Neem olie og dens fordele for kroppen

den neem Det er en fantastisk gave fra naturen, byder sundhedsmæssige fordele og uovertruffen skønhed, der er medicinsk bevist. den olie afledt fra neemfrø Det er i stigende grad anvendes i hele verden. I dag er en del af en bred vifte af kosmetik til hud, fordøjelsesproblemer behandlinger, hår masker, og mange flere, der vil få stor gavn.

De neem olie fordele for hudens sundhed

Vi ved, at du holder af den fysiske og æstetiske velfærd for din krop, så du skal vide om denne fantastiske olie, der vil revolutionere din krop.

Hvad er Neem?

Neem træer De er hjemmehørende i Indien og Asien, den botaniske betegnelse er Azadirachta indica. Det er en multipurpose urt på grund af sin enestående helende egenskaber sygdom. Hver del af træet uden undtagelse indeholder azadirachtin, forbindelse med egenskaber anti-bakteriel, anti-fungal og antiparasitære. Det giver mange fordele i behandlingen af ​​forskellige infektioner og styrker systemet immun. Indtil videre ingen undersøgelse har indikeret eventuelle negative virkninger heraf. I denne artikel giver vi hermed fordelene ved at bruge neem olie til huden og hvordan man anvender det til dit hår.

Neem olie

Neem olie eller almindeligvis kaldes "tel Neem Ka 'på Hindi, er en vegetabilsk olie udvundet træ frø og frugter. Dens karakteristiske farve bestemmes ved fremgangsmåden ifølge ekstraktion er normalt lys gul. Dens smag er meget bitter til smagen, primært på grund af deres triglycerider og triterpenoider forbindelser. den fedtsyrer oliesyre og linolsyre, De er til stede i denne vidunderlige olie, afgørende for huden.

Neem frøolie Det giver nye muligheder for effektiv behandling hud og ødelagt hår. Det gør den antibakterielle formel af dette naturprodukt i en utrolig blødhed generator til din hud samt dit hår.

Du må ikke stoppe læsning: Urter til tage på i vægt naturligt

Neem olie er en kraftig olie til at bekæmpe rynker

Neem olie fordele for huden

Neem olie Det besidder en lang række næringsstoffer, som er fælles brug i lotion, sæber og cremer. Det er meget gavnligt til skind tilbøjelige til eksem og fordele folk, der lider af psoriasis og akne. deres astringerende egenskaber De hjælper helbrede sår og mindre skader. Sandsynligvis er dette grunden til, at mange salver bruge det som en hovedbestanddel. Neem olie hjælper lindre tør og kløende hud.

Neem olie indeholder høje antioxidanter, som beskytter huden mod forurening. Lad os se nogle fordele neem olie i vores krop

1. slagsmål frie radikaler

Neem olie er rig på carotenoider, disse er en vigtig kilde til antioxidanter, som beskytter huden, kæmper frie radikaler.

2. Forbedrer hudens elasticitet

Neemolie er rig på essentielle fedtsyrer og vitaminer som E. Den således let absorberes gennem huden, hjælper forynge og forbedring af elasticiteten.

3. Reducerer linjer

Med regelmæssig brug, neemolie udglatter rynker og linjer, så kæmper alle ældningstegn.

4. Combat Acne

Neem olie er ideel til akne hud, som præciserer bumser og fjerner bakterier, der forårsager acne. Det hjælper også reducere rødme og inflammation. Det høje indhold af fedtsyrer i olien neem forebygger og behandler ar opstår, fordi acne er ikke-comedogen og.

5. lindrer symptomerne på eksem

Neem olie kraftfuld middel mod accemas

Roden af ​​eksem er hovedsagelig i generne og familie. Neem olie hjælper lindre symptomerne på eksem. Og udvortes brug, neem olie og genskaber den beskyttende barriere forhindrer fugttab fra huden. Dens evne til at reducere inflammation og hjælpe med at helbrede slid lindre irritation af eksem.

Du må ikke stoppe læsning: Hvordan mejeri valle.

6. Combat svampeinfektioner

Svampeinfektioner i huden som orme, neglesvamp og fodsvamp, De er ganske almindelige. Derfor neemolie er en af ​​de mest potente antisvampemidler tilgængelige i naturen. De to fungale forbindelser i neemolie er Gedunin og Nimbidol. Disse forbindelser ødelægger svampe, der forårsager infektionen. Forsøg har vist, at neemolie er effektiv for 14 forskellige svampekulturer.

7. Fjerner tørhed

Frøolien er en neem effektiv hudlotion. Først fugter huden så dybt, at kan repareres langvarig tørhed. Det er derfor, at olien neem frø bruges også i medicineret dermal reparation produkter.

8. Forbedrer hår sundhed

Den ugentlige anvendelse af neem olie giver en sund hovedbund og sundt hår bedre. Den anvendes af massere fra hovedbunden til enderne, forlader natten over eller påføring før vask udblødning i mindst 30 minutter. Ligesom neem olie lugten er meget stærk, måske nogle mennesker med følsomme næser kan have svært ved at tolerere, dette faktum er bekvemt at blande det med nogle andre olie, såsom mandel eller kokosolie.

Efter at have analyseret, hvad der er neem olie og de mange fordele ved sundhed og skønhed, opfordrer vi dig til at bruge og nyde de fremragende værktøjer, som naturen giver os.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 34 = 40