10 utrolige anvendelser af Epsom salte i haven

Epsom salt er sammensat af hydratiseret magnesiumsulfat, et naturligt mineral støder først i vandet i Epsom, England. Epsom salte har en lang række applikationer i hjem retsmidler. De to mest kendte er som en salt-laxativ og analgetikum. Hvad mange mennesker ikke indser er, at Epsom salte i haven har også gode og varierede anvendelser til de behov du måtte have dine planter.

Epsom salte i haven

10 utrolige anvendelser af Epsom salte i haven

Denne artikel deler ti af de bedste måder at begynde at bruge Epsom salte i haven.

1. Forbedret frøspiring

Brugen af ​​Epsom salte som en jord ændring før plantning din have vil give en kraftig impuls fra starten. Magnesium hjælpemidler i frøspiring og bidrager til at styrke cellevægge, hvilket fører til at producere stærke planter. For de bedste resultater Epsom salte i haven, tilsættes 1 kop Epsom salt til hver 30 kvadratmeter jord dyrket eller bland 1 til 2 spiseskefulde i jorden i bunden af ​​hvert hul før slippe frø .

2. Øger næringsstof absorption

Mange kommercielle gødningsstoffer, der tilsættes magnesium til at hjælpe planterødder at absorbere essentielle næringsstoffer (nitrogen, phosphor, svovl.) For dem, der bruger alt organisk materiale til foder deres haver, tilsætningen af ​​Epsom salte til jorden, øge den naturlige absorption, hvilket eliminerer behovet for kunstgødning forarbejdet.

3. Counter shock forårsager transplantationer

Vi har alle set, hvordan vores planter og stiklinger visner, når de flytter fra den ene til en større lille gryde, fra indersiden til ydersiden eller drivhus til jorden. Prøv at fodre Epsom salt transplantationer, når de er i deres nye miljø at hjælpe de sårede rødder overvinde transplantation chok. Husk at tilføje et lag jord på toppen af ​​salt drysset ind i hullerne, så rødderne ikke er i direkte kontakt med disse mineralske koncentrater med det samme.

4. Løv

Planter, der ikke får nok magnesium kan identificeres ved sine gule blade. Dette skyldes, at magnesium er et væsentligt element i produktionen af ​​klorofyl. Prøv at drysse Epsom salte omkring dine planter for en sund løv. Omkring 1 spiseskefuld pr 25 cm. høj en gang om måneden vil gavne planterne i din køkkenhave og træer, buske, blomster og urter, du ønsker at grøn igen.

Du må ikke stoppe læsningen 10 opskrifter til naturlig gødning til dine planter

5. Forhindrer blade skruet

Blade krølle kan være forårsaget af magnesiummangel i anlæggets. Igen, tilføje Epsom salt i jorden omkring bunden af ​​den syge plante. Alternativt, for hurtigere absorption kan du blande 2 spiseskefulde salt per gallon vand og anvendes direkte på bladene.

6. Forhindrer haven skadedyr

Mens Epsom salte snegle eller snegle ikke dehydrerer ligesom bordsalt (natriumchlorid) kan stadig anvendes til at afskrække skadedyr. De magnesiumsulfat krystaller er skarpe og når spredt rundt planter, kan organer fra og irritere og fødder uønskede bugs i stort set samme måde som diatomejord. (Bemærk, at Epsom salte er meget letopløselige i vand, så enhver mængden af ​​nedbør er sandsynligt at opløse.)

7. vokser den sødeste frugt

Frugt produktion er den mest krævende i livscyklus en plante proces. Anvender disse salte i frugt- og nøddetræer, buske og vinstokke anvendelse af de samme metoder og beløb angivet ovenfor for at øge klorofylniveauet i planteceller. Øget energi betyder mere sukker, som giver planten til at producere højere udbytter af friske og sunde frugt.

8. mest velsmagende tomater

Tomater er en af ​​en fælles have, hvis frugt beboere i forhold til størrelsen af ​​anlægget, er det tungere end gennemsnittet, hvilket fører til en endnu større chance for at falde ind i magnesiummangel. Af denne grund, Tomater bør fodres Epsom salt dobbelt så ofte som andre planter. Fordi tomater er tilbøjelige til calcium-deficient (blomster og ender), de fleste tomater gødninger indeholdende calcium, magnesium konkurrere med absorptionen sker til roden. Derfor æder blade er den mest effektiv levering af magnesium til disse planter metode. Vand anlægget med 2 spiseskefulde Epsom salte opløst i en liter vand hver 2. uge.

Du må ikke stoppe læsning: 7 måder at dyrke jordbær

9. mest rigelige peberfrugter

Peberfrugterne er en anden populær haveplante med en frugt over gennemsnittet i forhold til størrelsen af ​​anlægget. Som sådan også de skal fodres magnesium hver anden uge for at opnå højere ydeevne større frugt. For chilipebre, overvanding kan føre til en mindre krydret frugt, derfor metoden til jord ændring kan være at foretrække i dette tilfælde. Drys 1 spsk Epsom salte per 30 cm høje omkring dryp linje af dine peber planter én gang om ugen.

10. rigelige og smukke roser

Undrer du dig over, hvorfor dine naboer roser er fyldigere end din, og blomstre oftere? Det er meget sandsynligt, at svaret er: Epsom salte. Ikke alene hjælper roserne til at producere større blomster i større antal, mange roser succesrige avlere vil være enige, at magnesium hjælper også i væksten af ​​nye stokke i bunden af ​​planten. Og, selvfølgelig, øger produktionen af ​​klorofyl betyder mørkere blade. For optimal effekt skal roser fodres mindst Epsom salte ved plantning tid, derefter igen ved de første tegn på ny vækst, og igen når blomsterne er i blomst. Nøgne rod roser kan også lægges i blød i vand med tilsætning af Epsom salt opløst før plantning.

Det er næsten umuligt ikke at bruge for meget Epsom salte i haven. Magnesiumsulfat er en neutral pH-værdi, så det vil ikke skade din jord. Krystallerne nedbrydes i vand, magnesium og svovl - tre komponenter, der er gavnlige i nogle måde til de fleste planter. Epsom salt er sikkert, let at anvende og arbejder hurtigt at korrigere en række problemer og øge den generelle sundhed i din have. Som om det ikke var nok, kan du bruge Epsom salte i haven er er økonomisk, fordi de er billige, så det er en af ​​de mest perfekte værktøj til ansvarlig gartner og sundhedsbevidste.

Livet skriver Lucida


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 67 = 72