig væk fra tungmetaller, forarbejdede fødevarer, stegte fødevarer, sodavand og alt, hvad der sund fornuft ved, at du ikke skal spise, og drikke masser af vand for at øge effekten af ​​din detox, og derved fremme vægttab.

Du må ikke stoppe læsning: Hvordan til at lindre kløe med disse hjem retsmidler


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − = 32