Salat energi til at bekæmpe anæmi og kolesterol

bekæmpe anæmi og kolesterol

Lækker salat og energi til at bekæmpe anæmi og kolesterol, ideel til at reducere kost under graviditeten og til diabetikere. Denne salat er meget let at gøre, men du vil gøre en masse næringsstoffer, vitaminer og mineraler til at holde din krop fuld af energi og vitalitet mens du kan bruge til at reducere kostvaner for at tabe sig sundt, mens du nyder stor smag. Det vil også bidrage til at bekæmpe anæmi og kolesterol, to problemer, der ofte går hånd i hånd.

Fordele ved komponenter af energi salat

Enslada energi

Diabetes:

Bønner eller bønner er kilde til komplekse kulhydrater, proteiner, vitaminer, mineraler og fibre. De har et lavt fedtindhold og, som en fødevare af vegetabilske produkter indeholder ingen kolesterol. De er ideelle til fodring en omsorgsfuld person med diabetes. Dens komplekse kulhydrater optages langsommere end simpel (sukker, slik, honning, slik, osv), derfor hjælpe med at forhindre kraftige stigninger i blodsukkeret.

Salat energi på scenen graviditet

Er høj i thiamin, riboflavin, niacin og folinsyre. De første tre er nødvendige for energiproduktion. I mellemtiden, folinsyre er afgørende for dannelsen og modningen af ​​celler, så det er vigtigt under graviditeten for at forhindre neuralrørsdefekter.

Vær sikker på at læse: Quinoa salat til kost antidiabetiske

For at bekæmpe anæmi og kolesterol

Mængden af ​​100 gram Bønner indeholder omkring 17 gram fibre. Dette er vigtigt i betragtning fordelene ved fiber for at reducere kolesterolindholdet i blodet og risikoen for kroniske, såsom fedme, diabetes og cancer.

Hvis spise bønner frembringer problemer med gas eller luft i maven, er løsningen enkel: før tilberedning bønnerne i blød i vand i en time og fjerner væske, da de komponenter, der genererer gasser er en type af kulhydrater fundet i shell bønner og opløst i vand.

Utvivlsomt, bønner er meget nærende og sund. Glem ikke at inkludere dem i din kost, samt reducere anæmi har færre kalorier og kolesterol, som hjælper med at tage sig af din vægt.

Ideel reducere energiforbruget salat og diabetiske kost.

ingredienser

 • 3 kopper bønner / bønner / røde bønner
 • 1 rød peber - tern
 • 1 gul peber - tern
 • 1/2 rødløg - tern
 • 1 lille bundt persille - hakket
 • 2 citroner saft
 • 1 spiseskefuld olivenolie
 • Havsalt til smag

Fremstilling af energi salat

 1. 1Comienza med dræning og skylning af kogte bønner; derefter støbt i en beholder eller Tupperware.
 2. Bland de hakkede peberfrugter, løg og persille.
 3. Spray olivenolie og bland godt.
 4. Tilføj den ønskede mængde af citron.
 5. havsalt til at smage.

Du må ikke stoppe læsning: Den bitre sandhed om Splenda

Denne opskrift er meget nem at tilberede. Du kan altid lægge sammen og trække ingredienser, afhængigt af dine præferencer. Hvis din smag er mere rig salat ingredienser og smag, kan du tilføje hvidløg, tomater og brune ris. Det er en naturlig hjælp til at bekæmpe anæmi og kolesterol, mens du giver din krop energi.

Skrivning: Livet Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − = 53